panagiotis13 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 17, 2014 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 17, 2014 καλησπέρα θα ήθελα να κανω μια ερωτηση ειναι φυσιολογικο σε occt stress test η cpu σε stock χρονισμούς να χτυπάει 86C?To test έγινε με θερμοκρασία δωματίου 32 βαθμών με ρυθμησεις uefi-bios όλα auto.Σε ηρεμια εχει 36-41C. Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Αύγουστος 17, 2014 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 17, 2014 ψύκτρα η μαμα;Τι vcore σου ανέβασε κατά το test? Link to comment Share on other sites More sharing options...
panagiotis13 Αύγουστος 17, 2014 Author #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 17, 2014 μαμα ψηκτρα ναι τωρα το Vcore δεν το ειδανα ξανατρεξω occt να το δω?ΕDIT vcore 1.2v και χρονισμος 3400 σε ολους τους πυρηνες Link to comment Share on other sites More sharing options...
potis Αύγουστος 17, 2014 #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 17, 2014 Καλυτερα απο νορμαλ εισαι για μαμα ψυκτρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
panagiotis13 Αύγουστος 17, 2014 Author #5 Κοινοποίηση Αύγουστος 17, 2014 Aλήθεια είμαι εντάξη?Ευχαριστώ!Διάβαζα αγγλικά φόρουμ και δεν έβγαζα ακρη,ο,τι νανε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
potis Αύγουστος 17, 2014 #6 Κοινοποίηση Αύγουστος 17, 2014 Aλήθεια είμαι εντάξη?Ευχαριστώ!Διάβαζα αγγλικά φόρουμ και δεν έβγαζα ακρη,ο,τι νανε!Και μονο που εισαι στο 40 με μαμα ψυκτρα το καλοκαιρι..Ή εχεις το σπιτι στους 15 βαθμους ή δεν εχει προβλημα.Το load θερμοκρασια ειναι normal γιατι δεν μπορει η μαμα ψυκτρα τετοια πραγματα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
panagiotis13 Αύγουστος 17, 2014 Author #7 Κοινοποίηση Αύγουστος 17, 2014 Σε 100% load με occt έχω 86C αυτό το είδες?ειχα 97C αλλα εβγαλα την ψυκτρα και την ξανακουμπωσα γιατι ο συναρμολογητης δεν είμουν εγω,ενας φιλος μου τον ειχε κουμπωσει και μαλλον δεν εκατσε καλά,ειναι και λιγο ******* το συστημα του 1155 socket.Tα AMD εχουν καλύτερα συστηματα κουμπώματος ψηκτρας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trexx Αύγουστος 17, 2014 #8 Κοινοποίηση Αύγουστος 17, 2014 καλησπέρα θα ήθελα να κανω μια ερωτηση ειναι φυσιολογικο σε occt stress test η cpu σε stock χρονισμούς να χτυπάει 86C?To test έγινε με θερμοκρασία δωματίου 32 βαθμών με ρυθμησεις uefi-bios όλα auto.Σε ηρεμια εχει 36-41C.Γιατί τρέχεις stress test με τέτοια ζέστη; Έχεις κάποιο πρόβλημα; Μια χαρά είναι οι θερμοκρασίες σου btw. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vagsk Αύγουστος 17, 2014 #9 Κοινοποίηση Αύγουστος 17, 2014 Βγάλε την μαμά ψύχτρα. Είναι ΓΤΠ. Πάρε μια φθηνή με heatpipes και θα παίζεις μεταξύ 40 και 60oC Link to comment Share on other sites More sharing options...
panagiotis13 Αύγουστος 17, 2014 Author #10 Κοινοποίηση Αύγουστος 17, 2014 Γιατί τρέχεις stress test με τέτοια ζέστη; Έχεις κάποιο πρόβλημα; Μια χαρά είναι οι θερμοκρασίες σου btw.Είχα ενα θεμα με κακό κάτσιμο της Ψηκτρας αλλα λυθηκε και ολα καλά! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nick74 Αύγουστος 17, 2014 #11 Κοινοποίηση Αύγουστος 17, 2014 με μαμισια ψυκτρα 86 βαθμους se 100%? Βρε για προβλημα το λες η θες να παιξεις με τον πονο ΟΛΩΝ των κατοχων haswell? Link to comment Share on other sites More sharing options...
