Jump to content

RAM Water Cooling

Spyrious

Recommended Posts

λιγο υπερβολη το κοβω.... ασε που για να καλυψεις 2 512 που εχουν τσιπακια και στις δυο μεριες... τοτε μαλλον θες 2 μητρικες για να τα στερεωσεις.......

Χρειάζεται; λιγάκι υπερβολικό μου φαίνεται. Μια παθητική ψύκτρα δεν είναι υπεραρκετή;

μια παθητικη ψυκτρα μονη της δεν νομιζω να ειναι αρκετή για βαρβάτο oc...με ενα ανεμιστηρακι ομως να τις βαραει πρεπει να ειναι τζιτζι...

Πολύ ογκόδες... με ψυχτράκια και ανεμιστηράκια πιστεύω είναι και καλήτερα και φθηνότερα.

εμενα δεν με χαλαει καθολου. μη σου πω οτι ψηνομαι κιολας.

• 3 weeks later...

εχω δει και καλίτερες πατέντες

εσωτερικά πιστεύω θα έχει πολύ αντίσταση ροής

το καλίτερο για μένα είναι κουτακι χαλκινο λεπτό και φαρδύ με μικρή διαμετρο σε ρακόρ και αρκετή ροή νερού

Αρχική απάντηση από Βασιλης

Xε!χε!....ο unseen νομιζω οτι ηδη εχει δοκιμασει νερακι στις μνημες,αλλα οχι με δαυτες τις γουρουνες...!πρεπει να ειναι home mαde....

Σχετικο Λινκακι

:D

μπα δεν εκανα τιποτε ποτε.

μακαρι να μπορουσαμε να κανουμε κατι. εγω θα ηθελα παρα πολυ να ειχα νερο στις μνημες μου

Αρχική απάντηση από Zarras

κρυψτε το thread μη το δει ο overvolt και αρχισει παλι η παραπληροφορηση....

:worship: :jump::T:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.