xaxa1982 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 1, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 1, 2004 Παιδιά λίγο βοήθεια...Έχω το kaspersky personal pro 4.5 και θέλω να το κάνω να κάνει μόνο του update κάθε φορά που είμαι στο Internet από μόνο του και να ενημερώνεται κάθε φορά που συνδέομαι, ανεξαρτήτως ώρας...Έχω dial up σύνδεση και θα με βόλευε να λειτουργεί έτσι!Υπάρχει κάποιος τρόπος να γίνει αυτό και αν ναι,πώς? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kagelar34 Δεκέμβριος 1, 2004 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 1, 2004 εμένα μόνο όταν έμπαινα μου έκανε Update χωρίς να ενημερώσει εμένα φυσικά εγώ δεν το ήθελα αυτό και το πείραξα από τις ρυθμίσεις δεν το έχω τώρα για να σου πω αλλά ψάξε στα settings Link to comment Share on other sites More sharing options...
vgiozo Δεκέμβριος 1, 2004 #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 1, 2004 Απ' ό,τι θυμάμαι μπορείς να ρυθμίσεις το προγραμμα να ανανεώνεται τόσο σε συγκεκριμένη ώρα κάθε μέρα, αλλά και ανα περίσταση...δεν θυμάμαι ομως νασου δώσω ακριβείς οδηγίες...Πάντως έχει βγεί νεότερη έκδοση του προγράμματος την οποία μπορείς να εγκαταστήσεις και από μερικά screenshot που είδα φάνηκε πολύ πιο φιλικό στη χρήση, με αυτοματισμούς σε σχέση με τη "παλιά" έκδοση...http://www.kaspersky.com/productupdatesΚατέβασε την 5.0.16 Link to comment Share on other sites More sharing options...
xaxa1982 Δεκέμβριος 1, 2004 Author #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 1, 2004 Ok,ευχαριστώ,τις έχω δοκιμάσει!Μ'αρέσει η έκδοση που έχω και μάλιστα έχω διαβάσει ότι είναι η καλύτερη εκτός βέβαια από την έκδοση pro 5 που δεν ξέρω τι λέει! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexandros Δεκέμβριος 5, 2004 #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 5, 2004 Το εχω ακουσει και εγω οτι η 4.5 εκδοση ειναι η καλυτερη αλλα δε μπορω να καταλαβω γιατι εγω χρησιμοποιω την τελευταια Link to comment Share on other sites More sharing options...
kagelar34 Δεκέμβριος 5, 2004 #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 5, 2004 εμένα πάντως μου έιχε ένα σωρό προβλήματα και έφαγε σουτ το σκατέρσκι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.