Jump to content

LG 1920P (19'' TFT) on the way...

knight_77

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από Borg [02-12-2004 09:47]

Αλήθεια οι οθόνες χιουνdie είναι καλές η είναι σαν τα αυτοκίνητα ? :)

Tι έχουν δηλαδή τα αυτοκίνητα hioundai?

Εχω ένα Accent 8 χρόνια και δεν έχει πάθει ούτε το παραμικρό προβληματάκι.Και απο servis αν θυμηθώ του αλλάζω μόνο λάδι κάπου καπου, σκυί είναι το άτιμο.Κάποιο φίλοι μου που πήραν την ίδια χρονιά με έμένα κατι ρενό kai opel τα έχουν πάει και 3-4 φορέσ συνεργείο απο βλάβες.

• 5 weeks later...
  • Replies 79
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από knight_77 [03-12-2004 08:09]

Λοιπον παιδια για καποιον που ασχολειται αποκλειστικα

με FPS δεν θα τη συνιστουσα.Σε Doom3 & HL2 το ghosting

της το εχει.Οχι τραγικα πραγματα αλλα ενα καλο ζευγαρι ματια το βλεπουν.

Προσωπικα οσο αφορα τα games παιζω κυριως rts & rpg.

Σε εφαρμογες video δεν παρατηρησα καποιο προβλημα.

Αnyway για καποιον που ειναι ''περιεργος'' και θελει τη καλυτερη δυνατη

αποκριση σε γρηγορα παιχνιδια καλυτερα να κοιταει προς το παρον προς 17''.

Εγω παντως για ολα της τα αλλα πλεονεκτηματα της δινω 9/10:T:

Οποτε knight77 δεν ειναι και τοσο τραγικο το ghosting της. Ουτε κ εγω παιζω παιχνιδια και ιδιαιτερα FPS, αλλα για να ειμαι καλυμμενος: ειναι αδυνατο να τα παιξει κανεις ή «παιζονται» αλλα φυσικα για εναν hardcore gamer θα ηταν καλυτερο να παρει αλλη οθονη;

Το κυριωτερο, με DVD κ office use (scrolling pages) υπαρχει ghosting; Η γωνια θεασης πως ειναι; Γραψε οσα περισσοτερα στοιχεια μπορεις (αρνητικα κ θετικα),γιατι μαλλον αυριο πρεπει να παραγγειλω μια εκ των Belinea 101920 (panel PVA Samsung 25ms) και LG 1930B (το ιδιο panel με τη δικια σου).

Την οθονη τη θελω για χρηση: 40% ιντερνετ/office, 40% films, 10% foto/webdesign, 10% games.

Ευχαριστω πολυ :)

Αρχική απάντηση από LordArthas

Οποτε knight77 δεν ειναι και τοσο τραγικο το ghosting της. Ουτε κ εγω παιζω παιχνιδια και ιδιαιτερα FPS, αλλα για να ειμαι καλυμμενος: ειναι αδυνατο να τα παιξει κανεις ή «παιζονται» αλλα φυσικα για εναν hardcore gamer θα ηταν καλυτερο να παρει αλλη οθονη;

Το κυριωτερο, με DVD κ office use (scrolling pages) υπαρχει ghosting; Η γωνια θεασης πως ειναι; Γραψε οσα περισσοτερα στοιχεια μπορεις (αρνητικα κ θετικα),γιατι μαλλον αυριο πρεπει να παραγγειλω μια εκ των Belinea 101920 (panel PVA Samsung 25ms) και LG 1930B (το ιδιο panel με τη δικια σου).

Την οθονη τη θελω για χρηση: 40% ιντερνετ/office, 40% films, 10% foto/webdesign, 10% games.

Ευχαριστω πολυ :)

Φυσικα και μπορεις να παιξεις fps και μαλιστα παρα πολυ καλα.

Απλα ενας hardcore fpsας το ghosting θα το παρατηρησει χωρις αυτο να

σημαινει οτι ειναι εντονο.

Για τη χρηση που τη θελεις παρτην ανεπιφυλακτα,καθως εχει πολυ καλα χρωματα και

γωνιες θεασης,ενω εκει που επαθα τη πλακα μου ειναι στην αναπαραγωγη DVD.

Απιστευτη εικονα!

Πιστευω οτι τα δυνατα της σημεια ειναι η ποιοτητα κατασκευης της,0 pixel εγγυηση,

πολυ καλη χρωματικη διαβαθμιση,πολυ καλα ρυθμιστικα,και αψογη ποιοτητα εικονας,τοσο σε office applications οσο και σε ταινιες.

Στα - της το μικρο ghosting σε fps οταν βρισκεσαι σε χωρους με χαμηλο φωτισμο...

Ναι αλλά μήπως η 1920π έχει φωτεινότητα και λευκό όπως η 1730? Δυστυχώς δεν την έχω δει ακόμα για να αποφασίσω κι εγώ.

Διότι μετά από 3μερη συμβίωση με 1730 σε σπίτι φίλου απογοητεύθηκα...

Πολύ κουραστική σε όλες τις ρυθμισεις, χάλια λευκό, υπερβολική φωτεινότητα!

Οπότε αν είναι έτσι και η 1920π θα πάω για ειζο να τελειώνω...

Αρχική απάντηση από ARK [10-12-2004 22:13]

Tι έχουν δηλαδή τα αυτοκίνητα hioundai?

Εχω ένα Accent 8 χρόνια και δεν έχει πάθει ούτε το παραμικρό προβληματάκι.Και απο servis αν θυμηθώ του αλλάζω μόνο λάδι κάπου καπου, σκυί είναι το άτιμο.Κάποιο φίλοι μου που πήραν την ίδια χρονιά με έμένα κατι ρενό kai opel τα έχουν πάει και 3-4 φορέσ συνεργείο απο βλάβες.

Αν και τώρα το είδα το ποστ σου

Απλά εννοώ από θέμα ασφαλείας ( δηλ ποιότητα κατασκευης για τις οθόνες )

Αρχική απάντηση από Πριονέτο

Νομίζω οτι το 1920P είναι MVA και το 1920Β είναι S-IPS

από εδώ το θυμάμαι:

http://www20.graphics.tomshardware.com/display/20040609/lcd_review-06.html

δεν ξέρω, κάποια μαγαζιά του geizhals.co.uk το έχουν ως MVA.

δεν μπορώ να ξέρω τι είναι το σωστό.

σύμφωνα με αυτό το κατάλογο, η 1920P φοράει P-MVA. Τώρα γιατί επιλέγουν διαφορετικό πανελ απο το αδελφό μοντέλο 1920Β, και μάλιστα απο διαφορετικό κατασκευαστή πανελ, ειναι αξιοπερίεργο..

Δεν είναι καθόλου αξιοπερίεργο...είναι θέμα πολιτικής κάλυψης της αγοράς!

Και η Nec που διαθέτω στο ίδιο μοντέλο το έχει βγάλει και με τα δύο Panel (1960NX με MVA, 1960ΝΧi με S-IPS)

Έτσι και η LG τη σειρά 1920 την διαθέτει με PVA (P) & S-iPS (B)

Πρέπει να καταλάβουμε ότι εφόσον δεν υπάρχει το τέλειο panel είναι λογικό οι εταιρίες να καλύπτουν την αγορά σύμφωνα με τις "τάσεις" ή σύμφωνα με το "target group" στο οποίο απευθύνεται.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.