Jump to content

SLI: Η ώρα της αλήθειας!

TheLab

SLI: Η ώρα της αλήθειας!  

153 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

• Replies 49
  • Created
  • Last Reply

και γω με την 9800προ μου οσο αντεξει μετα απο τοσα μπανια που εχει κανει θα μεινω......μετα το πασχα θα ξανασκεφτω τι να αναβαθμισω στο πισι.......ασε που δεν περισσευουν και φραγκα........χρωσταμεεεεεεεεε:hehe:

Προς το παρον μια χαρα ειμαι με την Χ800XT PE

Καποια στιγμη θα αναβαθμισω σε Pcie

Βασικα περιμενω την dfi 939 για να δω τι θα κανω ελπιζω να βγει και με agp

αλλιως την κατσαμε!!!

Καλα εδω ειμαστε και σας λεω μεχρι το πασχα τουλαχιστον 10 ατομα εδω μεσα θα χουν 2 6800 σε SLI.Παντα ετσι ειμαστε διστακτικοι στην αρχη αλλα ετσι και δουμε οτι ενα κοματι Hardware Γ#$# τρεχουμε να βρουμε λεφτα.Εγω παντως κρατησα παρα παρα πολυ με την His 9800 PRO.Μιας και που ειναι και καλο κοματι θα μπει και ενα νερακι στα γεραματα και μερικα mods θα παει οπου παει και μετα σκεφτομαστε την επομενη "μεγαλη" αναβαθμιση :D

Κατσε να μπουν στα ραφια πρωτα ,

Σε κανα πενταρι μηνες χτηπαω μια SLI με την πρωτη καρτα,και σε κανα χρονο ακομα βαζω και μια δευτερη,αφου πρωτα βεβαιωθω οτι την βελτιωση που βλεπει κανεις στα παιχνιδια θα την βλεπει και στα 3dstudia & Autocad

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.