cattino Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 30, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 30, 2004 εγτιακσα την παρακατω υδροψιξη. ρε παιδια πως θα βγαλω τον αερα. (blocks δεν εχω παρει ακομα!) Link to comment Share on other sites More sharing options...
cattino Νοέμβριος 30, 2004 Author #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 30, 2004 και μια photo εκσωτερικα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
haris1984 Νοέμβριος 30, 2004 #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 30, 2004 κουνα το μπλοκ,κουνα την αντλια μεχρι να σταματήσουν οι περίεργοι θόρυβοι...καλο φαινεται το ολο σκηνικο...αλλα τεραστιο...το τανκ απο τι ειναι?...το κουτάκι ειναι ολο απο πλεξι? το εφτιαξες εσυ ή πηγες σε μαγαζί και στο φτιάξανε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
cattino Δεκέμβριος 1, 2004 Author #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 1, 2004 το τανκ ειναι απο opel cadet. ολο πλεξι ειναι. μονος μου το εφτιαξα. μονο τα αφτοκολητα πηγα και μου τα εβαλαν σε ενα μαγαζι. ναι ειναι λιγο μεγαλο. αλλα το εκανα επιτηδες ετσι για να ειναι ανετα και να κιλαει ο αερας μεσα στο κουτι ανετα.μπλοκς δεν εχω ακομα. δεν γινεται τιποτα αμα κουνησω την αντλια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cattino Δεκέμβριος 1, 2004 Author #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 1, 2004 το θεμα ειναι οτι ξεκιναω γεμιζω με νερο το κυκλωμα, δουλεβει αλλα αμα την μετακινησω εμφανιζεται μια τεραστια φισαλιδα νερου αναμεσα σε αντλια και ψυγειο. φοβαμαι πως φταιει το τανκ.(η εξοδος του νερου ειναι στον πατο ενω η εισοδος βρισκεται στην κορυφη του τανκ.μηπως αφτο επιρεαζει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
haris1984 Δεκέμβριος 1, 2004 #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 1, 2004 μήπως δεν εχει αρκετό νερό το κύκλωμα και τραβάει και αέρα απο το τανκ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
cattino Δεκέμβριος 1, 2004 Author #7 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 1, 2004 Αρχική απάντηση από haris1984 [Σήμερα, στις 19:32] μήπως δεν εχει αρκετό νερό το κύκλωμα και τραβάει και αέρα απο το τανκ? τι λες τωρα! πανω απο 2 λιτρα νερο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
aqua Δεκέμβριος 1, 2004 #8 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 1, 2004 Με την αντλια να δουλευει κανονικα ανοιξε την ταπα απο το τανκ και κουνα το ψυγειο σε διαφορες θεσεις μεχρι να φυγει κ η τελευταια φυσαλιδα,μονο ετσι θα κανεις δουλεια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aristos87 Δεκέμβριος 1, 2004 #9 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 1, 2004 :OT: cattino έχεις πμ... Ελεος δεν κοιτας τα πμ σου???:OT: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.