Δημοφιλής Δημοσίευση Maximvs Οκτώβριος 26, 2015 Δημοφιλής Δημοσίευση #603 Οκτώβριος 26, 2015 (edited) Καλησπερα σε ολους.....Μετα απο αρκετο καιρο που ειχα το original τιμονι της T500RS και καθοταν αφου χρησιμοποιουσα το F1 Ferrari που το ειχα φτιαξει , αποφασησα να το "πειραξω" και αυτο.....Αρχιζουμε λοιπον.... Στην αρχη του εβαλα ενα upper plate ντυμενο με carbon vynil με περισσοτερα κουμπια , ενα digitaldisplay και ενα RGB Led strip για την ενδειξη των στροφων..... ΤΟ ΤΙΜΟΝΙ Στη συνεχεια ηθελα να τοποθετησω ενα button panel για να εχω καποια "δευτερευοντα" κουμπια που δεν ηταν απαραιτητο να ηταν πανω στο τιμονι αλλα χρειαζονταν σε καποιες στιγμες σε καποιο αγωνα.Εφτιαξα λοιπον ενα button panel....στη διαρκεια της κατασκευης του , σκεφτηκα πως θα ηταν καλυτερο να τοποθετησω μια digital display και στο button panel , ωστε οι ενδειξεις να εμφανιζονται εκει και οχι στην οθονη του τιμονιου για λογους ευκολιας. BUTTON PANEL - DISPLAY Oμως....κατι ελειπε απο το ολο project....και αυτο ηταν ενα external gear indicator.....μπηκαν λοιπον τα κολητηρια μπροστα...και ετοιμο κι αυτο.....GEAR INDICATOR Λειπει το πισω καλυμα....αλλα θα τοποθετηθει εντος των ημερων..... Ετσι λοιπον ετοιμαστηκαν και τα 3 mods και μας εδωσαν το παρακατω αποτελεσμα..... FINAL T500RS GT Wheel Project Και ενα video για να τα δειτε σε λειτουργια...... Eυχαριστω για την αναγνωση και ελπιζω να σας αρεσε η κατασκευη..... Έγινε επεξεργασία Οκτώβριος 26, 2015 από Maximvs 16
fatalara Οκτώβριος 26, 2015 Author #604 Οκτώβριος 26, 2015 Παραγγελιες δεχεσαι? Για button box π.χ + gear indicator.
Maximvs Οκτώβριος 26, 2015 #605 Οκτώβριος 26, 2015 Παραγγελιες δεχεσαι? Για button box π.χ + gear indicator. Ναι αμε.... ...μου εχουν ζητησει αρκετα παιδια...πες μου τι θες να φτιαξουμε...ποσα κουμπια...τι σχημα...κ.τ.λ....και το φτιαχνουμε. 2
fatalara Οκτώβριος 27, 2015 Author #606 Οκτώβριος 27, 2015 Ναι αμε.... ...μου εχουν ζητησει αρκετα παιδια...πες μου τι θες να φτιαξουμε...ποσα κουμπια...τι σχημα...κ.τ.λ....και το φτιαχνουμε. θα σου πω μεσα στην εβδομαδα.
fuz10n Οκτώβριος 27, 2015 #607 Οκτώβριος 27, 2015 πολυ καλος ο maximvs επαγγελματικες δουλειες. ειχαμε μιλησει και στο παρελθον 2
fatalara Οκτώβριος 27, 2015 Author #609 Οκτώβριος 27, 2015 Ναι αμε.... ...μου εχουν ζητησει αρκετα παιδια...πες μου τι θες να φτιαξουμε...ποσα κουμπια...τι σχημα...κ.τ.λ....και το φτιαχνουμε. Σβησε κανα μηνυμα γτ δεν μπορω να σου στειλω Π.Μ.
