troffeo Δεκέμβριος 2, 2015 #741 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 2, 2015 Άκη να τα χαρείς με την καρδια σου!!!!! Το ίδιο shifter το έχω και εγώ και σου λέω ότι θα το ευχαριστηθείς με την καρδιά σου!ΠΡΟΣΟΧΗ όμως γιατί καραδοκούν και....τενοντιτιδες.....χαχαχαχαχχαΤο έπαθα με το shifter...Τα πεντάλ (εγώ έχω τα v2) είναι αρκετά περίεργα στο φρένο, ιδιαίτερα εάν τα δουλέψεις μετά από logitech κλπ.Δεν μπορώ να πως ότι έχω βρεί την χρυσή τομή ακόμη, αν και το load cell το έχω στο...10, δηλαδή στο πιό μαλακό... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
akis_z80 Δεκέμβριος 2, 2015 #742 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 2, 2015 Άκη να τα χαρείς με την καρδια σου!!!!! Το ίδιο shifter το έχω και εγώ και σου λέω ότι θα το ευχαριστηθείς με την καρδιά σου! ΠΡΟΣΟΧΗ όμως γιατί καραδοκούν και....τενοντιτιδες.....χαχαχαχαχχα Το έπαθα με το shifter... Τα πεντάλ (εγώ έχω τα v2) είναι αρκετά περίεργα στο φρένο, ιδιαίτερα εάν τα δουλέψεις μετά από logitech κλπ. Δεν μπορώ να πως ότι έχω βρεί την χρυσή τομή ακόμη, αν και το load cell το έχω στο...10, δηλαδή στο πιό μαλακό... Θα είμαι προσεκτικός.. Γενικά αποφεύγω τις βίαιες κινήσεις Είχα δοκιμάσει στο παρελθόν τα csp v1 και εντυπωσιάστηκα από την αίσθηση του φρένου που θύμιζε αρκετά κανονικό αυτοκίνητο. Προσπάθησα να πετύχω το ίδιο με το nixim brake mod στη g25. To αποτέλεσμα ήταν σχετικά ικανοποιητικό, αλλά τελικά δεν το γλιτώσαμε το load cell. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wolves Δεκέμβριος 3, 2015 #743 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 3, 2015 SimXperience SCN5-10-150mm + SX4000 DIY Kit demo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anthemius Δεκέμβριος 3, 2015 #744 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 3, 2015 (edited) Απίστευτη Logitech!!!!"Your warranty request has been approved and a replacement has been ordered. Before the replacement product will be released for shipping, we request that you permanently disable your current product in a safe manner and supply proof of this by taking photographs of the complete, disabled product from three different angles, and include a handwritten note with your Case Number ΧΧΧΧΧΧΧΧ in each of the photos. You must keep the disabled product in your possession until you have received the replacement product. Recommendations: - First, disconnect all cables from the product and/or any other sources they might be connected to. - Second, check for alternative power sources, such as a battery. If present, remove it. - Cut all cables belonging to the product. - Disable the product and the internal chips in a safe manner that clearly shows in the photo the product can no longer function. - The photos should be sent in original format. Edited pictures may be rejected. As such, we recommend using the original JPEG or JPG file from the camera. - Each photo can have a maximum size of 5 MB (Megabyte), and the total attachment size must be less than 10 MB." Ρε παιδιά πώς θα το κάνω αυτό που λένε;;;; !!!!! Δεν την παίρνουν πίσω καλύτερα??? Έγινε επεξεργασία Δεκέμβριος 3, 2015 από Anthemius 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakjim Δεκέμβριος 3, 2015 #745 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 3, 2015 (edited) Προφανώς δεν τους συμφέρει να την πάρουν πίσω. Νομίζω μπορείς να τα κάνεις όλα αυτά και να ξανα λειτουργήσει. Εναλλακτικά , παιξτο άσχετος και πες τους ότι δεν σκαμπάζεις από ηλεκτρονικά. Αλλά φιλαράκι, δεν το έχω ξανα ακούσει. Θεικό. Βασικά είναι γελοίο. Μπορείς να πεις ότι