Jump to content

Σχετικα με ψευτικους υπερχρονισμους...

Recommended Posts

Παίδες το νού σας λαμάδες κυκλοφορούν με αυτά τα εργαλεία παντού. Είναι πραγματικά κρίμα ελπίζω benchs όπως 3Dmark(03/05) CPU-Z CBID να διορθώσουν το πρόβλημα. Για το SuperPi είδη έχει πάρει δυστυχώς το κατήφορο, ο Zytrahus είπε ότι θα φτιάξει δικό του SuperPi με checksums κλπ. ελπίζω να φτιάξει η κατάσταση.

Και εγω το ελπιζω να βρεθουν τα καταλληλα tools... ειναι μαμακια

και καλα ο αλλος που το παραξυλωσε με τα 7GHz αν μας εδειχνε ενα setup που θα επιανε 6Ghz και 6.4GHz post ποιος θα μπορουσε να τον αμφισβητισει?

• 2 months later...
Αρχική απάντηση από mefistofelis

Θελω και εγω Α64 32303.6 mhz:p :p

Ρωτα τον Trobocop. Eιχε ενα φιλαρακι που επιανε 5ψηφιαGHz...

Τωρα εξηγουνται ολα!!

Στο ORB του 3DMARK 03 , στις καρτες radeon 9800PRO πρωτος ειναι ενας τυπας με 13.000+ , ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!!! ΤΟΣΟ δεν βγαζουν ουτε οι 6800 Ultra!!

Εγω με την 9800PRO μου και με whaterchiller πανω της ανεβασα το core στα 500!! ( απο 345 το οριγκιναλ της νομιζω) , οι μνημες χορις ψυκτρακια με κρατουσαν πισω, κ με το CPU στα 4GHZ εβγαζα 7500+ δηλαδη στην πενταδα μεσα.. (3ος) ΑΛΛΑ ΑΦΟΥ ΕΙΔΑ ΤΟΝ Π@Π@ΡΑ AYTON DEN EKANA TON KOPO OYTE POST να κανω...

Πηγε το μυαλο μου σε cheat γιατι τετοιο σκορ απιστευτο.. και με στοκ κλοκαρισμενη την καρτα του ο τυπος χαλαρος στα 3.5 τον cpu του... Αλλα δεν ειχα ακουσει για cheat στο 3dmark...

ΚΡΙΜΑ....

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.