Jump to content

Corsair RAM DDR3 1x4GB Vengeance για i7 920?

Heir of a dying day

Recommended Posts

Καλησπερα σε ολους!

Εχω βαλει στο ματι αυτες της μνημες, λεω να παρω 3 κομματια να κανω 12gb triple channel kit

για τον ι7 920 που εχω στην υπογραφη μου.

Θα δουλεψει κανονικα με αυτες ρε παιδια?

Η μηπως εχετε να προτινετε κατι αλλο στα 12gb?

Οποιαδηποτε αποψη σας ειναι καλοδεχουμενη:)

• 2 weeks later...

Προτιμούμε την χαμηλότερη τάση. Αυτές που σου έβαλα τρέχουν στα 1333 με C9 και 1,5V by default (JEDEK) και στα 1600 με C9 και 1,65V σε XMP.

Αν θέλεις 1.5V και στα 1600 δες αυτές

https://www.skroutz.gr/s/4350295/G-Skill-Sniper-12GB-DDR3-1600MHz-F3-12800CL9T-12GBSR.html

https://www.skroutz.gr/s/300456/Corsair-Vengeance-12GB-DDR3-1600-Kit-3x4GB-PC3-12800-9-9-9-24.html

εχει καμια διαφορα το triple kit με της μεμονομενες ?

γιατι της μεμονομενες της εχει το πλαισιο ετοιμοπαραδοτες οποτε μπορω να της παρω αμεσα,σε αντιθεση με τα αλλα shop...

Επισης, το o/c setup παραμενει το ιδιο με μονη διαφορα οτι βαζεις της μνημες στο 1.5v αντι του 1.64v?

H διαφορά είναι ότι το triple kit είναι δοκιμασμένο σαν kit στο εργοστάσιο και είναι απίθανο να έχεις το παραμικρό πρόβλημα συμβατότητας/συνεργασίας των modules. Στα μεμονωμένα υπάρχει (θεωρητικά) μικρή πιθανότητα να μη συνεργαστούν καλά. Απειροελάχιστη, πάντως θεωρητικά υπάρχει. Υπάρχει λόγος που πουλάνε τις μνήμες σε kit των 2, 3, 4 modules. Ειδάλλως, θα παίρνανε όλοι μεμονωμένα.

Για το oc δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι ιδιαίτερο. Μπαίνεις στο BIOS και ενεργοποιείς το XMP profile και όλα αλλάζουν μόνα τους, φυσικά και η τάση (αν απαιτείται).

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.