karakokas Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 30, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 30, 2004 Μετα απο μιση ωρα με τοστ ανεβασα 52 βαθμους κρυωσε για 10 λεπτα και επεσε στους 37.Ολα μαμησια ψυκτρες κλπ.Καλες θερμοκρασιες μαλλον εΜε το νερακι που θα βαλω λογικα που θα πεσει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
haris1984 Νοέμβριος 30, 2004 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 30, 2004 σιγουρα...και οχι μονο θα πεσει..αλλα και η διαφορα idle με full δεν θα ειναι 15 αλλα περιπου 5 βαθμοι για ενα καλο w/c setup...μην πας σε ετοιμο....φτιαξε ενα εσυ με την κλασσική συνθεση και θα εισαι καλυτερα...blocks by 11,transit,klp klp Link to comment Share on other sites More sharing options...
haris1984 Νοέμβριος 30, 2004 #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 30, 2004 παρεπιπτοντως οι θερμοκρασίες σου μου φαινονται λιγο υψηλες δεδομένου οτι oi asus δειχνουν 7-8 βαθμους λιγότερο σε γενικες γραμμες...σε pc φιλου με παρόμοια συνθεση μονο που η μητρική ειναι η ASUS Κ8Ν δεν ξεπερναγε τους 40 βαθμους συμφωνα με το asus probe και όλα μαμίσια...μήπως δεν πατάει καλά η ψυκτρα σου ή δεν εχεις καλη ροή αέρα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
karakokas Δεκέμβριος 1, 2004 Author #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 1, 2004 Μαλλον δεν εχω καλη ροη.Κανονικα δεν εχω δει πανω απο 46.Μονο με μιση ωρα Toast εφτασε τοσο Link to comment Share on other sites More sharing options...
notios_n Δεκέμβριος 4, 2004 #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 4, 2004 να σου πω και γω τα δικά μου!!!!! μετά απο 3:30 ώρες tost δεν ξεπέρασα τους 35c ενω σε Normal συνθήκες έχω περίπου 30c όλα αυτά με handmade υδρόψυξη (ακόμα και το block είναι δικιά μου κατασκευή)Ενώ με μαμά ψύκτρα είχα 48 και 55 αντίστοιχα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.