geovas77 Μάϊος 20, 2015 #361 Κοινοποίηση Μάϊος 20, 2015 Χαλασε ο λεβιες της G27 και αφου ηθελα ουτως η αλλος να αναβαθμισω το setup μου,ας ξεκινησω απο τον shifter.Μου αρεσε ο TH8A της thrustmaster,τον εχει κανεις απο εδω να μου πει γνωμη.Ισως της fanatec ειναι λιγο καλύτερος,αλλα ειναι διαθεσιμος απο Αυγουστο,θελει 80 € παραπανω (χωρις την βαση για ρυθμιση,που μαλλον θα χρειαστω),και ειναι λιγο κουμουτσα και δεν ξερω πως θα τον βολεψω πανω στο wheel stand pro. Ξεχασέ το δεν βολεύεται πάνω στο wheel stand pro και εγώ τον πήρα μαζί με τη βάση και τον κουμπώνω πάνω στο γραφείο, είναι πολύ βαρύς/ογκώδης για να μπορέσεις να τον βάλεις στο wheel stand. Πάντως δίνει άλλη αίσθηση στην εξομείωση και τον συνιστώ 1000% ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
troffeo Μάϊος 20, 2015 #362 Κοινοποίηση Μάϊος 20, 2015 (edited) Παιδες μην παρει κανενας τπτ απο κινεζο. Παλι καλα που μου ανοιξε τα ματια ο ακης. Όχι ρε φίλε! Όταν είπα για κινέζο, σε καμία περίπτωση δεν εννοούσα (πρέπει να το είχα γράψει κιόλας) να αγοράσει κάποιος τιμόνι για το αυτοκίνητό του. Για την τιμονιέρα δεν νομίζω ότι θα έχεις θέμα, εκτός και εάν .... "πλακωθείς" μαζί της σε καμιά φουρκέτα ντριφτάροντας :D Η τιμές, πάντα σε σχέση με τα original, είναι η ημέρα με την νύχτα και όσο το δούλεψα στην G27 δεν έκανε κιχ! Από την άλλη 250+ ευρώ για το original είναι θέμα.... Και μιας που πιάσαμε το θέμα και βλέπω ότι αρκετοί έχετε Fanatec CSW v2, είναι εύκολο να μοιραστείτε μαζί μου τις ρυμίσεις της για το Assetto??? Θα κέρναγα και test drive στην δικιά μου κατασκευή (από dexion την έχω φτιάξει), αν οι παραπάνω ρυθμίσεις συνοδεύονταν και από τις ρυθμίσεις του παιχνιδιού (gain, kerb, brake gamma etc.) Έγινε επεξεργασία Μάϊος 20, 2015 από troffeo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zenor Μάϊος 20, 2015 #363 Κοινοποίηση Μάϊος 20, 2015 Σήμερα παρέλαβα τον νέο encoder αλλά η DFGT ακόμη δεν κάνει σωστό calibration, τι άλλο μπορώ να κοιτάξω μπας και διορθωθεί το πρόβλημα; (Δοκίμασα και άλλο τροφοδοτικό). Την δοκίμασα σε άλλο PC με Windows 7 και κεντράρει κανονικά άρα κάτι παίζει με τους drivers/software... Τελικά το έλυσα το πρόβλημα έτσι: 1) Uninstall Logitech Profiler2) Go to Windows Control Panel - Devices and Printers - Game Controllers and calibrate the wheel using the instructions3) Re-install Logitech Profiler Link to comment Share on other sites More sharing options...
PolomanGR Μάϊος 20, 2015 #364 Κοινοποίηση Μάϊος 20, 2015 Ξεχασέ το δεν βολεύεται πάνω στο wheel stand pro και εγώ τον πήρα μαζί με τη βάση και τον κουμπώνω πάνω στο γραφείο, είναι πολύ βαρύς/ογκώδης για να μπορέσεις να τον βάλεις στο wheel stand. Πάντως δίνει άλλη αίσθηση στην εξομείωση και τον συνιστώ 1000% !Επειδη για την ωρα,και σιγουρα για 2-3 χρονακια ακομα,δεν θα εχω αλλη επιλογη απο το wsp,μαλλον θα παω στο th8a οπως υπολογιζα.Οταν (αν) κανω rig σε καποια φαση ισως παρω της fanatec. Link to comment Share on other sites More sharing options...
