wolves Ιούλιος 4, 2016 #1281 Κοινοποίηση Ιούλιος 4, 2016 πριν 16 ώρες, το μέλος troffeo έγραψε: Τι έχει κάνει ο άνθρωπος!!! Ελα μωρε τον μλκ... Πηγε και εβαλε AC ναουμ... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakjim Ιούλιος 4, 2016 #1282 Κοινοποίηση Ιούλιος 4, 2016 (edited) @Stelios F. , δέχεσαι επισκέψεις ? ( rift γκουχ γκουχ ) Στάλθηκε από το m2 note μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Έγινε επεξεργασία Ιούλιος 4, 2016 από liakjim Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stelios F. Ιούλιος 4, 2016 #1283 Κοινοποίηση Ιούλιος 4, 2016 13 minutes ago, liakjim said: @Stelios F. , δέχεσαι επισκέψεις ? ( rift γκουχ γκουχ ) Στάλθηκε από το m2 note μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δέχομαι αλλά μόλις το πήρα κάτσε να το setarw και θα ειδοποιήσω 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
aliakas Ιούλιος 4, 2016 #1284 Κοινοποίηση Ιούλιος 4, 2016 μεγειες είμαι σίγουρος ότι θα γράψεις εντυπώσεις όταν το συνηθίσεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeoF1 Ιούλιος 5, 2016 #1285 Κοινοποίηση Ιούλιος 5, 2016 Ο Ακης μου ειπε να σου ερθω Στελιο ? Sent from my Note 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wargasm Ιούλιος 5, 2016 #1286 Κοινοποίηση Ιούλιος 5, 2016 Στελιο ποσους νοματεους χωραει το δωματιο σου???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
PolomanGR Ιούλιος 11, 2016 #1287 Κοινοποίηση Ιούλιος 11, 2016 (edited) Εχω εδω και αρκετο καιρο θέμα με το g27 shifter που δεν αναγνωρίζει την 5-6. Εχει χαλάσει το Ποτενσιομετρο που ενω κανονικα πρεπει ναναι ετσι: Σε μενα είναι σπασμένη η μύτη με αποτέλεσμα να μην μένει σταθερο: Το ειχα-εχω λυσει για την ωρα με αυτον τον απαράδεκτο τρόπο: Μπορει καποιος να μου δωσει καποια καλύτερη λυση;; Έγινε επεξεργασία Ιούλιος 11, 2016 από PolomanGR Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Ιούλιος 11, 2016 #1288 Κοινοποίηση Ιούλιος 11, 2016 Καταρχας τα καλωδια σιγουρα κανουν επαφη; Δηλαδη οταν το ποτενσιομετρο ειναι στην σωστη θεση, δουλευουν σωστα οι ταχυτητες ; Απο την αλλη,θα το γεμιζα ολο με θερμοσιλικονη για να μη μετακινηθει.Ειδικα στην κατω βαση. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PolomanGR Ιούλιος 11, 2016 #1289 Κοινοποίηση Ιούλιος 11, 2016 πριν 1 λεπτό, το μέλος GoMaR έγραψε: Καταρχας τα καλωδια σιγουρα κανουν επαφη; Δηλαδη οταν το ποτενσιομετρο ειναι στην σωστη θεση, δουλευουν σωστα οι ταχυτητες ; Απο την αλλη,θα το γεμιζα ολο με θερμοσιλικονη για να μη μετακινηθει.Ειδικα στην κατω βαση. Ναι,ενα μηνα τοχα με το λαστιχακι και δουλευαν μια χαρα,χθες κοπηκε,και σημερα το ξανακανα,βεβαια καπου μαλλον εκανα μαλακια,και η 6η δεν κουμπωνει παντα τωρα. Αν ηταν τοσο απλο,η μαλακες στην logitech γιατι το εχουν ελευθερο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Ιούλιος 11, 2016 #1290 Κοινοποίηση Ιούλιος 11, 2016 tire ap δοκιμασες με καποιο τροπο ; 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aris Teidis Ιούλιος 13, 2016 #1291 Κοινοποίηση Ιούλιος 13, 2016 Είπα να περιμένω λίγο (πριν γράψω) μπας και βρεθεί καμιά λύση αλλά δεν... Αφού πήρε πάνω από 2 εβδομάδες να κάνει τη διαδρομή Φινλανδία - Ελλάδα ήρθε το SimuCUBE μου, σπασμένο όμως σε μια γωνιά του κουτιού του και μάλλον ελαττωματικό (ίσως με ζημιά από το χτύπημα) αφού με τίποτα δεν κατάφερα να πραγματοποιήσω την διαδικασία φόρτωσης του απαραίτητου λογισμικού. Η granite devices έχει ενημερωθεί και περιμένω τις ενέργειές τους. Εγώ εν το μεταξύ έχω φάει μεγάλη ξενέρα και είμαι περισσότερο από 3 βδομάδες χωρίς τιμόνι... πάντα καντέμης με τις αγορές μου, δεν εκπλήσσομαι πια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
akis_z80 Ιούλιος 13, 2016 #1292 Κοινοποίηση Ιούλιος 13, 2016 @Aris Teidis είσαι σίγουρος ότι ακολούθησες τα βήματα; Δυστυχώς από την προηγούμενη βδομάδα αναγκάζομαι και βαράω 12ωρα στη δουλειά και όσες φορές μπήκα στο steam δε σε βρήκα online. Πάντως πριν το στείλεις πίσω, να κάνουμε μια ακόμα προσπάθεια να το στήσουμε.. Μου φαίνεται λίγο απίθανο να χάλασε από χτύπημα. Απορώ πάντως που χρειάζονται φλασαρίσματα και άλλα κουλά για να παίξει το simcube.. Αφού υποτίθεται είναι plug n play. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aris Teidis Ιούλιος 13, 2016 #1293 Κοινοποίηση Ιούλιος 13, 2016 Μόνο plug n play δεν θα το χαρακτήριζα... Άκη είμαι σε άδεια. Σήμερα μέχρι και Σάββατο βράδυ (όλη μέρα) όποτε μπορέσεις θα σου δείξω τι έχω κάνει. Εδώ είναι τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσει κάποιος για το "στήσιμο". Εγώ κόλλησα στο δεύτερο κομμάτι (Setting SimuCUBE into Device Firmware Mode (DFU) ) του δεύτερου μέρους (PART 2: Install the Force feedback firmware in the SimuCUBE) όπου ζητάει να γυρίσεις το simucube σε DFU Mode. Link to comment Share on other sites More sharing options...
