planetman Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 30, 2004 #1 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 30, 2004 Λοιπόν, προσπαθώντας εδώ και καιρό να ανεβάσω τον Bartonάκο μου με την ταπεινή αερόψυξη που έχω, κατέβασα και την τελευταία έκδοση του prime που βρήκα, την 2.38.1 για να τον τεστάρω. Δείτε την φωτογραφία. Μετά από 5μιση ώρες έχει τελειώσει μόνο το 1024K FFT και πήγε στο επόμενο. Στην παλαιότερη έκδοση που είχα είχε προχωρήσει πολύ αν το είχα τόση ώρα να τρέχει. Επίσης, κάποια στιγμή που άνοιξα τον task manager είδα για αρκετή ώρα ότι το CPU utilization έπαιζε μεταξύ 10-20%. Δεν είναι αφύσικο αυτό; Δεν έπρεπε να είναι κοντά στα 100%; Κάτι μου μυρίζει εδώ. Με τα δεδομένα της φωτογραφίας λογικά πρέπει να έχω σταθερό μηχάνημα. Αλλά αυτά τα κουλά με το prime με προβληματίζουν. Εσείς τί λέτε;
jogi Δεκέμβριος 1, 2004 #2 Δεκέμβριος 1, 2004 Κοίτα το blend test που υποπτεύομαι ότι έκανες χρησιμοποιεί όλη την διαθέσιμη μνήμη. Αρα αν άνοιξες μία αλλη εφαρμογή κατα την διάρκεια το τρέλανες το μηχάνημα στο swapping άρα και δεν έχεις σωστά νουμερα αφού ο επεξεργαστής δεν δούλευε 100%. Αποψή μου τρέχα με inplace large fft που εξετάζει επεξεργαστή και με memtest για τις μνήμες - fsb
planetman Δεκέμβριος 1, 2004 Author #3 Δεκέμβριος 1, 2004 Μα με ακριβώς ίδιες ρυθμίσεις σε προηγούμενη έκδοση δεν είχε τέτοιο πρόβλημα. Μήπως πρέπει να του βάλω μεγαλύτερο priority;
enduracell Δεκέμβριος 1, 2004 #4 Δεκέμβριος 1, 2004 μπα και εγώ έχω τέτοιο πρόβλημα, το μεγαλύτερο priority (τέρμα) δε βοήθησε σε τίποτα στην περίπτωση μου.
planetman Δεκέμβριος 1, 2004 Author #5 Δεκέμβριος 1, 2004 enduracell, είναι όντως πρόβλημα ή έτσι συμπεριφέρεται αυτή η έκδοση; Το βράδυ θα δοκιμάσω το inplace large fft.
NoDsl Δεκέμβριος 1, 2004 #6 Δεκέμβριος 1, 2004 Αν θες να τεσταρεις μονο cpu τρεξε in place large fft's και αντε απο task manager brew to prime και βαλτο high priority
enduracell Δεκέμβριος 1, 2004 #7 Δεκέμβριος 1, 2004 αν δε βρεις τρόπο να τρέξει σωστά μη σκοτίζεσαι, τρέξε το S&M αυτό δεν έχει πρόβλημα
planetman Δεκέμβριος 1, 2004 Author #9 Δεκέμβριος 1, 2004 Σκατά, έκανα το inplace large fft και κόλλησε μετά από 4 λεπτά.
enduracell Δεκέμβριος 1, 2004 #10 Δεκέμβριος 1, 2004 πάνε στα tools θα το βρεις στην ίδια κατηγορία με το prime.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.