panthela Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 13, 2014 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 13, 2014 Εδώ και μερικούς μήνες έχω τον Samsung 128gb 840pro. Έκανα install τα Windows 8.1 pro 64bit,τα προγράμματα που χρειάζομαι κλπ και όλα είταν μια χαρά για αρκετό καιρό. Όμως δυστυχώς μου είρθε η ''φαεινή'' ιδέα να ανεβάσω,να κάνω (overclock) τον επεξεργαστή,κάτι δεν πήγε καλά και μετά απο 2-3 blue-screen και 2-3 auto-restart το HDtune μου έβγαλε Interface crc error count για τον solid state.Έκανα install και το Hard Disk Sentinel και μου δείχνει health 98%. Από τότε δεν είχα ή έχω κανένα πρόβλημα με τον solid state απλά θα είθελα να μάθω αν είναι δυνατόν να κάνω reset το Interface crc error count. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pol77 Αύγουστος 13, 2014 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 13, 2014 Οι ενδείξεις του S.M.A.R.T., καλώς ή κακώς δε γίνεται να αλλάξουν... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eddie Αύγουστος 13, 2014 #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 13, 2014 λογικα απο το wear range delta "επεσε" η υγεία του (δες ποιο ειναι το 177 στο sentinel στο smart), και δεν εχει σχεση με τα restart αλλα μαλλον τυχαιο χρονικα ήταν. Δεν γίνεται να το διορθώσεις πάντως, αλλα δεν θα πρεπε να σε απασχολεί Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.