φοβάσαι μήπως κάνεις ζημιά στον εαυτό σου ή κάτι τέτοιο. Δλδ σε μια γκόμενα τί θα έλεγαν? edit χαχαχαχα http://forums.logitech.com/t5/Mice-and-Pointing-Devices/Logitech-support-telling-me-to-destroy-my-mice/td-p/400040 https://www.google.gr/search?q=logitech+g27+disable&ie=utf-8&oe=utf-8&gws_rd=cr&ei=J2lgVvWlIYuLsAGw4rnYBg#q=logitech+destroy+warranty Έγινε επεξεργασία Δεκέμβριος 3, 2015 από liakjim 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fuz10n Δεκέμβριος 3, 2015 #746 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 3, 2015 ωραιοι δικαιο. βεβαια εσυ μπορεις να βρεις καποιον με διαλυμενη χαλασμενη g27 να την παρεις και να βγαλεις τις φωτο. τυχαινει να εχω μια ειχε χαλασει η πλακετα και το shifter... πηρα αλλη και την ενισχυσα και με τα 2 μοτερ της χαλασμενης. το συζηταμε. λυπαμαι να κοψω τα καλωδια αλλιως θα σου χα στειλει ηδη φωτογραφιες. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anthemius Δεκέμβριος 3, 2015 #747 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 3, 2015 έχει κανείς καμιά χαλασμένη G27 για πέταμα? την αγοράζω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
fuz10n Δεκέμβριος 3, 2015 #748 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 3, 2015 (edited) λολ edit μαλλον παραλιγο να φαμε καρτα Έγινε επεξεργασία Δεκέμβριος 3, 2015 από fuz10n Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anthemius Δεκέμβριος 3, 2015 #749 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 3, 2015 Φαντάζομαι πρέπει να τα καταστρέψω όλα... Αν κόψω τα καλώδια μόνο από shifter και pedals θα είμαι ok? η' θα μου ζητήσουν να διαλύσω και αυτά; Α ρε που μπλέξαμε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
fuz10n Δεκέμβριος 3, 2015 #750 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 3, 2015 το συνεχιζουμε με πμ. θα σε φτιαξω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anthemius Δεκέμβριος 3, 2015 #751 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 3, 2015 (edited) Eυχαριστώ αλλά τελικά αποφάσισα να την καταστρέψω! Ίσως αναβάσω και video στο youtube για να πάρω views! Έγινε επεξεργασία Δεκέμβριος 3, 2015 από Anthemius Link to comment Share on other sites More sharing options...
wolves Δεκέμβριος 4, 2015 #752 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 4, 2015 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση akis_z80 Δεκέμβριος 5, 2015 Δημοφιλής Δημοσίευση #753 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 5, 2015 (edited) Σήμερα είχα την τύχη να δοκιμάσω για περίπου 2 ώρες το oculus rift dk2 στο σπίτι συναδέλφου. VGA Nvidia 970 και cpu i5 2500k.Στο παρελθόν είχα δοκιμάσει για 20 λεπτά περίπου το dk1 με το Live for Speed και είχα εντυπωσιαστεί (duh). Φορτώσαμε AC, pCars, LFS και Elite Dangerous. H εμπειρία σε κάνει να βγάλεις επιτόπου από το μυαλό σου οτιδήποτε περιέχει συμβατικά μόνιτορς.H αίσθηση ότι βρίσκεσαι μέσα στον εικονικό κόσμο είναι το κάτι άλλο. Το 3d, η απουσία lag στο head tracking και η σούπερ ομαλή κίνηση των 75hz παίζουν σημαντικό ρόλο σε αυτό. Το consumer version θα έχει λίγο υψηλότερη ανάλυση και 90 hz. Ακόμα καλύτερα δηλαδή. Τα highlights για μένα ήταν: pCars: Watkins Glen με Radical, ιδιως στα κομμάτια που έχουν high cambered corners με τους τοίχους να καραδοκούν σε απόσταση αναπνοής από την ιδανική γραμμή. Χωρίς να το θέλω σφιγγόμουν πολύ από το φόβο μην ακουμπήσω τα ντουβάρια!! AC: Nordschleife με Lotus 49. Στις υψομετρικές διαφορές ένιωθα το στομάχι μου να αδειάζει.. Ανατριχίλα!! Το pCars μας τα χάλασε λίγο λόγω των framedrops σε κάποια σημεία (όταν έβρεχε). Αυτό δείχνει ότι για