Jump to content



περιεργο προβλημα,ξαφνικο reboot.


whitewolf

Recommended Posts

To συστημα ειναι ,amd apu A8 6600k,mobo gigabyte fm2a85xm,8 giga ram kingston 1600 cl9,psu Cooler Master B600 600W,hdd ssd samsung.Μονταρισμενο τον Σεπτεμβη,δουλεψε υπεροχα για 3-4 μηνες και μετα μπηκε σε ακινησια.Προχτες το εβγαλα να δουλεψει να δω οτι ειναι οκ,και παρουσιαζει το εξης θεμα.Ξαφνικο και τελειως τυχαιο restart (ανευ sod,μαυριλα->reboot) χωρις αιτια,ανεξαρτητα αν ειναι σε load η idle.Oι θερμοκρασιες του ειναι σε αριστα επιπεδα,δεν βγαζει ποτε μηνυμα λαθους και το βασικο ,δεν γραφει το error σε κανενα windows log ωστε να προσδιορίσω το προβλημα.Εκανα βιος update,καθαρη εγκατασταση win 8.1,clear cmos.Σε stress test με το Heavyload π.χ η παιζοντας καποιο game για 2-3 ωρες ,δεν κρασαρε ποτε,βγαινοντας απο το stress ομως μου το εκανε συχνα (οχι παντα).Εχει κανεις καμια ιδεα,πριν αρχισω να πηγαινω δια της αφαιρετικης?Εγω κλίνω προς το τροφοδοτικο...

Link to comment
Share on other sites

τελικα for the record ηταν το τροφοδοτικο!!! για καποιο δικο του λογο και καθως οι τασεις του ηταν μετρημενα σωστες,ειχε προβλημα.Εγινε αλλαγη με ενα ακριβως ιδιας μαρκας και μοντελο και ολα λειτουργουν πλεον super stable!

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.