Jump to content

Mozilla Firefox : post your favorite theme/extension!

soki

Recommended Posts

• Replies 121
  • Created
  • Last Reply

Αγαπημένο skin το Noia 2.0 eXtreme, παρέα με το iMac theme του StyleXP!!:D :D

Όλα τα λεφτά... (ναι είμαι Mac Lover :inlove: ) :D

post-1347-1416071386,3686_thumb.jpg

Αρχική απάντηση από jpavly

Αγαπημένο skin το Noia 2.0 eXtreme, παρέα με το iMac theme του StyleXP!!:D :D

Όλα τα λεφτά... (ναι είμαι Mac Lover :inlove: ) :D

Kαι εγω το Νoia 2.0 extreme χρησιμοποιω για theme :D

Μερικα αλλα extensions που εχω κατεβασει ειναι το Foxytunes που σου δειχνει τι παιζει το winamp κ μερικα αλλα προγραμματα, το ΙΕView που σου ανοιγει μια σελιδα με τον explorer, τον Gmail Notifier , το Ιmage Zoom , το Bandwidth Tester , το adblock και το weather fox που βλεπεις τι καιρο κανει!

Αρχική απάντηση από YDinopoulos

:OT:

Επειδη ειμαι νεος στοv FireFox, τι ειναι αυτα τα extention και που τα βρισκουμε ?

Στο Τοοls -> Extensions k Themes (Get more...) ;)

• 2 weeks later...
Αρχική απάντηση από soki

Ποσταρετε τα αγαπημενα σας (Τοοls) -> themes/extensions στο Firefox. Eνα που κατεβασα σημερα το ΕggOn εχει πολυ πλακα! :laughing:

σοκι...απο που το κατέβασες?

• 4 weeks later...

Εγώ χρησιμοποιώ τα παρακάτω extensions

-Forecast Weather

-AdBlock

-BBCode

-Smiley Xtra

-Download With

-IEview

theme το crystal xp,

extensions τα bugmenot, flashgot, extended statusbar, smoothwheel, ieview, flags(!).

• 2 weeks later...

Πολύ καλό επίσης είναι και το orbit που έβαλα .Σχετικά απλό αλλά αρκετά όμορφο...

• 2 weeks later...

του ζηταω ενημερωση θεματος αλλα το αρνειτε πεισματικα.....λολ...γιατι ετσι?πρεπει να κανω κατι συγκεκριμενο για να το κανει ενημερωση?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.