soki Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 30, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 30, 2004 Ποσταρετε τα αγαπημενα σας (Τοοls) -> themes/extensions στο Firefox. Eνα που κατεβασα σημερα το ΕggOn εχει πολυ πλακα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Νοέμβριος 30, 2004 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 30, 2004 Αγαπημένο skin το Noia 2.0 eXtreme, παρέα με το iMac theme του StyleXP!! :D Όλα τα λεφτά... (ναι είμαι Mac Lover ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Νοέμβριος 30, 2004 #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 30, 2004 :OT:Επειδη ειμαι νεος στοv FireFox, τι ειναι αυτα τα extention και που τα βρισκουμε ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
soki Νοέμβριος 30, 2004 Author #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 30, 2004 Αρχική απάντηση από jpavly Αγαπημένο skin το Noia 2.0 eXtreme, παρέα με το iMac theme του StyleXP!! :D Όλα τα λεφτά... (ναι είμαι Mac Lover ) Kαι εγω το Νoia 2.0 extreme χρησιμοποιω για theme Μερικα αλλα extensions που εχω κατεβασει ειναι το Foxytunes που σου δειχνει τι παιζει το winamp κ μερικα αλλα προγραμματα, το ΙΕView που σου ανοιγει μια σελιδα με τον explorer, τον Gmail Notifier , το Ιmage Zoom , το Bandwidth Tester , το adblock και το weather fox που βλεπεις τι καιρο κανει! Αρχική απάντηση από YDinopoulos :OT: Επειδη ειμαι νεος στοv FireFox, τι ειναι αυτα τα extention και που τα βρισκουμε ? Στο Τοοls -> Extensions k Themes (Get more...) Link to comment Share on other sites More sharing options...
nucleus Δεκέμβριος 1, 2004 #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 1, 2004 αγαπημένο extension FireSomethingαγαπημένο theme Graymodern Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Δεκέμβριος 11, 2004 #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 11, 2004 WeatherFox Και FoxyTunes. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hellrider Δεκέμβριος 11, 2004 #7 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 11, 2004 Νoia 2.0 extreme για theme και εδω Link to comment Share on other sites More sharing options...
netcrawler Δεκέμβριος 11, 2004 #8 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 11, 2004 Αγαπημένο Theme Noia 2.0 eXtremeΑγαπημένο extension Popup Counter Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordOfRings Δεκέμβριος 11, 2004 #9 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 11, 2004 το noia ειναι πολύ ωραιο ..και εχτ forecastfox Link to comment Share on other sites More sharing options...
BanOr Δεκέμβριος 12, 2004 #10 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12, 2004 Αρχική απάντηση από soki Ποσταρετε τα αγαπημενα σας (Τοοls) -> themes/extensions στο Firefox. Eνα που κατεβασα σημερα το ΕggOn εχει πολυ πλακα! σοκι...απο που το κατέβασες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Δεκέμβριος 12, 2004 #11 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12, 2004 Αρχική απάντηση από BanOr σοκι...απο που το κατέβασες? link Link to comment Share on other sites More sharing options...
BanOr Δεκέμβριος 12, 2004 #12 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12, 2004 tnx rootx Link to comment Share on other sites More sharing options...
BanOr Δεκέμβριος 12, 2004 #13 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12, 2004 Ωραία το κατέβασα αλλά πού είναι το αστείο????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Savio Ιανουάριος 7, 2005 #14 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2005 Εγώ χρησιμοποιώ τα παρακάτω extensions-Forecast Weather-AdBlock-BBCode-Smiley Xtra-Download With-IEview Link to comment Share on other sites More sharing options...
d0t Ιανουάριος 7, 2005 #15 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2005 theme το crystal xp, extensions τα bugmenot, flashgot, extended statusbar, smoothwheel, ieview, flags(!). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fireknight Ιανουάριος 16, 2005 #16 Κοινοποίηση Ιανουάριος 16, 2005 theme το saferfox Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gl0bAlZer0 Ιανουάριος 16, 2005 #17 Κοινοποίηση Ιανουάριος 16, 2005 Phoenity Theme.πολύ ωραίοΕπίσης για extension:extended Status Bar Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panzos Ιανουάριος 17, 2005 #18 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2005 Πολύ καλό επίσης είναι και το orbit που έβαλα .Σχετικά απλό αλλά αρκετά όμορφο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kender Ιανουάριος 21, 2005 #19 Κοινοποίηση Ιανουάριος 21, 2005 Ωραίο το egg-on αλλά και το noia δεν πάει πισω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Φεβρουάριος 1, 2005 #20 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2005 του ζηταω ενημερωση θεματος αλλα το αρνειτε πεισματικα.....λολ...γιατι ετσι?πρεπει να κανω κατι συγκεκριμενο για να το κανει ενημερωση? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.