sebastian Αύγουστος 27, 2014 #21 Κοινοποίηση Αύγουστος 27, 2014 Τέτοιο BETA τηλέφωνο σαν το LG G3 δεν εχει ξαναβγεί στην αγορα. Πρωτοπόρησε η LG Link to comment Share on other sites More sharing options...
BloodMage Αύγουστος 27, 2014 #22 Κοινοποίηση Αύγουστος 27, 2014 ΕπιστρέφωΕίμαι πάλι σε αναζήτηση κινητού. Επειδή ξενέρωσα με την LG, λόγο product quality,η οθόνη ναι μεν ωραία αλλά τα χρώμματα δεν είναι ζωηρά καθώς και κάτω από τον ήλιο με δυσκολία βλέπεις. Τώρα σαν επιλογές μάλλον πάω για Galaxy s5, στην άκρη του μυαλού μου έχω και το htc one m8. Νέο δίλημμα:tw: αν εχεις τα φραγκα πας για Μ8 χωρις δευτερη σκεψη Link to comment Share on other sites More sharing options...
TifoziF1 Αύγουστος 27, 2014 #23 Κοινοποίηση Αύγουστος 27, 2014 αν εχεις τα φραγκα πας για Μ8 χωρις δευτερη σκεψηΛες για την παντόφλα των μονο 5" οθόνης και την κάμερα από Νοκια του 2005 ?Εγώ θα πρότεινα το Note3 και το Galaxy Alpha (σύγκρινε μεγέθη/βάρη σε συνάρτηση του μεγέθους της οθόνης HTC One (M8) vs. Samsung Galaxy Alpha - GSMArena.com ), αν βέβαια δεν σε νοιάζει το knox. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BloodMage Αύγουστος 27, 2014 #24 Κοινοποίηση Αύγουστος 27, 2014 Λες για την παντόφλα των μονο 5" οθόνης και την κάμερα από Νοκια του 2005 ?Εγώ θα πρότεινα το Note3 και το Galaxy Alpha (σύγκρινε μεγέθη/βάρη σε συνάρτηση του μεγέθους της οθόνης HTC One (M8) vs. Samsung Galaxy Alpha - GSMArena.com ), αν βέβαια δεν σε νοιάζει το knox.δεν ειναι μονο το knox φιλε μουειχα το Galaxei S4 για κανα χρονο (τοσο αντεξα με το ζορι)η παραμετροποιηση που κάνει η Samsung στο android ειναι για τα μπαζα το λιγοτεροκαι η ποιοτητα κατασκευης το ιδιο!!τέλειο κινητό δεν υπάρχει και αυτο το ξερουμε ολοιαπο εκει και περα ειναι το τι προτεραιοτητες έχει ο καθένας....η μάλλον τι σε ενοχλεί λιγότερο Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanoolhs Αύγουστος 28, 2014 Author #25 Κοινοποίηση Αύγουστος 28, 2014 Παιδιά απλά είμαι γκαντέμης. Πήρα σήμερα το S5 σε μαύρο και η οθόνη έχει 3 σημάδια σαν να είναι από κόλλα..:slap: Link to comment Share on other sites More sharing options...
msdx Αύγουστος 29, 2014 #26 Κοινοποίηση Αύγουστος 29, 2014 Αν είναι σημάδι από κόλλα βγαίνει .Αν είναι γδάρσιμο τότε το πας κατευθείαν για αλλαγή αφού το πείρες χθες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanoolhs Αύγουστος 29, 2014 Author #27 Κοινοποίηση Αύγουστος 29, 2014 Αν είναι σημάδι από κόλλα βγαίνει .Αν είναι γδάρσιμο τότε το πας κατευθείαν για αλλαγή αφού το πείρες χθες.Μόλις με κάλεσε το μαγαζί και με ενημέρωσε ότι σε καμία περίπτωση δεν γίνεται αντικατάσταση με καινούργιο και ότι αν έχει πρόβλημα η οθόνη πάει στην αντιπροσωπεία και γίνεται αντικατάσταση οθόνης.Φυσικά δεν δέχτηκα και του είπα από τη στιγμή που δεν μου δίνει καινούργιο θα ήθελα τα χρήματά μου πίσω, κάτι το οποίο δεν δέχτηκε.Το απόγευμα πάω από το κατάστημα:jump1: Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakinor Αύγουστος 29, 2014 #28 Κοινοποίηση Αύγουστος 29, 2014 το επομενο που θα παρεις,θα το ανοιξεις στο καταστημα Link to comment Share on other sites More sharing options...
FANISTELROOY Αύγουστος 29, 2014 #29 Κοινοποίηση Αύγουστος 29, 2014 το επομενο που θα παρεις,θα το ανοιξεις στο καταστημα...και να ειναι το m8. Link to comment Share on other sites More sharing options...
msdx Αύγουστος 29, 2014 #30 Κοινοποίηση Αύγουστος 29, 2014 Ναι γιατί το m8 είναι απροβλημάτιστο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
FANISTELROOY Αύγουστος 29, 2014 #31 Κοινοποίηση Αύγουστος 29, 2014 Δεν εχω παρατηρησει καποιο προβλημα οσο καιρο το εχω. Ουτε εχω διαβασει για κανενα αλλο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.