Jump to content

ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ Prescoot 3.0 ghz

sebastian

Recommended Posts

• Replies 63
  • Created
  • Last Reply

τα spd timings είναι αυτά?

κοίτα, κάτι σκαλώνει, θα έπρεπε 3.4 να τα είχες και με μαμά τάση αν ήταν όντως καλό κομμάτι...

μην ανεβάσεις ακόμα τάση, άσε τα 2χ256 πάνω και δοκίμασε να ανέβεις κι άλλο...

Παιδες να ρωτησω κατι , οταν ο επεξεργαστης δεν ειναι σταθερος απο ταση ή οτιδηποτε αλλο μπορει να επειρεαζει την σταθεροτητα του μεμορι τεστ , το προγραμματακι που τρεχει στο boot.......... γιατι πανω απο 230 ΦΣΒ βγαζει λαθη και μετα κολαει το PC , ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΜΑ μνημων ή κατι αλλο παιζει?

Ξερεις τι μετα το τριτο σταματαει το μεμορι τεστ...Οι μνημες ηταν ρυθμισμενες στα 3-4-4-8....οι μνημες ειναι KINGSTON HYPERX PC 4000 CL3 4 *256MB .

Πιστευεις οτι εναι η cpu , οι κατι μπορει να φταιει στις μνημες ? θα δοκιμασω και σημερα και θα σου πω νεα ?

γιατί δε δοκιμάζεις με 2 ντιμάκια αρχικά? και παίξε λίγο με τα timings (το καινούριο μεμτεστ στα αλλάξει και μέσα από αυτό), τις σκοτώνεις με 3448 αν και δεν έχω άποψη για το τί κάνουν οι συγκεκριμένες...

Κοιτα ρε vouda θα τρελαθω , οταν σταματαει το μεμορι τεστ μου βγαζει ενα μηνυμα το οποιο λεει οτι UNEXPECTED INTERRUPT-HULTING τι στον πουτσο ειναι αυτο , επισης ανεβασα ταση και παλι τιποτα , παλι τα ιδια , υστερα εβαλα τον διαιρετη και τις εβαλα να τρεξουν χαμηλα με υψιλα timmings και παλι τιποτα το ιδιο μηνυμα.......υστερα αρχισα να ανεβαζω ταση στον επεξεργαστη και παλι το ιδιο ....αρχιζω να πιστευω οτι το mobo δεν μπορει να ανεβασει fsb δεν ξερω τινα πω...... στο μεταξι δοκιμασα με 2 dimms που μου ειπες και παλι το ιδιο προβλημα ειχα..... δεν μπορω να πιστεψω οτι εχουν προβλημα οι μνημες ....Τι πιστευεις για το συστημα μου?

στο μεταξι πανω στον υπολογιστη εχω NORTH 3.0 GHZ

P4P800-E DLX

AUDIGY 2 ZS

RADEON 9800 PRO

MODEM

TV TUNER CINERGY 400TV

ENA SCANNER

2 WD 80GB STON RAID THS PROMISE

1 CD-R0M

1 DVD-ROM

1 DVD-RW

1 HARDCANO 12

1 FLOPP

TROFODOTYIKO 550 WATT THS LEVICOM

με 230 φσβ κραταει 3 λεπτα το μεγιστο . Με 235 γυρω στο 1 λεπτο και με 240 μολις ξεκιναει μου πεταει το μηνυμα αυτο , το συστημα σε αυτες τις συχνωτητες δεν ειναι καθολου σταθερο . Παντως ταση στον επεξεργαστη δεν πρεπει να ειναι γιατι την εφτασα απο 1.55 μεχρι 1.8 και το ιδιο προβλημα παλι το ειχα αρα θεμα τασης δεν πιστευω να πεζει ...........Τι λες ? οσο για το msn δεν εχω .

1) 235 με 1.675 από bios τί τεμπς σου δείχνει στο bios?

2) αύξησε κατά 0.1v το vagp

3) τα timings τα δίνεις χειροκίνητα ή by spd? καλύτερα χειροκίνητα...

4) τί τάση στις μνήμες? βάλε 2.6v ή 2.7

5) με το που μπεις μεμτεστ, με c μπες στο μενού και επέλεξε να τρέξει τεστ5 (c>2>2>5>enter>0 ή c>2>5>5>enter>0 θα το δεις, δε θυμάμαι απέξω). αυτό είναι το πιο βαρύ για τις μνήμες...

6) εφώσον κολλάει από τα 230 καλύτερα να πάμε σιγά σιγά, να λύσουμε το προμπ εκεί και μετά να ανέβουμε κι άλλο...

230 fsb 3.449

2.75 ταση στις mnimes

1.6 agp

1.55 volt cpu

apotelesmata..... prime 95 : δεν το βγαζει καθολου οτι ταση και να δωσω

SUPER PI 2M : 1 ΛΕΠΤΟ 41 ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ

2ΠΛΟ ΤΟΑΣΤ : 2Ο ΛΕΠΤΑ ΤΟ ΑΦΗΣΑ ΜΕ ΤΑ ΤΟ ΕΚΛΕΙΣΑ ΑΛΛΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ.

ΤΕΣΤ 5 ΜΕΜΟΡΥ 15 ΠΑΣΣ : 2 ΛΑΘΟΙ

ΤΗΕΡΜ ΜΕ 2ΠΛΟ ΤΟΑΣΤ ΜΟΒΟ :35 ΚΑΙ CPU : 36 METRHMENA APO TO HARDCANO KAI TO ASUS PROB.

Me 240 ενω μπουταρι μετα ολα τα αλλα ειναι για φουντο ....

Τι λες VOUDA γι΄άυτα και τα ιδια ακριβως τα δοκιμασα με τα αλλα 2 dimakia . ΤΙ ΝΑ ΦΤΑΕΙ ????

άσε παραπάνω λουπς στο τεστ 5... (σε ποιό παςς στα έβγαλε τα 2 λάθη? μήπως τα έβγαλε στο τεστ1? πριν προλάβεις να βάλεις το 5?) αν ολοένα βγάζει και πιο πολλά λάθη βάλε ένα 80μμ φαν να χτυπάει τις μνήμες αν και δεν θα έπρεπε να έχουν πρόβλημα... αλλά μνήμες μυρίζει...

δοκίμασε και 235φσβ μεμτεστ... άσε τα win για την ώρα...

στο 8 τεστ εβγαλε τα δυο λαθη ...... και υστερα συνεχισε εως το 15 κανονικα....

Vouda εαν ειναι οι μνημες και οχι το mobo τι θα κανω θα παω στο μαγαζι πισω 4 μνημες και τι θα του πω ή θα παω στην kingston ?

κόιτα.. ναι δεν είναι λογικό... θα έπρεπε να είναι οκ... μήπως το μόμπο δε γουστάρει αυτά τα timings ή γενικά τις μνήμες σου? μήπως απλά δεν αντέχει η cpu και παιδευόμαστε τσάμπα? αλλά και πάλι να μην παίζει ούτε στα 3400 πάλι είναι ύποπτο...

άσε καμιά 50ρα λουπς το τεστ 5 και βλέπουμε... και δοκίμασε μια φορά και με 2.5-3-3-7. στα 230

όταν βάζεις διαιρέτη το πρόβλημα το έχεις στα ίδια ακριβώς fsb?

σε ποιό φσβ βγάζεις 2πλά πριμε (small fft)?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.