akis_z80 Ιούλιος 13, 2016 #1294 Κοινοποίηση Ιούλιος 13, 2016 Ok κατά τις 23:00 θα μπω στο steam! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aris Teidis Ιούλιος 13, 2016 #1295 Κοινοποίηση Ιούλιος 13, 2016 Μόλις τώρα, το μέλος akis_z80 έγραψε: Ok κατά τις 23:00 θα μπω στο steam! ok Link to comment Share on other sites More sharing options...
troffeo Ιούλιος 13, 2016 #1296 Κοινοποίηση Ιούλιος 13, 2016 Και όλοι οι υπόλοιποι θα προσευχόμαστε να ήταν η τελευταια σου ταλαιπωρία Άρη και με τα μαγικά του Ακη να δουλέψει επιτέλους! Sent from my iPhone using Tapatalk 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stelios F. Ιούλιος 13, 2016 #1297 Κοινοποίηση Ιούλιος 13, 2016 22 minutes ago, troffeo said: Και όλοι οι υπόλοιποι θα προσευχόμαστε να ήταν η τελευταια σου ταλαιπωρία Άρη και με τα μαγικά του Ακη να δουλέψει επιτέλους! Sent from my iPhone using Tapatalk Θα κρατούσα τις προσευχές για αλλού... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
troffeo Ιούλιος 13, 2016 #1298 Κοινοποίηση Ιούλιος 13, 2016 Δηλαδή? Sent from my iPhone using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
geovas77 Ιούλιος 14, 2016 #1299 Κοινοποίηση Ιούλιος 14, 2016 18 hours ago, Aris Teidis said: Είπα να περιμένω λίγο (πριν γράψω) μπας και βρεθεί καμιά λύση αλλά δεν... Αφού πήρε πάνω από 2 εβδομάδες να κάνει τη διαδρομή Φινλανδία - Ελλάδα ήρθε το SimuCUBE μου, σπασμένο όμως σε μια γωνιά του κουτιού του και μάλλον ελαττωματικό (ίσως με ζημιά από το χτύπημα) αφού με τίποτα δεν κατάφερα να πραγματοποιήσω την διαδικασία φόρτωσης του απαραίτητου λογισμικού. Η granite devices έχει ενημερωθεί και περιμένω τις ενέργειές τους. Εγώ εν το μεταξύ έχω φάει μεγάλη ξενέρα και είμαι περισσότερο από 3 βδομάδες χωρίς τιμόνι... πάντα καντέμης με τις αγορές μου, δεν εκπλήσσομαι πια! Άρη σου επισυνάπτω δύο pdf, έκανα copy τα iRacing threads για το Simucube από την παράδοση του και μετά με πολύ troubleshooting μέσα από τον Beano αλλά και άλλους. Έχει λίγο μελέτη αλλά πιστεύω θα βρείς λύση εάν τα δείς προσεκτικά, εάν χρειαστείς κάποιο αρχείο ή κάτι άλλο που αναφέρουν εκεί πές μου να στο κατεβάσω. Επίσης εάν θές να ρωτήσω κάτι γράψε ακριβώς τι θέλεις (in english) και θα το postάρω για λογαριασμό σου. https://www.dropbox.com/s/wbv1dd7kgrqvqbo/Project Bruteforce 3 - SimuCUBE - The Torque Monster.pdf?dl=0 https://www.dropbox.com/s/0hmcsab7dmbdla4/SimuCUBE OpenSimWheel system is now real.pdf?dl=0 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad_dog Ιούλιος 14, 2016 #1300 Κοινοποίηση Ιούλιος 14, 2016 (edited) 12 hours ago, troffeo said: Δηλαδή? Εσένα κάποιος σε φωνάζει από δίπλα... Γιατί είσαι αγενής και δεν του απαντάς του ανθρώπου ??? Har har har Έγινε επεξεργασία Ιούλιος 14, 2016 από mad_dog 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts