Borg Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 30, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 30, 2004 έχω δοκιμάσει διάφορα προγράμματα για επαναφορά αλλά κανένα δεν με ικανοποίησε δοκίμασα τα εξήςRecover My Files ( δεν με δουλεύει ) Restorer2000Search and recover 2Και το VirtualLab data recovery που είναι φοβερό αλλά δεν μπορώ με τίποτα να το κάνω activate παρά μόνο με το demo που δίνει μόνο 400kb να σώσω Τα αλλα με τα βγάζανε χωρίς την σωστή ονομασία και κομμένα κάτι σαν split Το VirtualLab με τα έβγαζε κανονικότατα αλλά.Έχετε να με προτείνεται κανένα άλλο ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gel Δεκέμβριος 7, 2004 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2004 Το OnTrack Easy Recovery είναι από τα καλύτερα!Το έχω δοκιμάσει πολλές φορές και έχει δουλέψει πολύ καλα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gr_God Δεκέμβριος 7, 2004 #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2004 Αρχική απάντηση από gel [Σήμερα, στις 16:18] Το OnTrack Easy Recovery είναι από τα καλύτερα! Aπο αυτο και εγω. Δεν ειχα ποτε 100% επιτυχια αλλα εσωσε οτι μπορουσε. Τα αλλα που δοκιμαζα...τιποτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Δεκέμβριος 7, 2004 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2004 http://www.r-studio.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
vdeseris Δεκέμβριος 7, 2004 #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2004 GetDataBack! Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Δεκέμβριος 7, 2004 #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2004 εμένα πάντως την προηγούμενη εβδομάδα με έσωσε το partition recovery μετά από μία στραβή που έγινε με μία συστοιχία raid της intelβρήκε όλα τα partition σε δίσκο όπου φαινόταν χωρίς partition (το partition magic πχ έκανε recovery μόνο το 1ο) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Δεκέμβριος 7, 2004 #7 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2004 Αρχική απάντηση από vdeseris GetDataBack! To μονο που δουλεψε σε μενα,εστω κ εν μερη Link to comment Share on other sites More sharing options...
vdeseris Δεκέμβριος 7, 2004 #8 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2004 Αρχική απάντηση από Samael [Σήμερα, στις 21:01] To μονο που δουλεψε σε μενα,εστω κ εν μερη Στους 160άρηδες που είχα σε Raid βρήκε κυριολεκτικά τα πάντα. Ακόμα και στο memory stick της φωτογραφικής μου δούλεψε!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Δεκέμβριος 7, 2004 #9 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2004 Το κακο στη δικια μου περιπτωση ηταν οτι εχασα ενα partition που ηταν πανω σε raid...Βρηκε μεν αρκετα πραγματα αλλα οχι τα παντα κ οχι 100% επαναφορα.Δλδ να φανταστεις επανεφερα ολο το φακελο του hl2 emporio version αλλα μολις πατουσα το launcher εβγαζε ενα error #$@$.dll not found..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
netcrawler Δεκέμβριος 7, 2004 #10 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2004 Αρχική απάντηση από gel Το OnTrack Easy Recovery είναι από τα καλύτερα!Το έχω δοκιμάσει πολλές φορές και έχει δουλέψει πολύ καλα! Θα συμφωνήσω.....με έχει σώσει αρκετές φορές στη δουλειά Link to comment Share on other sites More sharing options...
jdrogas Δεκέμβριος 7, 2004 #11 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2004 Restoration 2.5.14 freeware απλο ευκολο και αποτελεσματικο.Κατεβασε το απο εδω http://www.snapfiles.com/get/restoration.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Δεκέμβριος 7, 2004 #12 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2004 Αρχική απάντηση από netcrawler Θα συμφωνήσω.....με έχει σώσει αρκετές φορές στη δουλειά Αυτο δε καταφερε να βρει ουτε ενα ονομα σωστα ρε!!Το ποιο μουρατο κ το χειροτερο στην περιπτωση μου... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SlotKiller Δεκέμβριος 7, 2004 #13 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2004 Getdataback all the money!Τωρα της ontrack το easy recovery εμενα δεν μου δουλευε καθολου, δεν ξερω τι εφταιγε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
netcrawler Δεκέμβριος 7, 2004 #14 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2004 Αρχική απάντηση από Samael Αυτο δε καταφερε να βρει ουτε ενα ονομα σωστα ρε!!Το ποιο μουραο κ το χειροτερο στην περιπτωση μου... Τι να σου πώ εμένα πάντως δέν με ενδιαφέρουν τα ονόματα αλλα να πάρω πίσω τα αρχεία του office ως επι το πλήστον και το progie έκανε μιά χαρά την δουλειά του και ακόμα την κάνει.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Δεκέμβριος 7, 2004 #15 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2004 Αρχική απάντηση από netcrawler Τι να σου πώ εμένα πάντως δέν με ενδιαφέρουν τα ονόματα αλλα να πάρω πίσω τα αρχεία του office ως επι το πλήστον και το progie έκανε μιά χαρά την δουλειά του και ακόμα την κάνει.... Εεε μιλας για απλα πραγματακια τοτε... Εγω ηθελα να βρει .dll .exe .avi .mpeg .mp3 κτλ. Παρολα αυτα αν θυμαμαι καλα εκανα ρεστορ ενα .doc αλλα εβγαζε κινεζικα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
netcrawler Δεκέμβριος 7, 2004 #16 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2004 Αρχική απάντηση από Samael Εεε μιλας για απλα πραγματακια τοτε... Εγω ηθελα να βρει .dll .exe .avi .mpeg .mp3 κτλ. Παρολα αυτα αν θυμαμαι καλα εκανα ρεστορ ενα .doc αλλα εβγαζε κινεζικα.... Οχι ρε μαν εντελώς απλά πράγματα θέλω για τα υπόλοιπα κάνω backup να έχω και το κεφάλι μου ήσυχο γιατι κακά τα ψέμματα ποτέ κανένα progie δέν θα καταφέρει να βρεί τα πάντα όπως τα είχαμε.......νομίζω.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gel Δεκέμβριος 8, 2004 #17 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2004 Αρχική απάντηση από Samael [Χθες, στις 22:21] Αυτο δε καταφερε να βρει ουτε ενα ονομα σωστα ρε!!Το ποιο μουρατο κ το χειροτερο στην περιπτωση μου... Δε νομίζω ο Ελληνικός Στρατός να χρησιμοποιεί μάπα προγράμματα!Μάλλον κάτι θα ξέρει και το χρησιμοποιεί, ε..? ;-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Δεκέμβριος 8, 2004 #18 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2004 Αρχική απάντηση από gel Δε νομίζω ο Ελληνικός Στρατός να χρησιμοποιεί μάπα προγράμματα!Μάλλον κάτι θα ξέρει και το χρησιμοποιεί, ε..? ;-) Δε ξερω τι ξερει που εγω δε ξερω,αλλα σε partition over raid 0 ειναι για κλαματα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade_pan Νοέμβριος 3, 2005 #19 Κοινοποίηση Νοέμβριος 3, 2005 Ρε παιδες δεν εχω δει καλυτερο προγραμμα απο το VirtualLab... Τα βγαζει ολα κανονικα...αλλα δεν γινεται activation χωρις payment,λογικο ε? Καμια λυση γενικοτερα εχουμε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skinny13 Νοέμβριος 3, 2005 #20 Κοινοποίηση Νοέμβριος 3, 2005 active@undelete rulezzz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.