Jump to content

προβλημα με τον ηχο

anastasia4u

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

καλημερα σας παιδια...ειμαι ψιλοασχετη με τα της τεχνολογιας κ θελω μια μικρη βοηθεια..εχω συνδεδεμενη στο σταθερο πισι μ μια τηλεοραση για να βλεπω ταινιες..με χρι χτες ο ηχος ακουγοτανε και στην τηλεορασξ αλαλ εκανα μια βλακεια και δν μπορω να τον βρω τωρα...απενεργοποιησα την συσκευη αναπαραγωγης οπως λεει εδω και δεν μ βγαζει σαν επιλογη τον ηχο να τον ακουω απο τν τηλ.... τι κανω??? ευχαριστω προκαταβολικα!

εβαζες το hdmi , εμφανιζοταν στην τηλεοραση η εικονα μαζι με ενα μυνημα στο οποιο παταγες [Χ] , οσπου εχθες πατησες μαλλον "οχι" , και ετσι αντι για να παιζει ηχος στην TV , παιζει απο τα ηχεια του λαπτοπ .

πας στο AMD catalyst (κατω γωνια δεξια , εκει που ειναι τα εικονιδια του pc ) και ενεργοποιεις καπου τον ηχο μεσω HDMI

με μπερδεψες...καλωδιο hdmi εχω για την εικονα...για τον ηχο εχω καρφι απο πισω απο το πισι...εκανα το ιδιο λαθος κ μετα ηχεια usb π εχω ...τα απενεργοποιησα και μετα τα αλλαξα θεση πισω στις θυρες και τα ξαναβρηκε...με το καρφι τι να κανω??? δν εχει αλλη θεση...πως θα το ενεργοποιησω>?(οχι τπτ αλλο θα θελει ο αδερφος μ να δει μπαλα το βραδυ κ θα με σκοτωσει):(

Το hdmi πέρα από εικόνα μεταφέρει και ήχο.

Στην διαχείριση του ήχου θα επιλέξεις την έξοδο του ήχου (ψηφιακή θα ακούς μέσα από τα ηχεία της τηλεόρασης δηλ. μέσω hdmi ή

αναλογική έξοδος μέσω των ηχείων που έχεις συνδεδεμένα στον υπολογιστή με το πράσινο στερεοφωνικό καρφί).

Πρέπει να επιλέξεις από ποια έξοδο θ'ακούς.

κατσε δηλαδη εσυ εχεις

ηχο απο hdmi ?

ηχο απο το καρφι ?

ηχο απο το usb ?

μονο ενα απο αυτα μπορει να δουλευει , ποτε ταυτοχρονα

συνεπως αμα αφησεις το hdmi ΜΟΝΟ επανω , θα βγει ηχος απο εκει . Στην περιπτωση που δεν βγαινει το ενεργοποιεις απο το catalyst .

ενδεχομενος να σου δουλεψει και αμα κανεις νεα "ανιχνευση οθονων-detect"

δεν μπορω apo to hdmi εχω ανταπτορα για το καλωδιο αυτο.....απλα εκανα βλακεια κ απενργοποιησα την συσκευη του ηχου απο την τηλ...που πηγαινω να το κανω αυτο? π βρισκετε η διαχειρηση ηχου?

δεν μπορω apo to hdmi εχω ανταπτορα για το καλωδιο αυτο.....απλα εκανα βλακεια κ απενργοποιησα την συσκευη του ηχου απο την τηλ...που πηγαινω να το κανω αυτο? π βρισκετε η διαχειρηση ηχου?

sdff.jpg

και κανεις set default !!!

βλακειες τα παραπανω που ελεγα :p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.