trelohimas Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 25, 2014 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 25, 2014 Έχω ενα Ι5 3570Κ και απο χτες παρατήρησα οτι ενω ειμαι στια Windows και δε κανει τιποτα απολυτως η χρηση της CPU ολο''παιζει'' πχ απο 0 παει 2 μετα 7 μετα 14 και φτανει ως και 20....Πατησα να δω τα προγραμματα που ενδεχομενως μπορει να τρεχουν αλλα μου δειχνει οτι τιποτα δεν απασχολει τη CPU... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trexx Αύγουστος 25, 2014 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 25, 2014 Αφού είσαι στα windows πώς δεν κάνει απολύτως τίποτα; :banging: Στο task manager στις διεργασίες πόσα svchost βλέπεις; Link to comment Share on other sites More sharing options...
trelohimas Αύγουστος 25, 2014 Author #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 25, 2014 2 βλέπω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trexx Αύγουστος 25, 2014 #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 25, 2014 Δεν έχεις θέμα, μην ανησυχείς. Link to comment Share on other sites More sharing options...
trelohimas Αύγουστος 25, 2014 Author #5 Κοινοποίηση Αύγουστος 25, 2014 πως το συμπερανές;επίσης το βρίσκεις λογικο; ειμαί αρκετά προβληματισμένος :yes2::yes2: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trexx Αύγουστος 25, 2014 #6 Κοινοποίηση Αύγουστος 25, 2014 Τον επεξεργαστή σου τον απασχολούν καταρχήν τα ίδια τα windows με τις διεργασίες που τρέχουν στο background και ενδεχομένως και άλλες όπως ο driver της gpu, πιθανόν το antivirus, κάποιος εκτυπωτής, το upgrade utility του flash και τη java και άλλα πολλά. Κακώς είσαι προβληματισμένος, σε όλους έτσι είναι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
trelohimas Αύγουστος 25, 2014 Author #7 Κοινοποίηση Αύγουστος 25, 2014 ναι αλλα να βαραει και 20αρια; δε θυμάμαι παλαιότερα να το κανε..μακάρι να χεις δικιο Link to comment Share on other sites More sharing options...
virus777 Αύγουστος 25, 2014 #8 Κοινοποίηση Αύγουστος 25, 2014 Μπορεί να κάνει εγκατάσταση updates, ανασυγκρότηση κλπ.Ή να έχεις κάποιο μεγάλο αρχείο στο utorrent και να το κάνει check. Link to comment Share on other sites More sharing options...
trelohimas Αύγουστος 25, 2014 Author #9 Κοινοποίηση Αύγουστος 25, 2014 Τα χω κλειστα τα torrents καπως ετσι εχει η κατασταση... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trexx Αύγουστος 25, 2014 #10 Κοινοποίηση Αύγουστος 25, 2014 Εσύ αυτό το βλέπεις να μην κάνει απολύτως τίποτα; Της παναγιάς τα μάτια τρέχουν πώς περιμένεις να μην χρησιμοποιείται ο cpu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
trelohimas Αύγουστος 25, 2014 Author #11 Κοινοποίηση Αύγουστος 25, 2014 Ναι δεν ειχα μπει εκει που δειχνει τις διεργασιες γενικα απ ολους τους χρηστες...Αυτα ειναι λογικο να τρεχουν; θα μπορουσα δηλαδη να τα κλεισω; Link to comment Share on other sites More sharing options...
virus777 Αύγουστος 25, 2014 #12 Κοινοποίηση Αύγουστος 25, 2014 Σαν πολούς πόρους παίρνει το audiodg.exe. Ίσως την κάνει αυτό τη δουλειά.Για διάβασε εδώ:Fix Audiodg.exe High CPU Usage in Windows 7 | Windows EXE ErrorsΠροκύπτει ένα θέμα διαρροής μνήμης στη διαδικασία Audiodg.exe κατά την αναπαραγωγή ήχου σε έναν υπολογιστή που εκτελεί τα Windows 7, Windows Server 2008 R2, τα Windows Vista ή Windows Server 2008αλλά και εδώaudiodg.exe Windows process - What is it?Και ένα anti-malware scan δεν έβλαψε ποτέ κανέναν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trexx Αύγουστος 25, 2014 #13 Κοινοποίηση Αύγουστος 25, 2014 Ναι δεν ειχα μπει εκει που δειχνει τις διεργασιες γενικα απ ολους τους χρηστες...Αυτα ειναι λογικο να τρεχουν; θα μπορουσα δηλαδη να τα κλεισω;Tα περισσότερα που βλέπω, ναι είναι λογικό. Γιατί να τα κλείσεις; Σε πειράζει να χρησιμοποιείται ο cpu? Αυτή είναι η δουλειά του. Link to comment Share on other sites More sharing options...
trelohimas Αύγουστος 25, 2014 Author #14 Κοινοποίηση Αύγουστος 25, 2014 Απλα εχω πανικοβληθει γιατι ποτε δεν εκανε τετοια χρηση η cpu στα windows.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nick74 Αύγουστος 25, 2014 #15 Κοινοποίηση Αύγουστος 25, 2014 Εχμμμ... θυμαμαι μια εποχη που ειχαμε ενα partition με ενα καθαρο συστημα windows, 2-3 drivers (μονο τους απαραιτητους) και ΕΝΑ game εγκατεστημενο (αυτο που παιζαμε), και για να περασουμε στο επομενο καναμε restore με το acronis και βαζαμε το επομενο, αλλα αυτα τα καναμε γιατι ΕΙΧΑΜΕ ΜΟΝΟΠΥΡΗΝΟΥΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΕΣ ΚΑΙ WINDOWS 95,98, αντε το πολυ 2000.Σημερα που ολοι εχουν 4 πυρηνες με 4-8 threads και λειτουργικα NT base ποιος νοιαζεται για το τι τρεχει στο background? (οκ δε θα γουσταρα να μου εχει φυτεψει καποιος κατι που να χρησιμοποιει την επεξεργαστικη μου ισχυ για παρτι του, ειδικα αν κονομαει απ αυτο, αλλα αυτα τα ποιανει συνηθως το λογισμικο ασφαλειας) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trexx Αύγουστος 25, 2014 #16 Κοινοποίηση Αύγουστος 25, 2014 Απλα εχω πανικοβληθει γιατι ποτε δεν εκανε τετοια χρηση η cpu στα windows....Κακώς λέμε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
trelohimas Αύγουστος 25, 2014 Author #17 Κοινοποίηση Αύγουστος 25, 2014 Σας ευχαριστω ολους για τις συμβουλες παντως..να ειστε καλα :clap: Link to comment Share on other sites More sharing options...
yz3427 Αύγουστος 25, 2014 #18 Κοινοποίηση Αύγουστος 25, 2014 Σας ευχαριστω ολους για τις συμβουλες παντως..να ειστε καλα :clap:και εφόσον δεν έχεις πρόβλημα θερμοκρασιών, worry not. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.