potis Αύγουστος 17, 2014 #12 Κοινοποίηση Αύγουστος 17, 2014 με μαμισια ψυκτρα 86 βαθμους se 100%? Βρε για προβλημα το λες η θες να παιξεις με τον πονο ΟΛΩΝ των κατοχων haswell? Εγω τι να πω με στοκ 2600Κ βαρουσε 50C idle πριν 1.5 χρονο και λεω αντε καιρος για OC αν ειναι να αλλαξω ψυκτρα.. δεν γινετε να εχουμε τετοια βεβαια εβγαλα ολες τις μλκιες περι idling και ηταν παντα 3.4 αλλα σε "idle δλδ 1% load" παλι στα 48-52 ημουν οχι οτι ειχε προβλημα, αλλα να κλαψουρισουμε λιγο μπας και πεσει κανα loot σε κανα game σημερα το βραδυ. Εδω με λεει 40C idle σε λιγο πολυ την ιδια CPU (Βεβαια το Hyperthreading on/off δινει καποιο temp increase αλλα anyway!) οταν εξω βαραει 40αρια Link to comment Share on other sites More sharing options...
panagiotis13 Αύγουστος 18, 2014 Author #13 Κοινοποίηση Αύγουστος 18, 2014 με μαμισια ψυκτρα 86 βαθμους se 100%? Βρε για προβλημα το λες η θες να παιξεις με τον πονο ΟΛΩΝ των κατοχων haswell? Zητώ ταπεινά συγγνώμη συναγωνιστη,δεν είχα τέτοια πρόθεση,αλλα συνηθησμενος απο ΑΜD δεν ήξερα οτι οι ιντελ ειναι θερμάστρες Ο υπολογιστης ειναι ενος φίλου εγω εχω 4770 νον Κ και βαραει με στοκ ψηκτρα 77 το πολυ με occt.Τρομαξα που ειδα τον μικρουλη 2500 να βαραει 97αρια κι ευτυχως μπηκα στην πριζα να βγαλω το cooler και να το ξαναβάλω.Ετσι κουμπώνοντας προσεκτικά και με arctic silver με τη μεθοδο της καθετης εφαρμογής ήρθε στα 86C(to stress εγινε με θερμοκρασία δωματίου στους 33-34). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nick74 Αύγουστος 18, 2014 #14 Κοινοποίηση Αύγουστος 18, 2014 Zητώ ταπεινά συγγνώμη συναγωνιστη,δεν είχα τέτοια πρόθεση,αλλα συνηθησμενος απο ΑΜD δεν ήξερα οτι οι ιντελ ειναι θερμάστρεςΟ υπολογιστης ειναι ενος φίλου εγω εχω 4770 νον Κ και βαραει με στοκ ψηκτρα 77 το πολυ με occt.Τρομαξα που ειδα τον μικρουλη 2500 να βαραει 97αρια κι ευτυχως μπηκα στην πριζα να βγαλω το cooler και να το ξαναβάλω.Ετσι κουμπώνοντας προσεκτικά και με arctic silver με τη μεθοδο της καθετης εφαρμογής ήρθε στα 86C(to stress εγινε με θερμοκρασία δωματίου στους 33-34).εχμμμ... βασικα ειχα την εντυπωση πως οι amd ειναι οι θερμαστρες... τουλαχιστο ετσι κυκλοφορει, δεν ξερω... καποιοι intel παντως (πχ haswell) εχουν κατασκευαστικα λαθη με το ihs που δεν παταει στο cpu. οι παλιοτεροι ειχαν στραβα ihs με αποτελεσμα καποιοι πυρηνες να βραζουν και θελαν lapping (στους καινουργιους απλα βγαζεις εντελως το ihs) χαχαχα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.