Jump to content

To κριμα στο λαιμο σας....

unseen

Recommended Posts

• Replies 143
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από enduracell

μου ένα intel mobo που δίνει 4v στις μνήμες μέσα από το BIOS)

endu εισαι σιγουρος γιαυτο? νομιζω παιρνει απο την 3.3

από την 3.3 παίρνει γι αυτό και της 3.2 και πάνω επιλογές τις έδωσαν και κρυφές (το mod κυκλοφορεί αμέσως μετά το official release και η οδηγίες, του πως θα γίνει δόθηκαν από τον ίδιο τον oskar, με άλλα λόγια το μονό που πρέπει να κάνεις είναι να ανεβάσεις την 3.3 σου όσο πάει :D )

ελάτε τώρα εγώ τρέχω 250 για κάθε μέρα πλάκα κάνουμε και το mobo πάει 281-283 (με διαιρέτη εννοείται), τα nforce3 πάνε 400 για πλάκα, το θέμα είναι ότι το P800 δίνει 2.9Vdimm default έχει χάλια vcore (vdroop) και του λείπουν καμιά 10άρα Caps, αν αυτό το θεωρείς σωστό mobo ok. ’ποψη μου είναι ότι οι K8 μητρικές είναι πιο ολοκληρωμένες σε features απλά τα BIOS όπως είναι φυσικό έχουν μερικά bug και ασυμβατότητες.

Το τέλειο εξ άλλου για 754 υπάρχει και λέγεται DFI (πες μου ένα intel mobo που δίνει 4v στις μνήμες μέσα από το BIOS)

400?? για πλακα???Επισης Το π800 εχει 2.55-2.85 vdimm και εχει "χαλια" vcore οπως ειπες,τα τελευταια αβιτ εχουν και γαμω vcore και πανε 300 fsb και αυτα!Με μοντακια ξερω εναν τυπα που το πηγε και 400 αλλα οχι για πλακα

:cool:

Τα μοβο με σοκετ 478 θα μεινουν στην μνημη μου σαν μια πολυ φιλικη σε ολα πλατφορμα.Οι καταστασεις δεν θα με κανουν να κρατησω τιποτα απο αυτο το hardware που σε αλλους φερνει καλες και σε αλλους ασχημες αναμνησεις!

ps:Soki εχεις ακομα τον 2.6c L321B134?:inlove: :inlove:

Αρχική απάντηση από Mischeif [Σήμερα, στις 01:29]

jax ειμαι 279*10,5 και μνημες 279 με 3-4-4-8 1τ αλλα το θεμα ειναι οτι σε αυτη τη συχνοτητα δεν τρεχει τιποτα εκτος απο sandra memory!

οταν θα ειναι ετοιμο το phase θα γινει της τρελης:devil: :devil: :devil: :devil:

Υ.Γ. ο 10 πολλαπλασιαστης δεν μου παιζει:cry:

...βρε συ....δεν νομιζω οτι δεν σου δουλευει...απλα οταν βαζεις 10.5 multi μπαινει divider στην μνημη....δηλ με αλλα λογια δεν εισαι 1/1 οταν βαζεις μισο multi .....δοκιμασε ας πουμε 260χ10 να δεις οτι θα σου δουλευει μια χαρα....;)

Εχω δει παρα πολλες μητρικες. Ειλικρινα σαν την as8 δεν εχω δει. Ειναι αψογη μητρικη! Απο την τεταρτη παλι μια τετοια 8α εχω με εναν 3,6.

Υγ.(δινει 3,2 στις μνημες και παιζει αψογα τις bh μου)

Υγ.Ειναι σκυλι!

Τι εγινε ρε παιδια??

Μας "πουλησε" κιολας ο νεος??? 7 σελιδες αντεξε με 939??

Ααααχχχ αυτα τα νεα παιδια δεν εχουν υπομονη...

:D

Αρχική απάντηση από SLN [Σήμερα, στις 11:26]

Τι εγινε ρε παιδια??

Μας "πουλησε" κιολας ο νεος??? 7 σελιδες αντεξε με 939??

Ααααχχχ αυτα τα νεα παιδια δεν εχουν υπομονη...

:D

:D :D

Δεν πέτυχε ο αρραβώνας....:tomato:

οχι ρε σεις δεν εχω προβλημα... απλα θα το παρει ενας πελατης. Θα ξαναπαρω κιαλλο. εχω παραγγελιες... :)

Α, να ξερω απλα οταν τα παρατησεις να φορεσω το τσιγγινο σωβρακο μου γιατι ειναι μεγαλο (και χοντρο) το... dry ice tube σου και σε φοβαμαι λιγο να σου πω την αληθεια....:o

:rofl: τελικά hipro είσαι μεγάλος διαολάκος :D

καλα hipro5 δεν μπορω να φανταστω τι εχεις να ακουσεις απο τον unseen,αν πεσεις σε κανα amd64 απο την μπανανια και δεν μπορεις να το ανεβασεις με τιποτα...

πρεπει να εισαι γαλανοοματης-σαββατογεννημενος-να εχεις 64 μαυρες γατες-και τον Μητσοτακη ξαδερφο !!!:hehe: :hehe:

κουραγιο unseen το board κατα 80% δεν θα απεδιδε καλα ετσι και αλλιως αλλο ο CPU φαινεται καλουτσικο κομματι

Αρχική απάντηση από unseen [Σήμερα, στις 12:26]

αν θες μπορω να σου φτιαξω ενα special edition!

ΟΧΙ προς Θεου!!

Μια κουβεντα ειπαμε...

Σορυ κιολας...:giveup:

ναι ...δεν βλεπεις ο καημενος θα παρει 939 3500+ + msi k8neo platinum για να γραφει επιστολες :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.