Jump to content



LG G3


it.expert

Recommended Posts

  • 1 month later...
  • 4 weeks later...

Τελικά το έχει κανείς ή έστω ξέρει κανείς από γειτονικά φόρουμ τι έχει γίνει με τα προβλήματα που είχε στο λανσάρισμα; Υπάρχουν ακόμα ή όχι; Πραγματικά με 340 ευρώ και άμα έχουν διορθωθεί τα προβλήματα είναι η καλύτερη αγορά σε αυτά τα χρήματα και εκθρονίζει το Oneplus

Link to comment
Share on other sites

Eχω το Oneplus και πριν ειχα το G3.

 

Το oneplus ειναι ευκολα πιο γρηγορο και αμεσο χωρις lags.Το G3 αν και δεν εχει την ιδια συμπεριφορά ,σιγουρα ειναι γενικα σβελτο με τις τελευταίες ρομ.

Φωτογραφίες εστιάζει καλύτερα το G3 , αλλα εχω την αισθηση οτι το oneplus τραβάει καλύτερες.

Αυτονομία μακράν το Oneplus και οθόνη οριακά καλύτερη το G3.

Καλυτερος ηχος κλησης (ακουστικο/μικροφωνο) μακράν το G3 το οποιο στον τομέα αυτο ειναι οτι καλύτερο εχω πιάσει στα χέρια μου.Αυτο βεβαια δεν σημαινει κατι κακο για το Oneplus.

 

Το G3 τικάρει ολα τα σχετικά κουτάκια(αποσπωμενη μπαταρια,fm radio,sd card,2k screen,ir,quick focus) κάτι που δεν κάνει καμμια αλλη συσκευή.

Εγγυηση σαφως υπερ του LG , αν και απο οσα διαβάζω το ευρωπαικο oneplus σε περιπτωση στραβης φευγει για ευρωπη και οχι Κινα.

 

Διαλέγεις και παίρνεις. 

 

Ελπίζω να βοηθησα.

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Ρε παιδια ειχα αποφασισει για G2...αλλα με τρωει το χερι μου να δωσω το 80αρι παραπανω και να παω στο 16αρι G3.... μπορει καποιος να ενημερωσει ποια ειναι η σημερινη κατασταση στα παμπολα προβληματα που εχει βγαλει? Ξεκινοντας απο το lag και φτανοντας στις ρωγμες?

Δε θελω να το παρω και να χτυπαω το κεφαλι μου στον τοιχο που εσκασα και τα παραπανω λεφτα απο το G2 που ειναι εγγυηση.... αλλα πραγματικα αν ειναι οι τελευταιες παρτιδες να εχουν λυσει ολα τα προβληματα στο hardware, και το lollipop ή εστω μια custom rom να λυνει το προβλημα του lag, τοτε ειναι μια αξιολογη προταση στα λεφτα του...δε θελω να το απορριψω και να παω στο G2 μονο και μονο απο φοβο που μπορει να ειανι αβασιμος πλεον...

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Εχω στα χέρια μου το 32αρι (409) σειρά εδώ κ 3 μέρες.Μέχρι στιγμής δέν εχει κάνει καμία επανεκκινηση.Κανένα καμμένο pixel κ με δύο τρία πραγματάκια όπως nova lancher κ κάτι αλλαγές που είναι στο post 41 το κινητό είναι απίστευτα smooth χωρίς κανένα ΙΧΝΟΣ LAG.

Η μπαταρία του πέφτει κάπως γρήγορα όταν το σκαλίζεις (browzing-you tube) κ.τ.λ ....Εχει πολύ καλή ανάλυση κ καλή φωτεινότητα άν κ δίπλα στο M7 με ίδια σκούρα wallpapers δέν έχει καμία σχέση απ το μάυρο που δίνει το htc one M7 κ την τρελή φωτεινότητα του.

Score στο antutu που το έτρεξα μία κ μετά το απεγκατέστησα καθώς ποσός με ενδιαφέρουν σε κινητά τα νούμερα έβγαλε 40100.

Στα λεφτά του είναι πραγματικά πανέμορφο κ μιά χαρα κινητό.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Καλημέρα...Έχω το G3 32gb πάνω από μήνα κ χωρίς υπερβολές είναι το καλύτερο που είχα ever! Οθόνη-μπαταρία-user interface-camera-ήχος-επεκτασιμότητα, τα κάνει όλα κ τα κάνει καλά!!

(Προηγούμενα κινητά χρονικά: motorola milestone-htc desire s- sony Xperia s-Samsung galaxy s4.)

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

και για εμένα το καλύτερο που είχα ποτέ.

δείτε κι αυτή τη θήκη της lg 

μακραν η καλύτερη για το τηλέφωνο.

 

Έγινε επεξεργασία από juno12
Link to comment
Share on other sites

Το μονο μειον που εχει αυτο το κινητο το εχω πει πολλες φορες ειναι η οθονη. Και εξηγουμαι. Δεν εννοω οτι ειναι κακη. Αντιθετως. Απλα ειναι αχρηστα τα 2.5Κ σε αυτες τις ιντσες, και φυσικα εξαιτιας αυτου πινει την μπαταρια με το καλαμακι. Το G2 ηταν ΠΟΛΥ ανωτερο στην καταναλωση.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Μολις μου ήρθε και εχω να πώ πως μου έχει κανει πολύ καλή εντύπωση.

 

Στην οθόνη κατι με χαλάει. έχει ενα περιεργο contrast και πολλες τα γραμματα ειναι σαν θαμπά. Εχω παρατηρισει ακριβώς το ιδιο πράγμα και σε αλλα LG monitor,

 

edit:

 

Ξέρει κανείς πώς να φτιάξει το oversharpening ευκολα;

Έγινε επεξεργασία από Bonito
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.