Spirosssss Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 20, 2014 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 20, 2014 Καλησπέρα,Συχνά πυκνά, έχει τύχει να πάω να ψωνίσω κάτ σε ένα e-shop ή να συνδεθώ σε κάποιο site (πχ imdb) ή ακόμα και σε εφαρμογή (πχ tapatalk) και εκτός από την γνωστή ρουτίνα της δημιοουργίας προφίλ σου παρέχεται η δυνατότητα της άμεσης σύνδεσης μέσω του λογαριασμού σε Fb, G+ κλπ. Δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ αυτή τη δυνατότητα και αναρωτιέμαι αν κάποιος το έχει κάνει. Ναι μεν είναι πιο βολικό, αλλά δεν θέλω ξαφνικά να έχω κάρτες κλπ περασμένα στα social media (of possible) ή να γίνονται Post ερήμην μου οτι ο τάδε αγόρασε αύτο ή έκανε log in εκεί κλπ. Η γνώμη σας;Δεν ήξερα αν έπρεπε να το ανοίξω εδώ ή στο offtopic, κρίνετε οι της Δ.Ο και πράξτε ανάλογα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nick74 Αύγουστος 20, 2014 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 20, 2014 βασικα δεν πολυχρησιμοποιω fb αλλα το εχω ακριβως γι αυτη τη δουλεια... (καποτε ειχα ανοιξει ουτε και ξερω ποσους λογαριασμους γιατι επαιρνα δωρακια στο King of Kings 3 με τα likes ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.