gdp77 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 25, 2014 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 25, 2014 Χρειάζομαι μια εφαρμογή chatting για android που να εξασφαλίζει ανωνυμία και κωδικοποίηση στα μηνύματα, έτσι ώστε ακόμα και αν πέσει το κινητό στα χέρια τρίτου να μην μπορεί να τα διαβάσει (εντάξει δεν με απασχολεί η περίπτωση να με κυνηγάει η NSA). Βρήκα πολλές εφαρμογές (τύπου telegram) που όμως δεν εξασφάλιζαν ότι κάποιος τρίτος θα μπορούσε να ανοίξει τη συσκευή μου και να δει ποιους έχω στις επαφές μου, ακόμα και αν είχα σβήσει τα μηνύματα. Το textsecure είναι επίσης πολύ καλό (κάνει χρήση sms), αλλά φαίνεται σε ποιον στέλνεις και από πού λαμβάνεις.Μάλλον με καλύπτει το chatsecure (δεν το έχω δοκιμάσει) γιατί φαίνεται να είναι κωδικοποιημένα και τα μηνύματα, αλλά και να μην υπάρχει πρόσβαση στις επαφές από κάποιον τρίτο.Έχετε να προτείνετε εφαρμογές που θα με κάλυπταν ως προς αυτά που ζητάω;Ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shadow KnighT Αύγουστος 25, 2014 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 25, 2014 Απ'όσο θυμαμαι το surespot χρησιμοποιεί εκτενή κρυπτογράφηση, και δεν ανοίγει χωρίς κωδικό. Επίσης χρησιμοποιεί certificates υπογεγραμμένα και από το δικό τους server, τα οποία μπορείς να κάνεις revoke. Εννοείται ότι έχει κωδικό στο άνοιγμα και κάποια εξτρα αρχεία για το identity, οπότε μπορεί να σε καλύπτει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.