Delijohn Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 13, 2014 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 13, 2014 Έψαξα λιγάκι αλλά είπα να κάνω ένα θέμα, μιας και όλο και κάτι καλύτερο θα βρούμε από έμπειρους χρήστες μηλόφωνων.. Το πρόβλημα; Θέλω να αποκτήσω πρόσβαση στα αρχεία (ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΧΕΙΑ) ενός iphone. :rant:Γιατί; Δικός μου άνθρωπος ηχογράφησε με (όχι μία) δύο εφαρμογές, αφηγήσεις των γονέων του διαφόρων ιστορικών συμβάντων. Αυτά βρίσκονται σε ένα 64άρι iphone 5s το οποίο συγχρονίζει μέσω itunes μόνο μουσική, φωτογραφίες κλπ.. κάποτε, συγχρόνισε και κάποια voice memos αλλά ως εκεί... τώρα τίποτα.. δεν βρίσκει τίποτα άλλο! Επειδή με τη δεύτερη εφαρμογή δεν παίζει να βρει τα αρχεία και ο μόνος τρόπος να γίνουν share είναι μέσω mail (αρχεία >150mb), το οποίο δεν παίζει, ψάχνω τρόπους να αποκτήσω πρόσβαση σε όλα τα μυστικά αυτής της πανάκριβης παντόφλας (και λίγα λέω).Ως τώρα βρήκα:The Best Desktop File Explorer for iPhone Four ways to access your iDevice’s (iPhone/iPad/iPod Touch) file system from your computerΕπειδή τα χρόνια περνούν κι οι εταιρείες εξελίσσονται.. μήπως υπάρχει κάτι καλύτερο;;; Ευχαριστώυ.γ.: ελπίζω να υπάρχουν λύσεις χωρίς jb.. τελευταία φορά που πέρασα το μαρτύριο του jb, ήταν σε ένα 3gs.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nezoski Αύγουστος 13, 2014 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 13, 2014 Αν δεν δεν κανω λαθος θα πρεπει να το κανεις jailbreak και να περασεις το ifile για να εχεις προσβαση σε ολα τα αρχεια του τηλεφωνου!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Αύγουστος 13, 2014 #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 13, 2014 Με jb παίζει και με Total Commander με ένα plugin αν θυμάμαι καλά. Χωρίς jb δεν υπάρχει πιθανότητα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delijohn Αύγουστος 13, 2014 Author #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 13, 2014 Κι επειδή δεν έχω ασχοληθεί χρόνια όπως σας είπα με apple, το jb γίνεται χωρίς να χαθούν τα δεδομένα; Είναι ένα 5s 64gb.. παίζει κάτι τέτοιο; Δηλαδή δεδομένα εφαρμογών ΔΕΝ ΜΕΤΑΦΕΡΟΝΤΑΙ αλλού ρε παιδιά; ΑΛΗΘΕΙΑ;;; Δεν θέλω να το κάνω flame το θέμα.. αλλά είναι δυνατόν;;;; Μιλάμε για αρχεία που έχουν μεγάλη προσωπική αξία για έναν άνθρωπο.. σαν κομπιουτεράς δε μπορώ να πω ΟΧΙ σε κάτι τόσο απλό.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellhammeR Αύγουστος 13, 2014 #5 Κοινοποίηση Αύγουστος 13, 2014 ψάξου λίγο να δεις αν γίνεται με το ifunbox. Τα Apple έτσι είναι, μην απορείς και μην εκνευρίζεσαι γιατί δεν μπορείς να κάνεις κάτι τόσο απλό. Είναι γενικά άλλη φιλοσοφία απο τα κλασικά "κομπιουτεράδικα" πράγματα όπως αναφέρεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delijohn Αύγουστος 14, 2014 Author #6 Κοινοποίηση Αύγουστος 14, 2014 είδα screenshot με συνδυασμό του iFunBox και iFileExpress.. seems promising!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gaig Αύγουστος 14, 2014 #7 Κοινοποίηση Αύγουστος 14, 2014 είδα screenshot με συνδυασμό του iFunBox και iFileExpress.. seems promising!! let us know if you work it out! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ronin13 Αύγουστος 25, 2014 #8 Κοινοποίηση Αύγουστος 25, 2014 Έχοντας χρησιμοποιήσει το iFunbox για αρκετά χρόνια (μέχρι πέρυσι), ξέρω ότι χρειάζεται jb. Ελπίζω να το έχουν ξεπεράσει αυτό πια.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delijohn Αύγουστος 25, 2014 Author #9 Κοινοποίηση Αύγουστος 25, 2014 Παιδιά δυστυχώς δεν πρόλαβαν να μου το ξαναφέρουν στα χέρια μου το κινητό.. ελπίζω μέσα στο Σεπτέμβρη να το κοιτάξω.. το κινητό το έχει άνθρωπος που δεν έχει ιδέα από τεχνολογία, οπότε δεν είναι jb σίγουρα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ronin13 Αύγουστος 25, 2014 #10 Κοινοποίηση Αύγουστος 25, 2014 Πιθανώς να μη χάνονται αρχεία με το jb, αλλά δε μπορώ να σου πω σίγουρα.. Έχω πολύ καιρό να ασχοληθώ με Γιωτοφωνα.. :-P Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.