Jump to content

Video driver πρόβλημα windows 8.1

Bonito

Recommended Posts

Εχω ενα Lenovo g510 με switchable graphics. Γενικα απο τη αρχη ολο εχω μικροπροβληματα μαλλον με την amd κάρτα που επειδη κοιμαται μερικα προγραμματα προσπαθουν να την χρησιμοποιησουν, δε ξυπνάει και κολαει.

Τελευταια ειχα προβλημα και δε μπορουσα να ρυθμίσω την φωτεινότητα. Προσπαθησα να γυρισω τους drivers και των δύο καρτών στους αρχικους αλλα τιποτα. Οποτε εβαλα ενα driver sweeper απεγκατέστησα και τους 2 και τωρα οταν παει να ανοιξει βγαζει μαυρη οθονη και δειχνει οτι φορτωνει ο κερσορας.

Απο safe mode μπορω να μπω αλλα δε μπορω να κανω restore. Τι προτείνετε;

edit: εντελως τυχαια μεσα απο safemode ξαναεβαλα τους αρχικους drivers και ανοιξε. Θα πάω για format αλλα το θέμα ειναι να μην ξαναγινει. έχει κανεις να προτεινει κατι για συμβατότητα;

δεν εχει αναφερθεί κάτι απόσο ξέρω. Μήπως υπάρχει κάποιο πρόβλημα με την έκδοση των Windows που χρησιμοποιείς?

κατι παιζει με τους drivers, switchable graphics και windows 8 πιστευω. απλα ηθελα να γλυτωσω το φορματ.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.