def Απρίλιος 9, 2005 #61 Κοινοποίηση Απρίλιος 9, 2005 οργανωμενα πραγματα.αρχηγος :T: Link to comment Share on other sites More sharing options...
voudas Απρίλιος 15, 2005 Author #62 Κοινοποίηση Απρίλιος 15, 2005 Αρχική απάντηση από geoal καλα βρε δεν πειραζει απλα διαβαζοντας το, καπου εχασα την μπαλα...Τελικα πες μας ποιο συστημα ειναι ποιο καλο για εσενα, αυτο με τον Pentium 4 ή αυτο με τον Athlon64.Γενικα ρωταω επειδη και εγω ειχα μπριζωθει για Athlon64 αλλα με τους καινουριους Pentium4 σειρα 6ΧΧ νομιζω οτι οποιος εχει machΙΙ κερδιζει περισσοτερο. Φυσικα με τον καινουριο πυρηνα Venice ισως τα πραγματα αντιστραφουν και παλι. Δεν ξερω ειναι πολυ περιεργη η αγορα... σε σχέση με τον νορθ φυσικά τώρα είμαι πιο γρήγορος, ειδικά σε μνήμες... στα καθημερινά μου ξεπερνάω όλα τα μαξ benches που είχα πριν. φαντάσου... πρέσκοτ καλό δεν δοκίμασα οπότε δεν ξέρω. ούτε 775... πάντως μου λείπει το ΗΤ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
voudas Απρίλιος 15, 2005 Author #63 Κοινοποίηση Απρίλιος 15, 2005 Αρχική απάντηση από def οργανωμενα πραγματα.αρχηγος :T: θενκς Link to comment Share on other sites More sharing options...
geoal Απρίλιος 17, 2005 #64 Κοινοποίηση Απρίλιος 17, 2005 Ησουν κατατοπιστικοτατος ευχαριστω.Τωρα με τους venice παντως πιστευω οτι θα σπασεις τα ρολογια και τοτε ισως ξεχασεις και το hyperthreading. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.