swatoner Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 11, 2014 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 11, 2014 Καλησπέρα, Λίγο την βοήθεια - γνώμη σας.Η γυναίκα πια θέλει κινητό γιατί το s2 αρχίζει και πεθαίνει. Έφαγε καφέ, η μπαταρία ψοφάει (έχω παραγγείλει άλλη βέβαια) και γενικά νομίζω ήρθε καιρός για αλλαγή.Έχω το note 2 εγώ και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Η γυναίκα ζηλεύει και θέλει ίδιο, έλα όμως που για να φτάσω το budget πρέπει να ψάξω για μεταχειρο και είναι λαχείο να σου κάτσει συν ότι 2 note στο σπίτι δεν λένε.Χρηση: Facebook, viber πολλές φωτογραφίες.Μεγάλη μπαταρία, SD γιατί είπαμε βγάζει φωτογραφίες συνέχεια τα παιδιά.Το note 2 την καλύπτει τέλεια θεωρώ αλλά είπαμε πάλι note στο σπίτι? Βέβαια μπορώ να πάρω άλλο εγώ και να της δώσω το δικό μου. Αλλά τι να πάρω. Θέλω 5+ οθόνη και το δικαρτο είναι ατού για μένα για να μην κουβαλάω 2ο κινητό. Σκεφτόμουν xiaomi hongmi note αλλά θέλω και καλό support σε αναβαθμίσεις. Είτε να το πάρω για την γυναίκα αφού παίρνει και SD. Αλλά σε φωτογραφίες δεν είναι τόσο καλό. Μετά έλεγα mi3 για μένα αλλά από 5.5 σε 5 ίσως με χαλάσει γιατί εγώ το κινητό το έχω για όλα σε ένα. Δουλειά surf τα πάντα. Συν ότι δεν θέλω να χάσω το 2 μέρες μπαταρία που κρατάει το note μου. Επίσης θεωρώ σχεδόν must την αποσπώμενη μπαταρία. Αν χαλάσει απλά παίρνεις άλλη κ ησυχάζεις.Μήπως να κοιτάξω και το g2? Γνώμες και απόψεις πλζ γιατί το μυαλό βασανίζεται στις διακοπές για καταναλωτικά όργια.Budget 220 με ταβάνι τα 250. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Papakitou Αύγουστος 11, 2014 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 11, 2014 Δες το thl 5000Για σένα. Θα σε καλύψει σε όσα θες, δώσε στη σύζυγό σου το νοτελι Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Αύγουστος 11, 2014 #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 11, 2014 note2 σε g2 , ουτε καν..(για σενα λεω)ουτε sd παιρνει , ουτε μπαταρια παιρνει.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
swatoner Αύγουστος 11, 2014 Author #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 11, 2014 Εγώ για SD δεν καίγομαι. Με 16gb είμαι καλά. Το thl το φοβάμαι από θέμα ποιότητας γιατί δεν πολύ προσέχω το κινητό δυστυχώς και θέμα αναβαθμίσεων Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dolly Αύγουστος 11, 2014 #5 Κοινοποίηση Αύγουστος 11, 2014 Note 2 / G2.Δεν θα έπαιρνα G2 για ηλίθια κουμπιά και όχι SD.Δεν θα έπαιρνα Note 2 γιατί είναι τεράστιο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
TifoziF1 Αύγουστος 11, 2014 #6 Κοινοποίηση Αύγουστος 11, 2014 https://www.skroutz.gr/s/2901687/Sony-Xperia-Z.html για την γυναίκα (όχι που θα τις δώσεις την παλιο παντόφλα)Εσύ ΜΙ4 σε 3-4 μηνάκια που θα έχει σταθεροποιηθεί και η τιμή ή note3 όταν θα κυκλοφορήσει το note4 και θα πέσουν "προσφορές" στην αγορά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
winters Αύγουστος 11, 2014 #7 Κοινοποίηση Αύγουστος 11, 2014 Το βάζω απλά για εναλλακτική.Nokia Lumia 1320 (8GB) | Skroutz.gr Link to comment Share on other sites More sharing options...
swatoner Αύγουστος 11, 2014 Author #8 Κοινοποίηση Αύγουστος 11, 2014 Το βάζω απλά για εναλλακτική.Nokia Lumia 1320 (8GB) | Skroutz.grΤα φοβάμαι τα nokia θέμα μπαταρίας. Έχω το 630 και απο βλαμένο software τρώει την μπαταρία χωρίς λόγο. Κολλάει η οθόνη και δεν κλειδώνει και απο τις 6 το απόγευμα έως τις 8 έτρωγε 80% χωρίς λόγο σε standby.Γενικά δεν έχω ακούσει και δεί καλά σχετικά με την μπαταρία. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FANISTELROOY Αύγουστος 12, 2014 #9 Κοινοποίηση Αύγουστος 12, 2014 Πενακι χρειάζεσαι? Γιατί εμένα στη μετάβαση note 2 - m8 μόνο το πενακι μου έχει λείψει, αν και τι χρησιμοποιούσα σπάνια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
swatoner Αύγουστος 12, 2014 Author #10 Κοινοποίηση Αύγουστος 12, 2014 [MENTION=7649]FANISTELROOY[/MENTION]Πενάκι όχι δε χρησιμοποιώ. Δεν με πολύ βολεύει προσωπικά και δε θα μου λείψει. [MENTION=5181]winters[/MENTION]Ξανακοίταξα αλλά η 6" οθόνη γίνεται απαγορευτική. Τεράστια οθόνη. Και συνεχίζω να φοβάμαι την μπαταρία.Μέχρι στιγμής λέω να περιμένω μήπως πέσουν οι τιμές σε note 3 γιατί κάτι άλλο δε με καλύπτει αυτήν την στιγμή στο budget μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
winters Αύγουστος 12, 2014 #11 Κοινοποίηση Αύγουστος 12, 2014 Τα φοβάμαι τα nokia θέμα μπαταρίας. Έχω το 630 και απο βλαμένο software τρώει την μπαταρία χωρίς λόγο. Κολλάει η οθόνη και δεν κλειδώνει και απο τις 6 το απόγευμα έως τις 8 έτρωγε 80% χωρίς λόγο σε standby.Γενικά δεν έχω ακούσει και δεί καλά σχετικά με την μπαταρία.Καμμία σχέση το 630 με το 1320. Link to comment Share on other sites More sharing options...
swatoner Αύγουστος 12, 2014 Author #12 Κοινοποίηση Αύγουστος 12, 2014 Καμμία σχέση το 630 με το 1320.1ον λάθος μου έχω το 620 και όχι το 630. Σκέφτομαι να πάρω για τον κολλητό μου το 630 dual sim γιατί τα windows phone είναι αρκετά εύκολα. Αλλά η αυτονομία τους είναι για τα μπάζα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
swatoner Αύγουστος 18, 2014 Author #13 Κοινοποίηση Αύγουστος 18, 2014 Ένα update - ερώτηση.Μήπως να κοιτάξω το g2 mini που σχεδόν με καλύπτει για την γυναίκα και είναι και ποιο οικονομικό; Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Αύγουστος 18, 2014 #14 Κοινοποίηση Αύγουστος 18, 2014 Ένα update - ερώτηση.Μήπως να κοιτάξω το g2 mini που σχεδόν με καλύπτει για την γυναίκα και είναι και ποιο οικονομικό;Μήπως να περιμένεις αρχές Σεπτέμβρη που θα βγει το Note 4 και θα πέσουν οι τιμές του 3? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.