voudas Δεκέμβριος 1, 2004 Author #21 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 1, 2004 λολ... θα ξαναανεβάσω φώτος... δεν είναι ψευτοκατασκευή, έχει αρκετή δουλίτσα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
zyx Δεκέμβριος 1, 2004 #22 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 1, 2004 Αρχική απάντηση από Voudas σε εισαγωγικά είχε το "μοτέρ" εννοούσε την cpu κλπ... οκ γραψε λαθος Link to comment Share on other sites More sharing options...
Isolated Δεκέμβριος 1, 2004 #23 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 1, 2004 Το χες δει το download box η ηταν δικη σου εμπνευση? γιατι μου φαινεται πολυ καλη φαση!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mortisboy Δεκέμβριος 1, 2004 #24 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 1, 2004 ....ας απαντησω για μια ακομη φορα (πολυ ντεζαβου ρε παιδι μου ...γαμω το hack) ...Κωστα πολυ ωραια δουλιτσα......τον τερματισες τον norty ....αυτα ειναι.... :D .....ιδιως το μαχ screenshot ειναι ολα τα λεφτα......αντε....και σου ευχομαι οτι ποθεις σε ενα nf4 να το βρεις.... :p Link to comment Share on other sites More sharing options...
voudas Δεκέμβριος 1, 2004 Author #25 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 1, 2004 και γαμώ τις ευχές morti;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
voudas Δεκέμβριος 1, 2004 Author #26 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 1, 2004 Αρχική απάντηση από Isolated Το χες δει το download box η ηταν δικη σου εμπνευση? γιατι μου φαινεται πολυ καλη φαση!! όχι δεν το είδα πουθενά... με ένα φιλαράκι το φτιάξαμε... ελπίζω να έχω backup κάπου τις φώτος και να τις ανεβάσω πάλι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Georgesod Δεκέμβριος 1, 2004 #27 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 1, 2004 Οι μνήμες 1:1 πόσο πάνε; Mushkin; Link to comment Share on other sites More sharing options...
voudas Δεκέμβριος 1, 2004 Author #28 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 1, 2004 Αρχική απάντηση από georgesod [Σήμερα, στις 20:05] Οι μνήμες 1:1 πόσο πάνε; Mushkin; kingston 333 valueram!1:1 δεν έχω δει καν στην p4p800 που είμαι τώρα, όλο κέω να ψάξω και όλο το ξεχνάω... ρεύμα δίνω 3.15 ελάχιστο και λογικά κάπου 3.20 μαξ λόγω της άσους5/4 πάντως με αυτό το ρεύμα μέχρι και 305 μπεντσμαρκάρουν άνετα... και το μαξ σκρίνσοτ στα 316 με τις μνήμες στα 253 με ξεχασμένα timings σε 2225 είναι!στην έποξ και τον μπάρτον είχα μαξ σκρίνσοτ στα 248 με 2225 dual, η μία η καλή με πιο χαλαρά timings είχε δώσει 260+ μόνη της. δε θυμάμαι πόσο ρεύμα έδινε η 8rda+ελπίζω να τις δοκιμάσω σοβαρά σε 939 με maximizer;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
soki Δεκέμβριος 1, 2004 #29 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 1, 2004 Αρχική απάντηση από Voudas kingston 333 valueram!1:1 δεν έχω δει καν στην p4p800 που είμαι τώρα, όλο κέω να ψάξω και όλο το ξεχνάω... ρεύμα δίνω 3.15 ελάχιστο και λογικά κάπου 3.20 μαξ λόγω της άσους5/4 p;antvw me ayt;o to re;yma m;exri kai 305 βεντσμαρκάρουν άνετα... και το μαξ σκρίνσοτ στα 316 με τις μνήμες στα 253 με ξεχασμένα timings σε 2225 είναι!στην έποξ και τον μπάρτον είχα μαξ σκρίνσοτ στα 248 με 2225 dual, η μία η καλή με πιο χαλαρά timings είχε δώσει 260+ μόνη της. δε θυμάμαι πόσο ρεύμα έδινε η 8rda+ελπίζω να τις δοκιμάσω σοβαρά σε 939 με maximizer;) και παραπανω απο 3.2 μπορεις να δωσεις με mod στο τροφοδοτικο ή maximizer Link to comment Share on other sites More sharing options...
