Jump to content

To κριμα στο λαιμο σας....

unseen

Recommended Posts

Και τα 2 εχουνε προβληματα απλα του MSI λυνονται πιο ευκολα...

Το μη χειρον, βελτιστο!

Προσθετεις σε αυτο οτι αν σου δουλεψουν και τα 2 οπως πρεπει, το NF3 κερδιζει παντου το VIA και καταληγεις καπου...

• Replies 143
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από zyx

γιατι ειναι πολυ χειροτερο;)

Ο ακης πηγε 2900 παντως....Τεσπα εσεις ξερετε πολυ καλυτερα απο εμενα.Προσωπικα θα προτιμησω το A8N-SLI απο το αντιστοιχο ΜΣΙ και ας κανει λειγοτερο o/c..:/

κοιταχτε την msi δεν την εχω δοκιμασει !!!!!

αλλα με την asus δεν εχω το παραμικρο προβλημα ισα ισα που εχει ξεζουμισει και τον επεξεργαστη μου και τις μνημες μου

maxpost εχω στα 2950

και max bench sandra memory στα 2920

το μονο που μου την δεινει ειναι οτι το bios τερματιζει στα 300 !αλλα το αλλο καλο ειναι οτι ανεβαζει εως 1200 σχεδον htt !

αν βγαλουν και κανενα bios με περισσοτερο ρευμα και fsb πανω απο 300 θα σκιζει:T: :T:

με bh ομως δοκιμασες? ασε που δεν μπορεις να δωσεις και ρευμα. μονο με maximazer αν παιξει. και το ζητημα ειναι οτι δεν παιζει και με ολες τις μνημες καλα

κοιτα η αληθεια ειναι οτι bh δεν εχω δοκιμασει!αν πεσουν στα χερια μου θα τις βαλω πανω και θα σας πω!

και εγω απορω ρε γαμωτο γιατι μονο μεχρι 2,8:( :(

τωρα για τις πολλες ασυμβατοτητες με μνημες δεν εχω ακουσει και πολλα παραπονα !πιο πολυ προβλημα με τις μνημες εχει το msi

Αρχική απάντηση από Mischeif

εντάξει πολλές Mobo (για να μη πω όλες) δίνουν μέχρι 2.8 ανεξαρτήτως chipset και πλατφόρμας (ΙC-7 π.χ.) η MSI ΝF2 θυμάμαι ότι έδινε μόνο 2.7 από το BIOS δεν είναι κάτι καινούργιο.
Αρχική απάντηση από enduracell

... η MSI ΝF2 θυμάμαι ότι έδινε μόνο 2.7 από το BIOS δεν είναι κάτι καινούργιο.

Καλά θυμάσαι...

κοιτα η αληθεια ειναι οτι bh δεν εχω δοκιμασει!αν πεσουν στα χερια μου θα τις βαλω πανω και θα σας πω!

Στο δικο μου ειχα 2.84 μετρημενο με πολυμετρο σε Full load(μεμτεστ 5) και μετα το μοντ πανω απο 2.9Volt δεν ποσταρε η μητρικη. Παντως το mod απ'οτι λενε δεν παιζει σε Rev. 2.0 Μητρικες.

Την MSI δεν την εχω δει σχεδον καθολου αλλα απο την asus δεν εμεινα και ΠΑΝΤΕΛΩΣ ευχαριστημενος(ΜΑΧ ΗΤΤ στα 260 1:1 με 1Τ και με 2Τ στα 290 περιπου, ΜΑΧ για μνημες με ΜΟΝΤ 2.9Volt) οποτε δεν νομιζω οτι ειναι και η καλυτερη λυση, αν και απ'οτι ξερω και η MSI δεν ειναι και οτι καλυτερο. Δεν εχω δει την Gigabyte καθολου, αν και πιστευω οτι για αλλη μια φορα DFI will Rule them all.

εμενα max χωρις mod εχει παει 4χ280 1:1 1τ μετα μαλλον οι μνημες μουλαρωνουν ηδη υπεραρκετα εχουν δωσει:D :D :D

Γενικα παιδια δεν εχει βγει ενα πολυ φιλικο μοβο για ΑΜΔ δυστυχως...Πιστευω το σοκετ 478-865-875 ειναι μακραν τα πιο friendly boards...

το ASUS δεν ανοίγει ούτε με Vdimm@3.3 ούτε με OCZ booter απ ότι είπαν στο XS έχει OVP παντού. Δηλαδή το mobo απλά δε κάνει για BH.

εμενα max χωρις mod εχει παει 4χ280 1:1 1τ μετα μαλλον οι μνημες μουλαρωνουν ηδη υπεραρκετα εχουν δωσει:D :D :D

Και που ειναι το 29αρι ΡΙ βρε? ακομα να το βγαλεις? Αισχος και ντροπη μαζι...κατσε να ενημερωσω τον Εντου....για Μπανακι πας....λοοοολ.

