DJD Σεπτέμβριος 22, 2014 #41 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 22, 2014 Για μένα αξίζει με τα 1000 το paperwhite. Με το απλό kindle θα πρέπει να έχεις ανοιχτό φως όταν διαβάζεις. Επειδή ρυθμίζετε η φωτεινότητα μπορείς να την έχεις όσο χαμηλά ή ψηλά θέλεις εσύ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
god Σεπτέμβριος 22, 2014 #42 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 22, 2014 χωρις μεταφορικα και τελωνειο βγαινει τοσο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
anonymous-root Σεπτέμβριος 22, 2014 Author #43 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 22, 2014 χωρις μεταφορικα και τελωνειο βγαινει τοσο?Η παράδοση δε θα γίνει ελλάδα. (θα το στείλω σε ένα φίλο μου και θα το φέρει αυτός). Υπόψη, είναι το γερμανικό amazon. Από το αμερικάνικο που στέλνει ελλάδα είναι 160 ευρώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antisocial_ Σεπτέμβριος 24, 2014 #44 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 24, 2014 Καλησπερα, εχω καταμπερδευτει Μη εχοντας εμπειρια πανω στο θεμα και αφου το εψαξα λιγακι χθες, βλεπω οτι δεν υπαρχει μια λυση που να σε ικανοποιει 100%, προτεραιοτητα μου ειναι η πολυωρη αναγνωση οποτε κοιταω κυριως για e-reader. Το Kindle δεν υποστηριζει epub, εαν θελω να διαβασω ενα epub drm protected θα μπορω να το μετατρεψω σε μορφη που θα αναγνωριζει? Υπαρχει συσκευη που να παιζει pdf,epub και να υποστηριζει DRM protection? ΥΓ. εχω βρει android app(aldiko) που υποστηριζει τα ανωθεν αλλα με προβληματιζει το κατα ποσο θα μπορω να διαβαζω ξεκουραστα στο ταμπλετ..... καθε βοηθεια ευπροσδεκτη.....:giveup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.