grstaycool Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 21, 2014 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 21, 2014 Καλησπερα στο φορουμ,Θα ηθελα να μαθω πως να κανω enable την παραπανω λειτουργεια στην gigabyte ga 970a ud3pΕχω εναν ΑΜD fx-6300 και θελω να χρησιμοποιησω την λειτουργεια αυτη γιατι τρεχω vm!Αν ξερει καποιος, ευπροσδεκτη η βοηθεια του.Ευχαριστω :hi: Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Αύγουστος 21, 2014 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 21, 2014 Λογικά είναι by default ενεργοποιημένη σχετική επιλογή στο BIOS. Link to comment Share on other sites More sharing options...
grstaycool Αύγουστος 21, 2014 Author #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 21, 2014 το θεμα ειναι οτι δεν βρηκα την σχετικη επιλογη Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trexx Αύγουστος 21, 2014 #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 21, 2014 Μήπως μπερδεύεις την υποστήριξη virtualization που υπάρχει έτσι κι αλλιώς σε όλους τους σύγχρονους επεξεργαστές με τα VT-d και Vt-x που υπάρχουν σε ορισμένους intel και όντως έχουν επιλογή ενεργοποίησης; Link to comment Share on other sites More sharing options...
grstaycool Αύγουστος 21, 2014 Author #5 Κοινοποίηση Αύγουστος 21, 2014 πολυ σωστο, απλα ηθελα να δω αν η επιλογη ειναι ενεργοποιημενη Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trexx Αύγουστος 21, 2014 #6 Κοινοποίηση Αύγουστος 21, 2014 Δεν έχει ο επεξεργαστής σου απ όσο ξέρω τις συγκεκριμένες "εντολές" ώστε να ενεργοποιούνται ή να απενεργοποιούνται. Αυτό δεν σημαίνει βέβαια ότι δεν υποστηρίζει virtualization. Νομίζω όλοι υποστηρίζουν by default μετά τους core 2 duo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Αύγουστος 21, 2014 #7 Κοινοποίηση Αύγουστος 21, 2014 Υποστηρίζουν και οι AMD. Η παρακάτω εικόνα είναι από VMWare Και Virtualbox Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trexx Αύγουστος 21, 2014 #8 Κοινοποίηση Αύγουστος 21, 2014 Υποστηρίζουν και οι AMD. Η παρακάτω εικόνα είναι από VMWareΣωστός ο παίχτης. Τις ονομάζουν αλλιώς λοιπόν! Link to comment Share on other sites More sharing options...
felix Αύγουστος 21, 2014 #9 Κοινοποίηση Αύγουστος 21, 2014 Σελ.35 του manual της μητρικής σου, επιλογή SVM ( στα Advanced Core Features) που είναι Enabled by Default Link to comment Share on other sites More sharing options...
grstaycool Αύγουστος 23, 2014 Author #10 Κοινοποίηση Αύγουστος 23, 2014 Σελ.35 του manual της μητρικής σου, επιλογή SVM ( στα Advanced Core Features) που είναι Enabled by Default Ευχαριστω παρα πολυ!!! Υποστηρίζουν και οι AMD. Η παρακάτω εικόνα είναι από VMWare Και Virtualbox Και δηλαδη για να τρεξουν αποδοτικοτερα τα VM πρεπει να βαλω τις επιλογες, οπως τις δειχνεις εσυ στην παραπανω εικονα? Επισης στο workstation 10 που εχω, υπαρχει και μια τριτη επιλογη: Vistualize CPU performance counters. Τικαροντας τα θα ειναι πιο αποδοτικα τα μηχανήματα (να καταναλωνουν λιγοτερους πορους)? Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Αύγουστος 23, 2014 #11 Κοινοποίηση Αύγουστος 23, 2014 Δεν ξέρω δυστυχώς λεπτομέρειες. Φτιάχνω κανένα Virtual αλλά δεν το ψάχνω. Λογικά τις τικάρεις -προσωπικά τις επιλέγω - ώστε να αξιοποιούν το hardware. Σε ποιον τομέα αυτό βοηθάει, δεν ξέρω. Το καλύτερο που μπορείς να κάνεις, αν θέλεις να μάθεις κάτι παραπάνω, είναι απλά να το ψάξεις λίγο.π.χ.VMware vSphere 5.1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.