Maximvs Οκτώβριος 27, 2015 #610 Οκτώβριος 27, 2015 Σβησε κανα μηνυμα γτ δεν μπορω να σου στειλω Π.Μ.Eτοιμο το mailbox!
digitaltiger Οκτώβριος 27, 2015 #611 Οκτώβριος 27, 2015 (edited) Πολύ ωραία δουλειά μπράβο! Έγινε επεξεργασία Οκτώβριος 27, 2015 από digitaltiger 1
Maximvs Οκτώβριος 27, 2015 #612 Οκτώβριος 27, 2015 Πολύ ωραία δουλειά μπράβο!Ευχαριστω πολυ digitaltiger.
troffeo Οκτώβριος 31, 2015 #613 Οκτώβριος 31, 2015 Ναι αμε.... ...μου εχουν ζητησει αρκετα παιδια...πες μου τι θες να φτιαξουμε...ποσα κουμπια...τι σχημα...κ.τ.λ....και το φτιαχνουμε. Καλησπέρα, Μήπως θα μπορούσα και εγώ να δώσω παραγγελία? Μπορώ να στείλω PM? Ευχαριστώ, Γιώργος
rory Νοέμβριος 1, 2015 #614 Νοέμβριος 1, 2015 Πολύ καλή δουλειά! Μπράβο! Έχεις σκεφτεί να βάλεις κάτι τέτοιο; http://www.thebuttkicker.com/simulation-kitΘα πάει σε άλλο επίπεδο η αίσθηση του αυτοκινήτου.
Stelios F. Νοέμβριος 1, 2015 #615 Νοέμβριος 1, 2015 Πολύ καλή δουλειά! Μπράβο! Έχεις σκεφτεί να βάλεις κάτι τέτοιο; http://www.thebuttkicker.com/simulation-kit Θα πάει σε άλλο επίπεδο η αίσθηση του αυτοκινήτου. Έχω 2 και δεν τα δουλεύω εδώ και 1 χρόνο, μιλάμε για άλλο επίπεδο !
Maximvs Νοέμβριος 3, 2015 #617 Νοέμβριος 3, 2015 Πολύ καλή δουλειά! Μπράβο! Έχεις σκεφτεί να βάλεις κάτι τέτοιο; http://www.thebuttkicker.com/simulation-kitΘα πάει σε άλλο επίπεδο η αίσθηση του αυτοκινήτου.μαζι με την αλλη αισθηση που δεν αμφιβαλω οτι θα ισχυει...θα πρεπει να αλλαξω και σπιτι γιατι θα με διωξουν απο τη φασαρια! 1
GoMaR Νοέμβριος 4, 2015 #618 Νοέμβριος 4, 2015 Χθες με επιασαν τα διαολια στο καινουργιο combo του Τασου και μου ερχοταν να τα πεταξω ολα στα σκουπιδια.Μου επαιζαν οι ταχυτητες και ανεβαζε "σπαστα" στροφες.Νομιζα οτι εφταιγε το αμαξι και ετσι τα ακουσε ο Τασος αλλα τελικα εφταιγε το ποτενσιομετρο του συμπλεκτη.Το ψιλιαστηκα γιατι μου ειχε κανει νερα (οχι τοσο συχνα) και στον αγωνα του cupΑν σας τυχει και τρεμοπαιζει , ανοιγμα , καθαρισμα με σπρευ επαφων και φτιαχνει.Αλλιως αν επιμενει , αλλαγη ποτενσιομετρου.10Kohm γραμμικο πρεπει να ειναι 1
fuz10n Νοέμβριος 4, 2015 #619 Νοέμβριος 4, 2015 εμενα τωρα που λες για ποτενσιομετρα κατι εχει κολλησει ανεπανορθωτα στη G27 στο driver δε ξερω. το φρενο ξαφνικα εχει τη μιση διαδρμη και ειμαι τυχερος γιατι ειχα βαλει nixim Mod και τερματιζει περιπου εκει που βαζω πολλη δυναμη. περιπου ομως. δοκιμασα ολοκληρη αλλη πεταλιερα που εχω 2η ιδια και κανει το ιδιο...
Recommended Posts