να απολαύσεις τα σημερινά παιχνίδια σε υψηλά graphics settings διατηρώντας τα 90 fps που θα θέλει η τελική έκδοση του rift, μάλλον χρειάζεσαι vga επιδόσεων nvidia 980 και άνω. Εναλλακτικά μπορείς να ρίξεις την ποιότητα των γραφικών. Όπως και να έχει, αν η κάρτα γραφικών δεν μπορεί να κρατήσει τα απαιτούμενα fps, η κατάσταση γίνεται δυσάρεστη μετά από λίγο. Αν όμως τα fps δεν πέφτουν, μπορείς να παίζεις με τις ώρες χωρίς ίχνος ζαλάδας.. Τουλάχιστον αυτό ένιωσα εγώ. Κλείνω το παραλήρημα λέγοντας ότι η αίσθηση της ταχύτητας ήταν απίστευτη. Όσοι έχουν triple screens/projector/τεράστια οθόνη μπορούν να το νιώσουν αυτό σε κάποιο βαθμό. Δεν υπάρχει όμως ΚΑΜΙΑ ΕΠΑΦΗ με single screen όπου αυτή η αίσθηση είναι συγκριτικά ανύπαρκτη. Αυτά.. Έγινε επεξεργασία Δεκέμβριος 6, 2015 από akis_z80 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fuz10n Δεκέμβριος 5, 2015 #754 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 5, 2015 αν σου χαριζανε 3 42ρες και 980ti sli η το dk2 τι θα διαλεγες για να παιζεις μονιμα ομως?μηπως περαν του wow αρχικου factor μετα κατι λειπει? η ειναι οντως τελειο?απο περιεργεια!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatalara Δεκέμβριος 5, 2015 Author #755 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 5, 2015 αν σου χαριζανε 3 42ρες και 980ti sli η το dk2 τι θα διαλεγες για να παιζεις μονιμα ομως?μηπως περαν του wow αρχικου factor μετα κατι λειπει? η ειναι οντως τελειο?απο περιεργεια!!Εξαρταται πως παιζεις, μολις το βαλεις αυτο στο κεφαλι σου δεν υπαρχει καμια επαφη με τον εξω κοσμο. Αν θες π.χ να πιεις καφε την ωρα που παιζεις η να μιλησεις στο τηλεφωνο και γενικα να κανεις και κατι αλλο πλην του gaming προφανως δεν ειναι για εσενα, σε αποκοβει τελειως. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fuz10n Δεκέμβριος 5, 2015 #756 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 5, 2015 η αληθεια ειναι οτι μια γουλια καφε στην ευθεια την κατεβαζω. λες να μη πετυχαινεις στομα με το οκιουλους και να ζεματιστεις στο κορμι 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
akis_z80 Δεκέμβριος 5, 2015 #757 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 5, 2015 αν σου χαριζανε 3 42ρες και 980ti sli η το dk2 τι θα διαλεγες για να παιζεις μονιμα ομως?μηπως περαν του wow αρχικου factor μετα κατι λειπει? η ειναι οντως τελειο?απο περιεργεια!!Dk2 για μένα χαλαρά (για τα games που παίζω φανατικά). Για τα άλλα games που παίζω πιο σπάνια μου αρκεί 1 νορμάλ μόνιτορ για να μη χάνω και την αλληλεπίδραση με τον έξω κόσμο όπως είπε ο fatalara. Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakjim Δεκέμβριος 5, 2015 #758 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 5, 2015 Άκη, έβλεπες κόκκο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatalara Δεκέμβριος 5, 2015 Author #759 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 5, 2015 η αληθεια ειναι οτι μια γουλια καφε στην ευθεια την κατεβαζω. λες να μη πετυχαινεις στομα με το οκιουλους και να ζεματιστεις στο κορμι Δεν νομιζω οτι μπορεις με καποιο τροπο να δεις τι γινεται αν δεν βγαλεις τη μασκα και αν προσθεσεις σε αυτο την αισθηση που σου δινει ειναι σιγουρο οτι το χερι σου δεν θα φτασει ποτε την κουπα Link to comment Share on other sites More sharing options...
akis_z80 Δεκέμβριος 5, 2015 #760 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 5, 2015 Άκη, έβλεπες κόκκο?Ναι αλλά ήταν τελείως αδιάφορο. Στο dk1 ήταν χειρότερη η εικόνα αλλά και πάλι το wow factor ήταν τόσο μεγάλο που η χαμηλή ανάλυση πέρναγε σε 2η μοίρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts