Jump to content

ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ Prescoot 3.0 ghz

sebastian

Recommended Posts

ΘΑ ηθελα να παρω εναν 3.0 prescoot 1m 800fsb .Δεν με ενδιαφερει τοσο πολυ το οverclock αλλα απο την στιγμη που θα πληρωσω τοσα λεφτα να παρω κατι καλο . Γι' αυτο θα ηθελα να με κατατοπισεται τη περιπου stepping να παρω .....

Εχω ακουσει οτι στους prescoot δεν μετραει το stepping και οτι overclockarode OLOI αυτο ισχυει ?

ΗΕLP HELP HELP

• Replies 63
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από DMylonas

προτείμησε να πάρεις την σειρά SL7E4.... Αν είναι και Costa Rica, θεωρητικά θα πας αρκετά καλά.... Εγώ με έναν τέτοιο έφτασα τα 4.4GHz :)

Με τι ψυξη?

Αρχική απάντηση από sebastian

ΘΑ ηθελα να παρω εναν 3.0 prescoot 1m 800fsb .Δεν με ενδιαφερει τοσο πολυ το οverclock αλλα απο την στιγμη που θα πληρωσω τοσα λεφτα να παρω κατι καλο . Γι' αυτο θα ηθελα να με κατατοπισεται τη περιπου stepping να παρω .....

Εχω ακουσει οτι στους prescoot δεν μετραει το stepping και οτι overclockarode OLOI αυτο ισχυει ?

ΗΕLP HELP HELP

Απο την μια λες οτι δεν σε πολυενδιαφερει το κλοκαρισμα κ απο την αλλη ρωτας για στεπινγκ??

Μα τα στεπινγκ για τα κλοκαρισματα τα θελουν....!;):)

ριξε κ εδω μια ματια....

http://www.thelab.gr/showthread.php?s=&threadid=704&highlight=prescot

Ξερεις τι ρε Βσιλη απο την στιγμη που θα τα δωσω γιατι να μην παρω καλο το οποιο θα μου χρειαστει για αργοτερα, απο αυτη την αποψη ρωταω.

Επειδη θα τον παρω καινουριο πως θα καταλαβω τι stepping ειναι απο το κουτι ή θα πρεπει να κοιταξω απο εξω.......

Ο επεξεργαστης που εχω ειναι 3.0 800φσβ 512 cashe northwoodκαι το στεπινγκ του ειναι MALAY SL6WK .

Ti γνωμη εχετε γι'αυτον?

και γιατί να πας από 3.0 πάλι σε 3.0? που μάλιστα σε πολλές εφαρμογές είναι πιο αργός από τον νόρθγουντ???

για το στέππινγ δες από κάτω αν έχει 30 caps. το ίδιο έχω εγώ και πάει πολύ καλά (http://www.thelab.gr/showthread.php?s=&threadid=9455)

με καλή αερόψυξη χτυπάει 4g...

όντως για ποιό λόγο να πάς πάλι σε 3.0 εκτός αν δεν ανεβαίνει πολύ αυτός που είχες, αλλά απο τη στιγμή που δε σε ενδιαφέρει το overclocking μάλλον δε σε απασχολέι.

Τέλος να πώ ότι το στέπιγκ μετράει γιατί οι διαφορές στις θερμοκρασίες είναι πολύ μεγάλες ειδικά απο το C0 στο E0

Αρχική απάντηση από Chris2004

όντως για ποιό λόγο να πάς πάλι σε 3.0 εκτός αν δεν ανεβαίνει πολύ αυτός που είχες, αλλά απο τη στιγμή που δε σε ενδιαφέρει το overclocking μάλλον δε σε απασχολέι.

Τέλος να πώ ότι το στέπιγκ μετράει γιατί οι διαφορές στις θερμοκρασίες είναι πολύ μεγάλες ειδικά απο το C0 στο E0

Με bios update ναι σε idle.. σε load οχι .

Ρε vouda αυτος ειναι . Τι με συμβουλευεται να κανω ? να τον κρατησω?

vouda δεν φοβασαι μην σου μεινει στα χερια με 2.0 volt που δινεις ?

Ειμαι με slk ΚΑΙ ΜΕ ΦΑΝ 9ΑΡΙ poso πιστευεις οτι μπορω να φτασω με αυτον τον επεξεργαστη στο μελλον? Δηλαδη ειναι καλο κοματι.....

Ειμαι με slk ΚΑΙ ΜΕ ΦΑΝ 9ΑΡΙ poso πιστευεις οτι μπορω να φτασω με αυτον τον επεξεργαστη στο μελλον? Δηλαδη ειναι καλο κοματι.....

lol

4.5 ωρες αντεξες "χωρις να σε ενδιαφερει το overclocking"! :)

Ρε παιδες με ενδιαφερει το overclock γιατι αμα δειτε ολο μου το συστημα ειναι στημενο γι'αυτό απο τις μνημες που εχω πανω αλλα και απο τις ψιχτρες.

Αλλα δεν το θελω για τωρα αλλα σε λιγο καιρο να μπορω να παω τον επεξεργαστη μου 600 μhz παραπανω για να εχω καλύτερες αποδοσεις για περισοτερο διαστημα αφου για να καει ενας PENTIUM ειναι παρα πολυ δυσκολο, ετσι πιστευω. Αυτο θελω να πω και οχι να θιξω τα ατομα που κανουν overclock .

Ρε παιδες με ενδιαφερει το overclock γιατι αμα δειτε ολο μου το συστημα ειναι στημενο γι'αυτό απο τις μνημες που εχω πανω αλλα και απο τις ψιχτρες.

Αλλα δεν το θελω για τωρα αλλα σε λιγο καιρο να μπορω να παω τον επεξεργαστη μου 600 μhz παραπανω για να εχω καλύτερες αποδοσεις για περισοτερο διαστημα αφου για να καει ενας PENTIUM ειναι παρα πολυ δυσκολο, ετσι πιστευω. Αυτο θελω να πω και οχι να θιξω τα ατομα που κανουν overclock .

για πες το υπολοιπο συστημα σου...!

μα 600mhz παραπανω τα εχεις κ με αερα...κ ακομα μερικα παραπανω...!

αν δε δοκιμσεις ότι και να πούμε είναι λίγο... ξεκίνα και βλέπουμε που θα φτάσει... με το μαλακό βέβαια... και ότι θες ρωτα;)

είμαι με -30 στον επεξεργαστή εκεί που βλέπεις αυτά τα volt, και σε idle μόνο...

Το τεστ που μου ειπατε το εκανα το απογευμα και παρατηρησα οτι γιανα ειμαι στα 3.4 σταθερος χρειαζομουνα ταση 1.65......με 5 ωρες πριμε 95 και τοαστ συγχρονως και με την ψικτρα που εχω μετρησα με το hardcano kai to mobo 42 βαθμους μεγιστο ........ Τι λετε που μπορει να φτα;σω για παραπανω φοβαμαι το ρευμα εσεις τι λετε με την εμπιρια που εχετε?

οχι το μοβο ειναι 38 σταθερα..... στον επεξεργαση ειμαι τοσο .....το mobo ειναι ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ . .. .. . . .. Τι σε προβληματιζει απο το συστημα μου , οι μνημες μου ειναι 500αρες hyperx 4*256 μβ .....ΤΙ ΛΕΣ για την ταση τι εχεις να πεις ειναι πολυ?

κ ολα τα ιδια να ειναι man....δεν εχουν καμια σχεση σε επιδοσεις....αλλα βγαινουν καλα κ αλλα οχι...!

το 4χ256 με προληματιζει λιγο...!στα ποσα mhz τις εχεις κ με τι timmings???

ισως 2χ512 να ηταν καλυτερα...!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.