javaneze: Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 16, 2014 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 16, 2014 Επεσε στα χερια μου ενα netbook με windows 8.1 .Ειναι η πρωτη μου επαφη με win 8, δεν ξερω καθολου τις επιλογες τους.Το μονο που ψαχνω για αρχη ειναι τροπος να μπλοκαρω την συνδεση στο ιντερνετ, απο εφαρμογες που δεν θελω να συνδεονται στο ιντερνετ.Ειμαι εξοικειωμενος με το comodo internet security free, αλλα εχουν γινει αναφορες οτι δεν παιζει σωστα στα win8/8.1 .Οποια προταση δεκτη, κατα προτιμηση free και ελαφρυ γιατι το netbook ειναι με celeron & 2 GB ram.Ευχαριστω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Αύγουστος 17, 2014 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 17, 2014 Μια πολύ απλή επιλογή που παίζει με το firewall των windows(με ότι αυτό συνεπάγεται αλλά θα κάνεις γρήγορα και άνετα την δουλειά σου) είναι το Windows 8 Firewall Control: Sphinx SoftwareΠροσωπικά το χρησιμοποιώ χρόνια, από τότε που απλά βαρέθηκα τα πολύπλοκα firewalls. Δεν έχω windows 8, αλλά υποστηρίζονται. Link to comment Share on other sites More sharing options...
al3x Αύγουστος 17, 2014 #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 17, 2014 πατας το start... και γραφεις firewall and voila... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimgr Αύγουστος 25, 2014 #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 25, 2014 Τι έχει το advanced firewall των Windows 7/8? Εγώ το χρησιμοποιώ χρόνια και μια χαρά κάνω τη δουλειά μου με αυτό και αποκλείω προγράμματα από το Internet. Link to comment Share on other sites More sharing options...
javaneze: Αύγουστος 25, 2014 Author #5 Κοινοποίηση Αύγουστος 25, 2014 Δεν ξέρω τι έχουν φίλε μου δεν τα έχω δουλεψει ποτε.Ωστόσο με εντυπωσιάζει που δεν έχω λάβει ουσιαστικά ούτε μια απάντηση από χρηστες των 8 για third party firewall.Μα όλοι τον default χρησιμοποιούν; Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Αύγουστος 25, 2014 #6 Κοινοποίηση Αύγουστος 25, 2014 ναι, ή hardware firewall Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimgr Αύγουστος 27, 2014 #7 Κοινοποίηση Αύγουστος 27, 2014 Δεν ξέρω τι έχουν φίλε μου δεν τα έχω δουλεψει ποτε.Ωστόσο με εντυπωσιάζει που δεν έχω λάβει ουσιαστικά ούτε μια απάντηση από χρηστες των 8 για third party firewall.Μα όλοι τον default χρησιμοποιούν;Αφού δεν το έχεις δουλέψει ποτέ, γιατί ψάχνεις άλλη εφαρμογή; Δοκίμασέ το πρώτα, είναι υπερ-αναλυτικό στους κανόνες που μπορείς να φτιάξεις, πανεύκολο και λειτουργεί άψογα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
yz3427 Αύγουστος 27, 2014 #8 Κοινοποίηση Αύγουστος 27, 2014 και οδηγοί υπάρχουν πάμπολλοι στο net. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.