Jump to content

Μπορεί να δουλέψει έτσι το kaspersky?

xaxa1982

Recommended Posts

Παιδιά λίγο βοήθεια...Έχω το kaspersky personal pro 4.5 και θέλω να το κάνω να κάνει μόνο του update κάθε φορά που είμαι στο Internet από μόνο του και να ενημερώνεται κάθε φορά που συνδέομαι, ανεξαρτήτως ώρας...Έχω dial up σύνδεση και θα με βόλευε να λειτουργεί έτσι!Υπάρχει κάποιος τρόπος να γίνει αυτό και αν ναι,πώς?

εμένα μόνο όταν έμπαινα μου έκανε Update χωρίς να ενημερώσει εμένα φυσικά εγώ δεν το ήθελα αυτό και το πείραξα από τις ρυθμίσεις

δεν το έχω τώρα για να σου πω αλλά ψάξε στα settings

Απ' ό,τι θυμάμαι μπορείς να ρυθμίσεις το προγραμμα να ανανεώνεται τόσο σε συγκεκριμένη ώρα κάθε μέρα, αλλά και ανα περίσταση...δεν θυμάμαι ομως νασου δώσω ακριβείς οδηγίες...

Πάντως έχει βγεί νεότερη έκδοση του προγράμματος την οποία μπορείς να εγκαταστήσεις και από μερικά screenshot που είδα φάνηκε πολύ πιο φιλικό στη χρήση, με αυτοματισμούς σε σχέση με τη "παλιά" έκδοση...

http://www.kaspersky.com/productupdates

Κατέβασε την 5.0.16

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.