Jump to content

Windows 8 από ΑΕΙ/ΤΕΙ

ΣτοΠαραΠεντε

Recommended Posts

Έκαψα το W8 Greek από τον αδερφό μου, που το είχε κατεβάσει από το ΤΕΙ, αλλά δεν έχει πουθενά το κλειδί. Μήπως δεν το προμηθεύουν τα ελληνικά ΑΕΙ/ΤΕΙ δωρεάν, αλλά πρέπει οι φοιτητές να τα αγοράσουν; Όταν ήμουν στο ΑΠΘ, οι τεχνικοί μού είχαν πει ότι όποτε ήθελα, μπορούσα να πάω DVD και να μου κάψουν το Windows δωρεάν μαζί με το κλειδί. Τι άλλαξε από τότε; Κι όχι τίποτα άλλο, αλλά ξαφνικά έγινε κάποια ενημέρωση του W7, κι ενώ είναι ρυθμισμένη στο χειροκίνητο, και μου βγάζει συνέχεια μήνυμα μη αυθεντικότητας. Και το 7 ήταν από το ΤΕΙ. Μας δουλεύουν; Τι σόι σύμβαση έχει υπογραφεί μεταξύ Δημοσίου και Microsoft;

[MENTION=4773]ΣτοΠαράΠέντε[/MENTION]

Για εξωτερικο παλια ηταν ενα site "msdna" τωρα λέγεται "dreamspark ή e5.onthehub.com"

http://onthehub.com/search/higher-ed/

Mπες στο λινκ απο πάνω και πατα "search for your school"

λογικα θα σε κάνει redirect στη σχολη σου να κανεις login

αν δε κανει αυτο θα ψαξω και κατι αλλο. Δοκιμασε και πες μου

edit

Ψάξε το πανεπιστημιο σου απο εδώ

https://www.dreamspark.com/Student/#

Bonito, αυτό ισχύει και για όσους Έλληνες φοιτούν σε πανεπιστήμια του εξωτερικού στην Ελλάδα, κοινώς σε κολλέγια; Γιατί εγώ έχω φοιτητική κάρτα από το Παν/μιο του Λονδίνου.

Υ: η παραπομπή που έκανες στο λογιαριασμό μου στο TheLab πώς γίνεται;

Bonito, αυτό ισχύει και για όσους Έλληνες φοιτούν σε πανεπιστήμια του εξωτερικού στην Ελλάδα, κοινώς σε κολλέγια; Γιατί εγώ έχω φοιτητική κάρτα από το Παν/μιο του Λονδίνου.

Υ: η παραπομπή που έκανες στο λογιαριασμό μου στο TheLab πώς γίνεται;

Δεν έχω ιδέα για κολλέγια! Στο link που εδωσα βαλε το ονομα του κολλεγιου και δες αν βγαινει στη λίστα. Το ΑΕΙ/ΤΕΙ που ηθελες το βρηκες;

η παραπομπη γινεται με @(και το username)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.