fuz10n Ιανουάριος 29, 2016 #921 Κοινοποίηση Ιανουάριος 29, 2016 σωστο και αυτο... βαζεις και ενα καουτσουκ μεσα αν θες να τερματιζει σαν οταν πιανουν τα τακακια. αν μπορεις να βρεις 2 δυναμεων αλλα γιατι να μη βαλεις κ 2 διαφορετικα στη σειρα...!θελει δοκιμες βεβαια. το αλλο πληρωνεις κ το οαιρνεις ετοιμο. περι ορεξεως 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maximvs Ιανουάριος 31, 2016 #922 Κοινοποίηση Ιανουάριος 31, 2016 (edited) Paddle shifters .....ειναι σε ακομα επιπεδο σχεδιασμου....αλλα ενα πρωτο δειγμα,το εχουμε.....stay tuned.... Έγινε επεξεργασία Ιανουάριος 31, 2016 από Maximvs 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
akis_z80 Ιανουάριος 31, 2016 #923 Κοινοποίηση Ιανουάριος 31, 2016 @Maximvs, σε χάσαμε από τα online!! Χώσου!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maximvs Φεβρουάριος 2, 2016 #924 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2016 Kανοντας face lifting στο Τhrustmaster 599XX EVO Alcantara .... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Φεβρουάριος 2, 2016 #925 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2016 Τρεχεις καθολου η μονο τα βλεπεις ; 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maximvs Φεβρουάριος 3, 2016 #926 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2016 Τρεχεις καθολου η μονο τα βλεπεις ; το παλευω να τρεχω οσο προλαβαινω.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
uhu Φεβρουάριος 3, 2016 #927 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2016 (edited) Παίδες την android εφαρμογή επαυξημένης πραγματικότης trinus vr την εχει δοκιμάσει κανείς. Δεν εχω ούτε cardboard ούτε κάν πολύ κατάλληλο κινητό (μόνο 4,5") αλλά στο trial που έβαλα με εντυπωσίασε. Το lag με usb tethering ήταν υποφερτότατο. Βασικά πιο πολύ input lag εχω απο την DFP μου παρά απο την εικόνα που μου έδειχνε στο κινητό το trinus. Έγινε επεξεργασία Φεβρουάριος 3, 2016 από uhu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maximvs Φεβρουάριος 4, 2016 #928 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2016 Πριν απο καποιες μερες ο φιλος και συνεργατης Steinar Pladsen , ιδιοκτητης του site www.prosim.no , μου εστειλε το τιμονι του να του το αναβαθμισω...Σχεδιασα ενα νεο plate για τα κουμπια και αλλαξα το χρωματισμο των ενδειξεων.....Ελπιζω το αποτελεσμα να σας αρεσει... Aυτο ειναι το προσωπικο μου οπλοστασιο.....και μεγαλωνουμε.... 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aris Teidis Φεβρουάριος 4, 2016 #929 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2016 Πριν απο καποιες μερες ο φιλος και συνεργατης Steinar Pladsen , ιδιοκτητης του site www.prosim.no , μου εστειλε το τιμονι του να του το αναβαθμισω...Σχεδιασα ενα νεο plate για τα κουμπια και αλλαξα το χρωματισμο των ενδειξεων.....Ελπιζω το αποτελεσμα να σας αρεσει... Aυτο ειναι το προσωπικο μου οπλοστασιο.....και μεγαλωνουμε.... Χάρμα οφθαλμών!!! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maximvs Φεβρουάριος 4, 2016 #930 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2016 Χάρμα οφθαλμών!!! τα οποια ματια σου βγαινουν για να μπορεσεις να βαλεις ολα αυτα τα καλωδια εκει μεσα!!!.... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
