Bonito Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 25, 2014 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 25, 2014 Εχω ενα Lenovo g510 με switchable graphics. Γενικα απο τη αρχη ολο εχω μικροπροβληματα μαλλον με την amd κάρτα που επειδη κοιμαται μερικα προγραμματα προσπαθουν να την χρησιμοποιησουν, δε ξυπνάει και κολαει.Τελευταια ειχα προβλημα και δε μπορουσα να ρυθμίσω την φωτεινότητα. Προσπαθησα να γυρισω τους drivers και των δύο καρτών στους αρχικους αλλα τιποτα. Οποτε εβαλα ενα driver sweeper απεγκατέστησα και τους 2 και τωρα οταν παει να ανοιξει βγαζει μαυρη οθονη και δειχνει οτι φορτωνει ο κερσορας.Απο safe mode μπορω να μπω αλλα δε μπορω να κανω restore. Τι προτείνετε;edit: εντελως τυχαια μεσα απο safemode ξαναεβαλα τους αρχικους drivers και ανοιξε. Θα πάω για format αλλα το θέμα ειναι να μην ξαναγινει. έχει κανεις να προτεινει κατι για συμβατότητα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bonito Αύγουστος 26, 2014 Author #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 26, 2014 έχει κανεις προβλημα με το να μη μπορει να αλλαξει το brightness σε windows 8.1 ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
yz3427 Αύγουστος 26, 2014 #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 26, 2014 δεν εχει αναφερθεί κάτι απόσο ξέρω. Μήπως υπάρχει κάποιο πρόβλημα με την έκδοση των Windows που χρησιμοποιείς? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bonito Αύγουστος 27, 2014 Author #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 27, 2014 δεν εχει αναφερθεί κάτι απόσο ξέρω. Μήπως υπάρχει κάποιο πρόβλημα με την έκδοση των Windows που χρησιμοποιείς?κατι παιζει με τους drivers, switchable graphics και windows 8 πιστευω. απλα ηθελα να γλυτωσω το φορματ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.