gaig Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 7, 2014 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 7, 2014 Καλησπερα παιδεςΤο πηρα τελικα αποφαση οτι χρειαζομαι κατι παραπανω στο γραφειο απο ενα λαπτοπ σε ενα docking station..θελω pc κτηνακι..και οθονη...οθονες..!Μητρικη εχω καταληξει στην Asus H97I-PLUS η οποια στα specs αναφερει "Supports up to 3 displays simultaneously DP 1.2 Multi-Stream Transport compliant, supports DP 1.2 monitor daisy chain up to 3 displays"Μετα απο πολυυυ ψαξιμο πετυχα την [ame=http://www.amazon.co.uk/gp/product/B00H3JIGHA/ref=ox_sc_sfl_title_6?ie=UTF8&psc=1&smid=A3P5ROKL5A1OLE]Dell UltraSharop U2414H[/ame] η οποια στα specs αναφερει οτι εχει DisplayPort out (MST). (και η τιμη απο αμαζον ειναι τρομερη!)Αυτο σημαινει απλα αγοραζω και 3 καλωδια DisplayPort, τις συνδεω μεταξυ τους και με τη μητρικη και παιζουν μπομπα??? Θα εχουν θεμα με την ενσωματωμενη καρτα γραφικων των ιντελ? Επαναλαμβανω, ειναι μονο για γραφειο, οχι παιχνιδια.Ειδα και το review στο λαμπη, λενε οτι ειναι πολυ καλο μονιτορ και ιδανικο γι αυτη τη δουλεια λογω πολυ λεπτου πλαισιου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trexx Αύγουστος 7, 2014 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 7, 2014 Ναι, εφόσον συνδεθούν με display port δεν θα έχουν θέμα και δεν θα έχουν θέμα και με την ενσωματωμένη του cpu εφόσον έχεις haswell >i3. Την έχω την οθόνη, εξαιρετική είναι, απλά με αυτά που διαβάζω για τις dell να ξέρεις ότι ένα ρίσκο το παίρνεις σχετικά με το σε τι κομμάτι θα πέσεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gaig Αύγουστος 7, 2014 Author #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 7, 2014 Cpu θα παω i5/i7, αλλα...Βαζοντας τωρα εναν "μικρο" i5 (πχ 4440) και αναβαθμιζοντας αργοτερα σε broadwell (γι αυτο διαλεξα H97) με iris pro θα δω κανενα πλεονεκτημα σε workload γραφειου ή η διαφορα εγκειται μονο σε 3D (gaming)? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trexx Αύγουστος 7, 2014 #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 7, 2014 Όχι, δεν νομίζω ότι θα δεις διαφορά σε δουλειά γραφείου όπως το καταλαβαίνω εγώ τουλάχιστον. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellhammeR Αύγουστος 7, 2014 #5 Κοινοποίηση Αύγουστος 7, 2014 η οθόνη σε αυτήν την τιμή δεν πουλιέται απο το amazon, αλλά απο συνεργαζόμενο κατάστημα του amazon που δεν στέλνει Ελλάδα απο ότι βλέπω . To amazon την πουλάει 187,01 λίρες και βάλε και 23,20 λίρες μεταφορικά για Ελλάδα πάμε σύνολο 210,21 λίρες = 265,19 ευρώ. Απο Ελλάδα σου βγαίνει φθηνότερη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gaig Αύγουστος 8, 2014 Author #6 Κοινοποίηση Αύγουστος 8, 2014 μια χαρα στελνει ελλαδα και ειναι Dispatched from and sold by Amazonμε μεταφορικα και χωρις vat βγαινει 500 λιρεςμια δοκιμη που εκανα σε msystems για αποστολη εκτος αθηνων βγηκαν 80 ευρω ακριβοτερασε ευχαριστω παντως για τον κοπο που μπηκες! Link to comment Share on other sites More sharing options...
