sebastian Δεκέμβριος 5, 2004 Author #61 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 5, 2004 Κοιτα vouda αυριο θα κατεβω να αγορασω ενα φαν γιατι δεν εχω . Οσο για αυτο που σου ειπα με το hyper threading δεν ισχυει........γραψε λαθος ......τωρα θα τερξω με 230 φσβ πολλα λουπς στο τεστ 5 και θα σε ενημερωσω......κοιτα timmings θα βαλω 3-4-4-8 γιατι αλλιως τον μπουλο . . Link to comment Share on other sites More sharing options...
sebastian Δεκέμβριος 5, 2004 Author #62 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 5, 2004 Ela vouda τελικα βρηκα ενα φαν 8αρι και το εβαλα να χτυπαει το chip tou motherboard ελενξα και τις μνημες εαν ζεστενονται και τελικα παρατηρησα οτι ειναι χλιαρες , αρα απο θεμα ψυξης ειμαστε οκ............Τωρα εβαλα 230 φσβ με αuto ολες τις τασεις με τιμμινγκς 3-4-4-8 και παρατηρησα στο τεστ 5 μετα απο 50 λουπς δεν μου εβγαλε κανενα λαθος , αντιθετως οταν εβαλα να τρεξει ολα τα τεστ μετα απο ενα λεπτο περιπου σταματησε και μου εβγαλε παλι το μηνυμα ....ανεβασα ταση και παλι τιποτα....... πιστευω οτι ο επεξεργαστης δεν ακουει καθολοθ σε ρευμα .......εσυ τι λες γιάυτα???????????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
voudas Δεκέμβριος 5, 2004 #63 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 5, 2004 πριν το φαν στο τεστ 5 έβγαζε λάθη? ε μάλλον η cpu είναι μπανάνα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sebastian Δεκέμβριος 6, 2004 Author #64 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6, 2004 δεν θυμαμαι γιατι τσαντιστικα και πεταξα τις σειμιωσεις που ειχα .................Η cpu ειναι μαλλον , δεν πειραζει ............................. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.