Jump to content

Επιλογη Tv tuner usb

techman

Recommended Posts

Έχετε καμία πρόταση για αγορά usb tv tuner μόνο για ψηφιακά κανάλια. Ψάχνω tuner το οποίο δεν θα χρησιμοποιεί τον επεξεργαστή αλλά θα έχει GPU acceleration. Το gpu ειναι ιντελ HD.

Ευχαριστώ.

το usb tuner το μονο που θα κανει ειναι να στελνει το σημα , το gpu acc το αναλαμβανει η gpu αναλογα με το προγραμα που αναπαραγει το βιντεο

Σα συσκευη παρε κατι με το τσιπακι RTL2832U

Γιατί δεν παίρνεις έναν edision mini triton mpeg4 hd (26 ευρω) να κανεις την δουλειά σου?

Έχω αρκετους χωρις κανενα προβλημα και τον έναν συνδεδεμένο με hdmi στην οθόνη του pc και απλά αλλάζοντας το input βλέπω TV + έχεις και τηλεχειριστήριο, εξοδο για ηχεια, pvr και το καλυτερο απολα δεν χρειαζεται να ειναι το pc ανοιχτο.

Αρα πρέπει να εχει ΚΑΙ 2 DVI η oθονη του, ε ?

Koιταξε ολες εχουν 2 εξοδους τουλαχιστον σε μενα η dell εχει dvi-d, vga (+display port και hdmi οι περισσοτερες).

Αν παρολαυτα εχεις μονο 2 (ακα dvi-d, vga) εiτε συνδεεις με dvi-d το pc και με vga to hdmi converter τον edision ή αγοραζεις εναν splitter για το dvi-d.

το usb tuner το μονο που θα κανει ειναι να στελνει το σημα , το gpu acc το αναλαμβανει η gpu αναλογα με το προγραμα που αναπαραγει το βιντεο

Σα συσκευη παρε κατι με το τσιπακι RTL2832U

Δηλαδη το προγραμμα πρεπει να υποστηριζει GPU acceleration, ενω το στικακι οτι ναναι. Οποτε ψαχνω για software. Επειδη η τηλεοραση θα παιζει σε παραθυρο δεν θελω να καταναλωνει πανω απο 1% του CPU και να καθυστερουν τα προγραμματα.

Παιδια αν παρω εξωτερικο δεκτη μπορω να εχω τηλεοραση σε παραθυρο στο PC;

Θυρες εχω 3 στον υπολογιστη HDMI VGA DVI και 2 στο monitor DVI, VGA

Παιδια αν παρω εξωτερικο δεκτη μπορω να εχω τηλεοραση σε παραθυρο στο PC;

Μοναχα αν το monitor υποστηριζει pip.

Θυρες εχω 3 στον υπολογιστη HDMI VGA DVI και 2 στο monitor DVI, VGA

Οποτε με DVI συνδεεις οθονη με καρτα γραφικων και με εναν vga to hdmi την οθονη με τον δεκτη.

Εχω και μια εισοδο RF αναλογικης τηλεορασης στο PC. Οποτε αν συνδέσω εξωτερικό ψηφιακό δέκτη στην RF θα βλέπω κανονικά τηλεόραση σε παράθυρο. ! :T:

Δεν θα βλεπεις επειδη δεν ειναι mpeg4, εκτος αν μιλαμε για αναλογικη εξαρχης οποτε ακυρα οσα κουβεντιαζουμε και απλα συνδεεις εκει την κεραια.

Εεεχμ, DVI και VGA εχει η οθονη... ;)

Του κανουν.

Για εικονα στο pc συνδεει την DVI με την καρτα γραφικων και για tv την VGA με τον εξωτερικο δεκτη (μεσω ενος vga to hdmi converter) οπως προειπα.

...

Για εικονα στο pc συνδεει την DVI με την καρτα γραφικων και για tv την VGA με τον εξωτερικο δεκτη (μεσω ενος vga to hdmi converter) οπως προειπα.

Μάλλον εννοείς:

HDMI (αποκωδικοποιητής=έξοδος) to VGA (οθόνη=είσοδος) converter.

Οποιο μετατροπέα και αν εννοεί ,απο ψηφιακο σε αναλογικό η τούμπαλιν ,ειναι λάθος .

Αυτή η μετατροπή εκτος του οτι υποβαθμίζει την όποια ποιότητα ,δεν ενδείκνυται γενικώς ποτε και ειναι ολόκληρη ιστορία,μακριά.

Λυση 1.

Υπάρχει edition αποκωδικοποιητής που βγάζει κατευθείαν rf αποκωδικοποιημενο σημα,δε θυμάμαι αν ειναι ο συγκεκριμένος που προτάθηκε παραπάνω ,αλλα τέτοια τιμη εχει περίπου.

Λυση 2 και για μενα καλύτερο:

Μια κλασική usb καρτα "καλής" ποιότητας.

Μην μπλεξεις με οτιδήποτε άλλο.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.