carrion Αύγουστος 8, 2014 #7 Κοινοποίηση Αύγουστος 8, 2014 Και εγώ πάντως βλέπω ότι το NG Solutions δεν στέλνει Ελλάδα.Η τιμή του άμαζον έχει 7 ευρώ περίπου διαφορά από την Ελλάδα και χωρίς να υπολογίζουμε τα μεταφορικά.Από την άλλη αν μπορείς να πάρεις χωρίς VAT από έξω, τότε θα μπορείς να πάρεις και χωρίς ΦΠΑ από εδώ.Σε κάθε περίπτωση μου φαίνεται ότι συμφέρει από εδώ. Ξανακοίτα το μη σου κάτσει παραπάνω χωρίς λόγο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gaig Αύγουστος 8, 2014 Author #8 Κοινοποίηση Αύγουστος 8, 2014 @HellhammeR και @carrion σα να εχετε δικο και να λεω μλκ@$#%!Ειχα ποσταρει λαθος λινκ, αυτο ειναι το σωστο[ame]http://www.amazon.co.uk/gp/product/B00H3JIGHA/ref=ox_sc_sfl_title_1?ie=UTF8&psc=1&smid=A3P5ROKL5A1OLE[/ame]αμαζον forever! :crazy_pilot: Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellhammeR Αύγουστος 8, 2014 #9 Κοινοποίηση Αύγουστος 8, 2014 Το ίδιο βγαίνει. Την προχωράω την παραγγελία με τον λογαριασμό μου και απο NG solutions δεν με αφήνει για αποστολή Ελλάδα. Με την τιμή απο Amazon +φπα+μεταφορικά βγαίνει το ποσό που έγραψα παραπάνω. Κάνα 30άρι παραπάνω απο Ελλάδα δλδ.* Άμα θέλουν 80 ευρώ για αποστολή απο Αθήνα στην επαρχία, τότε ναι συμφέρει απο amazon περισσότερο.edit: btw ποια η βασική διαφορά του U2414H με το P2414H ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trexx Αύγουστος 8, 2014 #10 Κοινοποίηση Αύγουστος 8, 2014 edit: btw ποια η βασική διαφορά του U2414H με το P2414H ?Νομίζω ότι η U υπερέχει στο ότι έρχεται προκαλιμπραρισμένη, στα bezels και στη συνδεσιμότητα. Λογική διαφορά τιμής για λογικές διαφορές κατά τη γνώμη μου. Τώρα για το φίλο που πάει για eyefinity τα bezels κάνουν τη διαφορά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gaig Αύγουστος 9, 2014 Author #11 Κοινοποίηση Αύγουστος 9, 2014 δεν ξερω γιατι γινεται αυτο.. βρισκω την οθονη να πωλειται απο αμαζον, ποσταρω το λινκ, αλλα οταν το παταω βγαινει ng solutions!παντως πωλειται κανονικα απο αμαζον και στελνει και ελλαντα Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellhammeR Αύγουστος 9, 2014 #12 Κοινοποίηση Αύγουστος 9, 2014 δεν ξερω γιατι γινεται αυτο.. βρισκω την οθονη να πωλειται απο αμαζον, ποσταρω το λινκ, αλλα οταν το παταω βγαινει ng solutions!παντως πωλειται κανονικα απο αμαζον και στελνει και ελλανταστις 181.20 λίρες δεν την βλέπεις απο Amazon ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Αύγουστος 9, 2014 #13 Κοινοποίηση Αύγουστος 9, 2014 [MENTION=2414]gaig[/MENTION] : βγαλε screenshot Link to comment Share on other sites More sharing options...
gaig Αύγουστος 9, 2014 Author #14 Κοινοποίηση Αύγουστος 9, 2014 στις 181.20 λίρες δεν την βλέπεις απο Amazon ?ναι! αδυνατον να το ποσταρω και να μεινει στη θεση του! :fist: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.