Jump to content

φθηνο smartphone

sakinor

Recommended Posts

καλημερες,

ψαχνω ενα φθηνο smartphone ως δευτερο με μαξ τιμη τα ~60ευρω

δεν ψαχνω κατι ιδιαιτερο αρκει να εχει 3G,ικανοποιητικη μπαταρια και να παιζει ανετα spotify.

τι προτεινετε?

ps:δεν θελω απο κινα γιατι το θελω αμεσα.

Με 60 ευρώ χλωμό σε κόβω. Αν βρείς κανένα μεταχειρισμένο android αλλά σε αυτά τα λεφτά spotify και αυτονομία δε παίζει.

Θα βρείς xperia neo v είναι το μοναδικό που θα σε καλύψει.

Το οποίο και άδειο να το έχεις είναι πλέον πολύ αργό.

Το οποίο για τηλέφωνο μόνο που το χρεισιμοποιούσα κράταγε χαλαρά 3 μέρες με 4 και internet ήταν ικανοποιητικό αλλά όχι αργό. Μια χαρά είναι αν θέλει μόνο κλήσεις και spotify.

Αντιθέτως κάτι xperia μετά τον μήνα αρχίζουν τα κολλήματα και τις καθυστερήσεις. Αρκετοί γνωστοί πήραν xperia και μου γκρινιάζουν.

Ήταν καλό όσο είχε gingerbread. Μετά όταν πήρε την 4.x έγινε πολύ βαρύ. Παλεύεται μόνο όταν είναι εντελώς άδειο. Αν βάλει μόνο spotify ίσως του κάνει. Μπαταρία έχει σίγουρα καλή, συμφωνώ.

παιδια το

Sony Xperia E (4GB)

λεει τιποτα ή θα το κοπαναω στον τοιχο?

Για spotify θα κάνει. Σε χαρακτηριστικά είναι περίπου σαν το neo v, αλλά με πρόσθετο χώρο για εφαρμογές.

[MENTION=10170]swatoner[/MENTION]

λεπον,πλεον το εχω στην κατοχη μου και το δουλεψα σημερα.

κολληματα που λες δεν παρατηρησα αλλα σιγουρα π.χ το spotify το ανοιγει λιγο πιο αργα σε σχεση με το G2.

απο θεμα μπαταριας τωρα,σιγουρα δεν πιανει μια μπροστα στο G2 Αλλα εμενα αυτο που με ενδιαφερει ειναι να μου βγαλει την ημερα και αυτο το καταφερνει πιστευω ανετα

τωρα επισης θετικο τα πολυ καλα HERE maps που παιζουν offline

γνωμη μου αν δεν το βιαζεσαι πολυ περιμενε το 530 ωστε να πεσει το 520 κανα 15 ευρω\

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.