voudas Δεκέμβριος 1, 2004 Author #30 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 1, 2004 Αρχική απάντηση από soki [Σήμερα, στις 20:26] και παραπανω απο 3.2 μπορεις να δωσεις με mod στο τροφοδοτικο ή maximizer το 2ο προφανές...το πρώτο πως? η 3.3 μου είναι @3.5νόμιζα ότι η άσους δε δίνει σε full load πάνω από 3.18-3.20 στις μνήμες... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mischeif Δεκέμβριος 1, 2004 #31 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 1, 2004 επιδη το εχω δει και απο κοντα εχω να πω οτι οι φωτογραφιες το αδικουν! ειναι πολυ προσεγμενο και ολα μεσα ειναι καλα βολεμενα! το μονο κακο ειναι οτι ειναι intel:p :p πλακα κανω ο καθενας με τα παιχνιδια του! Κωστα και παλι μπραβο :T: :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
soki Δεκέμβριος 1, 2004 #32 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 1, 2004 Δινει, αν εχεις στο Vdimm mod τριμμερ χαμηλοσε λιγα KOhms , με 3.3@3.5V πρεπει να δεις κοντα στα 3.25 Vmem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voudas Δεκέμβριος 1, 2004 Author #33 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 1, 2004 Αρχική απάντηση από Mischeif επιδη το εχω δει και απο κοντα εχω να πω οτι οι φωτογραφιες το αδικουν! ειναι πολυ προσεγμενο και ολα μεσα ειναι καλα βολεμενα! το μονο κακο ειναι οτι ειναι intel:p :p πλακα κανω ο καθενας με τα παιχνιδια του! Κωστα και παλι μπραβο :T: :D πέστα ’κη, γιατί είμαι κακός φωτογράφος! είναι θέμα χρόνου να αλλάξω τα παιχνίδια μου, αλλά τότε θα αξίζει ΠΟΛΥ η μετάβαση Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Δεκέμβριος 3, 2004 #34 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 3, 2004 μπραβο ρε κωτσο.........παλι εσκισες και με αυτο το προτζεκτ........ειδικα το μοντ με το προμι απο κατω πολυ καλο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voudas Δεκέμβριος 3, 2004 Author #35 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 3, 2004 Αρχική απάντηση από greekfragma μπραβο ρε κωτσο.........παλι εσκισες και με αυτο το προτζεκτ........ειδικα το μοντ με το προμι απο κατω πολυ καλο. thanks man! το καμαρώνω έτσι see through;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexandros Δεκέμβριος 3, 2004 #36 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 3, 2004 Αισθητικα ειναι πολυ ομορφο πραγματικα Απο θορυβο ομως τι λεει :...: ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
voudas Δεκέμβριος 3, 2004 Author #37 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 3, 2004 με τα φανς στο νορμάλ είναι μια χαρά... εμένα δε με ενοχλεί καθόλου... ακούγεται πάντως... Link to comment Share on other sites More sharing options...
TROIDX Δεκέμβριος 3, 2004 #38 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 3, 2004 Ωραίος ο voudas.Πολύ μαζεμένο κουτί,γ@μώ τα display, αλλα το highlight ειναι ο northy....Mπράβο Link to comment Share on other sites More sharing options...
voudas Δεκέμβριος 5, 2004 Author #39 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 5, 2004 θενκς ετοιμάζω ένα τελευταίο update σε benchmarks (κυρίως για να δω ότι είναι καιρός να αλλάξω στρατόπεδο ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Τζώρτζης Δεκέμβριος 5, 2004 #40 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 5, 2004 Πολύ μελέτη σοβαρή και πολύ όμορφη δουλειά!!!Δεν ήξερα πως ανεβαίνει τόσοοοο πολύ ο 3άρης!!Η ιδέα του download box με βάζει σε σκέψεις...ΕΥΓΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.