Σοβαρα τωρα, με 280 1:1 επρεπε στο Πι να εχεις τουλαχιστον 29...για να μην σου πω πιο κατω. Εγω στα 2750 με τις μνημες στα 229 και το ΗΤΤ 275 εβγαλα το 30....κι εσυ ακομα?

Αρχική απάντηση από Nos-Dio

Γενικα παιδια δεν εχει βγει ενα πολυ φιλικο μοβο για ΑΜΔ δυστυχως...Πιστευω το σοκετ 478-865-875 ειναι μακραν τα πιο friendly boards...

Νos πες μας ένα φιλικό mobo από intel να το συγκρίνουμε στα χαρακτηριστικά επιλογές BIOS και Ocability.

Δεν συμφωνω 100%. Τα AMD mobos ειναι αρκετα user friendly, απλα η τεχνολογια που εχει ο A64 απο πισω μαζι με τις μητρικες τον κανουν λιγο δυσκολο ως προς την μυηση στο "νεο" σχετικα αντικειμενο. Απο εκει και περα μολις μαθεις 5 πραγματα ειναι το ιδιο ευκολα στην χρηση οπως και τα Intel Boards.

Οι ασυμβατοτητες δυστυχως παιζουν και θα παιζουν παντα, οταν επιζητας το 110% απο το Hardware σου. Οπως αλλωστε παιζουν σε ολες τις πλατφορμες, ειτε αυτες φιλοξενουν εναν P4 ειτε εναν Α64.

asus p4p800 300 fsb πανε τα περισσοτερα αν εχεις τον επεξεργαστη...γενικα τα περισσοτερα ιντελ βοαρδς εχουν τα 250 για πλακα...

Αρχική απάντηση από enduracell

Νos πες μας ένα φιλικό mobo από intel να το συγκρίνουμε στα χαρακτηριστικά επιλογές BIOS και Ocability.

Εσυ αμεσως θιχτηκες....μην σου πουνε τιποτα για την "μαμα" AMD...κατ'ευθειαν αρπαζεσαι....

Αρχική απάντηση από jax7480

Δεν συμφωνω 100%. Τα AMD mobos ειναι αρκετα user friendly, απλα η τεχνολογια που εχει ο A64 απο πισω μαζι με τις μητρικες τον κανουν λιγο δυσκολο ως προς την μυηση στο "νεο" σχετικα αντικειμενο. Απο εκει και περα μολις μαθεις 5 πραγματα ειναι το ιδιο ευκολα στην χρηση οπως και τα Intel Boards.

Οι ασυμβατοτητες δυστυχως παιζουν και θα παιζουν παντα, οταν επιζητας το 110% απο το Hardware σου. Οπως αλλωστε παιζουν σε ολες τις πλατφορμες, ειτε αυτες φιλοξενουν εναν P4 ειτε εναν Α64.

δεν ειπα για ασυμβατοτητες..καθε μητρικη εχει τα χουσουρια της,απλα με μια μητρικη σαν αυτη που ειπα και εναν καλο 2.6(που ειχα εγω πχ) ανετα πηγαινες 280 χωρις κοπο και πολυ ψαξιμo.Ηταν ευκολα boards και αυτο και το abit παντα για τον μεσο ocera..o τρελαμενος θα του αλλαξει τα φωτα ετσι και αλλιως και θα βρει τροπο εκτος και αν ειναι εντελως γιδι η μητρικη

jax ειμαι 279*10,5 και μνημες 279 με 3-4-4-8 1τ αλλα το θεμα ειναι οτι σε αυτη τη συχνοτητα δεν τρεχει τιποτα εκτος απο sandra memory!

οταν θα ειναι ετοιμο το phase θα γινει της τρελης:devil: :devil: :devil: :devil:

Υ.Γ. ο 10 πολλαπλασιαστης δεν μου παιζει:cry:

asus p4p800 300 fsb πανε τα περισσοτερα αν εχεις τον επεξεργαστη...γενικα τα περισσοτερα ιντελ βοαρδς εχουν τα 250 για πλακα...

ελάτε τώρα εγώ τρέχω 250 για κάθε μέρα πλάκα κάνουμε και το mobo πάει 281-283 (με διαιρέτη εννοείται), τα nforce3 πάνε 400 για πλάκα, το θέμα είναι ότι το P800 δίνει 2.9Vdimm default έχει χάλια vcore (vdroop) και του λείπουν καμιά 10άρα Caps, αν αυτό το θεωρείς σωστό mobo ok. ’ποψη μου είναι ότι οι K8 μητρικές είναι πιο ολοκληρωμένες σε features απλά τα BIOS όπως είναι φυσικό έχουν μερικά bug και ασυμβατότητες.

Το τέλειο εξ άλλου για 754 υπάρχει και λέγεται DFI (πες μου ένα intel mobo που δίνει 4v στις μνήμες μέσα από το BIOS)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.