Jump to content

Mozilla Firefox : post your favorite theme/extension!

soki

Recommended Posts

Eκτός από το official link για themes και extensions υπάρχει άλλο γιατί μου φαίνεται ότι είναι εδώ και μέρες πεσμένο;

• 2 months later...
  • Replies 121
  • Created
  • Last Reply

Ορίστε ένα θεματάκι για όσους έχουν vista (και όχι μόνο) επ' ευκαιρίας του άρθρου για τον FF 3.0 και του OS integration.

Vista Black.

Το έχω μοντάρει και λίγο. Τελείως black. Θα το ανεβάσω.

Sorry για το double post:o

Σβήστε το rar από την κατάληψη (να μείνει ως jar δηλαδή) και κάντε drag&drop στο extensions window του FF.:upside:

• 2 weeks later...
  • 2 months later...

Υπάρχει κανένας τρόπος να λειτουργούν ταυτόχρονα κάποια λεξικά στο spell check;

Πχ ελληνικά και αγγλικά ώστε να μην αλλάζω συνέχεια;

Αρχική απάντηση από .38-.45

τι εννοείς να μην αλλάζεις συνέχεια;

Παράδειγμα θέλω να γράφω ελληνικά αγγλικά και γερμανικά και να διορθώνει όλες τις γλώσσες χωρις να αλλάζω λεξικο el-en σε german κτλ.

• 1 month later...
  • 1 month later...
Windows Zune + Firefox Zune, ταιριάζουν γάντι με theLab.gr

desktopsg7.png

αυτο το εχω στα vista και ειναι πολυ καλο...................:clap:

• 1 month later...

http://img228.imageshack.us/img228/7241/sklqz9.jpg

Fast Video Download -> Σου βγάζει ένα εικονιδιάκι κάτω δεξιά.Το πατάς σε σελίδα με video (youtube/googlevideo/greektube klp) και σου πετάει παράθυρο που να σώσει το video (σου έχει έτοιμο κ το όνομα του αρχείου)

Greek-English Spell Dictionary -> Επειδή πολύ greeklish χρησιμοποιούμε κ ξεχνάμε τα ελληνικά

Minimize to tray -> Ελαχιστοποίηση στο tray

Θέμα δεν έχω βάλει ποτέ

• 3 months later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.