uhu Φεβρουάριος 5, 2016 #931 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2016 Παίδες την android εφαρμογή επαυξημένης πραγματικότης trinus vr την εχει δοκιμάσει κανείς. Δεν εχω ούτε cardboard ούτε κάν πολύ κατάλληλο κινητό (μόνο 4,5") αλλά στο trial που έβαλα με εντυπωσίασε. Το lag με usb tethering ήταν υποφερτότατο. Βασικά πιο πολύ input lag εχω απο την DFP μου παρά απο την εικόνα που μου έδειχνε στο κινητό το trinus. Και ενα βιντεάκι. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aris Teidis Φεβρουάριος 5, 2016 #932 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2016 Και ενα βιντεάκι. χαχα, τον "άρη" κυνηγάς στο βίντεο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakjim Φεβρουάριος 5, 2016 #933 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2016 Πουλάει το public με 20€. http://www.public.gr/product/wearables-gadgets/virtual-reality/treeland-cardboard-smartphone-vr-headset-maska-eik-pragmatikotitas/prod7920364pp/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
uhu Φεβρουάριος 5, 2016 #934 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2016 (edited) χαχα, τον "άρη" κυνηγάς στο βίντεο!απο replay είναι κάποιος που είχε πάρει την μπεμ βε στα ντου του μου. Μάσκα παράγγειλα απο το bg μια χαρτονένια τον 2 ευρό.Πήρα και μια ps3 eye με 5 ευρό και θα ξανακάνω μια απόπειρα με freetrack για motion sensor γιατί με το gyro του κινητού θα είναι σιγουρα γτπ.Εχει και κάποιο είδος pseudo stereoscopic η εφαρμογή και θέλω να δω τι λέει και αν συνδιάζονται όλα αυτά αρμονικά. Να δούμε αν μπορείς να πάρεις έστω και υποτυπωδη μυρωδιά απο vr με κάτω απο 15 ευρό.:Ρ Να σας πω την αλήθεια ζήλεψα το παλικάρι που έβγαλε το πρόγραμμα και τα παράτησε όλα(δουλειά...) για να αφοσιωθεί σε αυτό που γουστάρειΔεν αποκλείεται να το αγοράσω το προγραμματάκι του είναι δεν είναι usable. Έγινε επεξεργασία Φεβρουάριος 5, 2016 από uhu Link to comment Share on other sites More sharing options...
fuz10n Φεβρουάριος 5, 2016 #935 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2016 θα σου σπασει τα νευρα το cardboard... δωσε κανα 15ρι και παρε μια μασκα της προκοπης. εγω πηρα αυτη κ ειναι τρομερη http://www.gearbest.com/home-gadgets/pp_246872.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aris Teidis Φεβρουάριος 12, 2016 #936 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 12, 2016 Θα μπορούσε να μπει άνετα κάτω από το cockpit μου, χεχε, για 650€Immersit adds vibration and motion feedback to any sofa 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wolves Φεβρουάριος 17, 2016 #937 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 17, 2016 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
akis_z80 Φεβρουάριος 17, 2016 #938 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 17, 2016 29 minutes ago, wolves said: Ενθουσιασμένος φαίνεται ο βετεράνος Καλά μέχρι τώρα δε μπορούσε να αντιληφθεί τόσο καλά τις διαφορές στο texture των διαφορετικών επιφανειών..;; χμμμ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aris Teidis Φεβρουάριος 17, 2016 #939 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 17, 2016 8 minutes ago, akis_z80 said: Ενθουσιασμένος φαίνεται ο βετεράνος Καλά μέχρι τώρα δε μπορούσε να αντιληφθεί τόσο καλά τις διαφορές στο texture των διαφορετικών επιφανειών..;; χμμμ Χεχε, ύποπτο ε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
akis_z80 Φεβρουάριος 17, 2016 #940 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 17, 2016 1 hour ago, Aris Teidis said: Χεχε, ύποπτο ε! Λίγο περίεργο, αλλά αν κρίνω από τα προηγούμενα βίντεο, ο barry ξέρει τι λέει. Δε νομίζω να έπεσε θύμα hype ή απλά να τα παίρνει.. αν και δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι για κανέναν!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts