knight_77 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 1, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 1, 2004 Αυριο παραλαμβανω καλως εχοντων των πραγματων την ανωθι οθονουλα... Αναμεινατε για νεοτερα (thanx spc ) Kαι μια photo για να Link to comment Share on other sites More sharing options...
knight_77 Δεκέμβριος 1, 2004 Author #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 1, 2004 Αλλη μια.... :inlove: Link to comment Share on other sites More sharing options...
soki Δεκέμβριος 1, 2004 #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 1, 2004 Kαλοριζικη! (Και στα δικα μας :ρ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
knight_77 Δεκέμβριος 1, 2004 Author #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 1, 2004 Ευχαριστω φιλε μου.... Πω πω με βλεπω να μην με πιανει υπνος το βραδυ.... :zzz: Link to comment Share on other sites More sharing options...
fanisk Δεκέμβριος 1, 2004 #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 1, 2004 Πωπω φιλε καλοριζικη!!!!!!!!!!!!!!:flower: :clap: :clap: :clap: :clap: Link to comment Share on other sites More sharing options...
knight_77 Δεκέμβριος 1, 2004 Author #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 1, 2004 Λογω δουλειας (σχεδιαστης δομικου σχεδιου) τη χρειαζομαι και με το παραπανω. Ε ρε γλεντια.... Αντε μπας και ηρεμησου λιγακι τα ματακια μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Δεκέμβριος 1, 2004 #7 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 1, 2004 Αρχική απάντηση από knight_77 [Σήμερα, στις 18:40] Λογω δουλειας (σχεδιαστης δομικου σχεδιου) τη χρειαζομαι και με το παραπανω. Ε ρε γλεντια.... Αντε μπας και ηρεμησου λιγακι τα ματακια μου Λογω δουλειας (σχεδιαστης δομικου σχεδιου) =HL2 :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
esdee Δεκέμβριος 1, 2004 #8 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 1, 2004 Αρχική απάντηση από spc [Σήμερα, στις 18:46] Λογω δουλειας (σχεδιαστης δομικου σχεδιου) =HL2 :D LOL και ποιος δεν τις λεει αυτες τις δικαιολογιες στον εαυτο του! :rofl: Link to comment Share on other sites More sharing options...
knight_77 Δεκέμβριος 1, 2004 Author #9 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 1, 2004 Tι ειναι και λιγη διασκεδαση σε αυτη την αχαρη ζωη? Ρε συ spc πολυ μου τη ''λες'' τωρα τελευταια περι gaming.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
TROIDX Δεκέμβριος 1, 2004 #10 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 1, 2004 Mε γειές.Ωραίο κομμάτι το 19αρι σου Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Δεκέμβριος 1, 2004 #11 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 1, 2004 Αρχική απάντηση από esdee LOL και ποιος δεν τις λεει αυτες τις δικαιολογιες στον εαυτο του! :rofl: μπα, στην περίπτωση του Knight δεν είναι δικαιολογία (απλά επειδή τον βλέπω αγχωμένο θέλω να τον τσιγκλίσω λίγο ) Αρχική απάντηση από knight_77Ρε συ spc πολυ μου τη ''λες'' τωρα τελευταια περι gaming.... και καλά κάνω, γιατί μου φαίνεται ότι μας δουλεύεις τόσο καιρό με δουλειά, σχέδια κλπ κλπ μου φαίνεται ότι από το πρωί ως το βράδυ στο HL2 είσαι :p χωρίς πλάκα, όπως έχω ξαναπεί: παιχνίδι = ψυχική υγεία (όπως λέει και κάποιος γνωστός: ''να φοβάσαι αυτόν που δεν του αρέσουν τα παιχνίδια'' (και φυσικά δεν μιλάμε μόνο για υπολογιστές) Link to comment Share on other sites More sharing options...
blkik Δεκέμβριος 1, 2004 #12 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 1, 2004 Αυτή η οθόνη είναι όλα τα λεφτα πραγματικά ερωτέυσιμη Να είχα τα φράγκ να έπρνα και γω μια:whistle2: Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Δεκέμβριος 1, 2004 #13 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 1, 2004 Βαλτοί είστε όλοι ε; Κι εγώ την θέλω και ψήνομαι... και.. και... και.... :rant:Μεγειά σου knight και καλή... δουλειά :whistle2: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Δεκέμβριος 1, 2004 #14 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 1, 2004 Καλοδουλευτη!Aν κρινω απο την δικια μου τη 17αρα θα ειναι αψογη!Ειναι κ wide ή μου φαινετε?? :drool: Ποσο πηγε το μαλι?(ασχετο,οι Paradise Lost ποτε ερχονται?) Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Δεκέμβριος 1, 2004 #15 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 1, 2004 Αρχική απάντηση από SamaelΕιναι κ wide ή μου φαινετε?? :drool: όχι κανονική 4:3 είναιΑρχική απάντηση από Samael(ασχετο,οι Paradise Lost ποτε ερχονται?) υποθέτω μετά το νέο δίσκο, άρα από Γενάρη Link to comment Share on other sites More sharing options...
zyx Δεκέμβριος 1, 2004 #16 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 1, 2004 καλοριζηκη φιλε μου. δεν ξερω τι οθονη ειχες αλλα καιρος ειναι να δεις αλιως το pc σου. και μην τρομαξεις που θα το δεις να ζωντανεβη Link to comment Share on other sites More sharing options...
Georgesod Δεκέμβριος 1, 2004 #17 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 1, 2004 Πόσο κάνει αυτή; Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Δεκέμβριος 1, 2004 #18 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 1, 2004 Αρχική απάντηση από georgesod Πόσο κάνει αυτή; ~590 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Georgesod Δεκέμβριος 1, 2004 #19 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 1, 2004 Spc επειδή σε βλέπω να κατέχεις ξέρεις πόσο κάνει αυτή ; Πρέπει να είναι το κορυφαίο μοντέλο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nos-Dio Δεκέμβριος 1, 2004 #20 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 1, 2004 την καινουργια την χιουνται την ειδατε 19" με 8 ms αποκριση και νομιζω κανει και 500 ευρω..Με γειες η οθονη(μην ξεχνιομαστε!)! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.