digitaltiger Μάϊος 20, 2015 #365 Κοινοποίηση Μάϊος 20, 2015 (edited) Παίδες,τιμονιερα είναι....δεν πρόκειται να ασκηθούν μεγάλες δυνάμεις στο τιμόνι ωστε να λυγίσει μην τρελαθούμε.Πρώτα θα σπάσετε την τιμονιερα και μετα θα λυγίσει το τιμόνι. Έγινε επεξεργασία Μάϊος 20, 2015 από digitaltiger 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatalara Μάϊος 21, 2015 Author #366 Κοινοποίηση Μάϊος 21, 2015 Δεν εχεις κατσει στη σωστη τιμονιερα. Πες αυτο στον ακη με τον κουταλιανο που εχει για τιμονι, σερπατινα θα το κανει. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wolves Μάϊος 21, 2015 #367 Κοινοποίηση Μάϊος 21, 2015 Δεν εχεις κατσει στη σωστη τιμονιερα. Πες αυτο στον ακη με τον κουταλιανο που εχει για τιμονι, σερπατινα θα το κανει.δηλ αμα κανεις στη "σωστη τιμονιερα"/rig το παραπανω crash test δε θα τα ξηλωσεις ολα ή δε θα σου ερθουν ολα αγκαλια;δεν αμφιβαλω οτι μπορει γενικως να ειναι μουφα ο κινεζος (το πιο πιθανο) αλλα θεωρω και λιγο (για να μην πω πολυ) υπερβολικο το βιντεο ως μετρο συγκρισης για gaming τιμονιερα.Σε ενα stand για πχ επειδη βλεπω οτι εχετε καποιοι, αμα πας να κανεις το παραπανω τεστ θα ερθει ολο τουμπα ή οχι; 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dinossim Μάϊος 21, 2015 #368 Κοινοποίηση Μάϊος 21, 2015 Kαλημερα, σημερα λογω και της εορτης μου λεω να κανω την παραγγελια μου. Μετα απο πολυ ψαξιμο και συμβουλες απο εδω μεσα κατεληξα στα εξης :- RSEAT RS1 Black frame black seat with Buttkicker Mount- Buttkicker Gamer 2- Thrustmaster T300RS- Thrustmaster TH8A Shifter- Thrustmaster T3PA-PRO (σε καμια 20αρια μερες γιατι ειναι out of stock)ευχαριστω για την βοηθεια. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wolves Μάϊος 21, 2015 #369 Κοινοποίηση Μάϊος 21, 2015 @Dinossim, χρονια πολλα και ευχομαι να ευχαριστηθεις τις επιλογες σου.αναμενουμε εντυπωσεις....... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Μάϊος 21, 2015 #370 Κοινοποίηση Μάϊος 21, 2015 Χρονια Πολλα Κωνσταντινε.Ωραια δωρα για την γιορτη σου!!Καλοταξιδα να ειναι και εννοειται περιμενουμε εντυπωσεις και φωτος Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aris Teidis Μάϊος 21, 2015 #371 Κοινοποίηση Μάϊος 21, 2015 Χρόνια Πολλά Ντίνο!Επίσης σου εύχομαι γρήγορα παραλαβή και ατέλειωτα χιλιόμετρα αδρεναλίνης και σύντομα να μετακομίσεις στα "δικά μας χωράφια" (δηλ. στο PC) ως αναβάθμιση!Η επιλογές σου είναι πολύ καλές και θα σου χαρίσουν ατέλειωτα χαμόγελα διασκέδασης! Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatalara Μάϊος 21, 2015 Author #372 Κοινοποίηση Μάϊος 21, 2015 δηλ αμα κανεις στη "σωστη τιμονιερα"/rig το παραπανω crash test δε θα τα ξηλωσεις ολα ή δε θα σου ερθουν ολα αγκαλια;δεν αμφιβαλω οτι μπορει γενικως να ειναι μουφα ο κινεζος (το πιο πιθανο) αλλα θεωρω και λιγο (για να μην πω πολυ) υπερβολικο το βιντεο ως μετρο συγκρισης για gaming τιμονιερα.Σε ενα stand για πχ επειδη βλεπω οτι εχετε καποιοι, αμα πας να κανεις το παραπανω τεστ θα ερθει ολο τουμπα ή οχι;Υπαρχουν τιμονιερες και τιμονιερες, για μενα αν το βαλεις αυτο σε Fanatec η accurorce η σαν του Ακη το στραβωσε. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wolves Μάϊος 21, 2015 #373 Κοινοποίηση Μάϊος 21, 2015 Υπαρχουν τιμονιερες και τιμονιερες, για μενα αν το βαλεις αυτο σε Fanatec η accurorce η σαν του Ακη το στραβωσε.σιγουρα κατι ξερετε παραπανω, ετσι και αλλιως δεν ειχα αμφιβολια για την ποιοτητα της κινεζιας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aris Teidis Μάϊος 22, 2015 #374 Κοινοποίηση Μάϊος 22, 2015 (edited) Χαχα, δεν μπορώ να το διαβάσω (μου το κόβει στη δουλειά) - λέει κάτι για νέα Logitech ? New Logitech Wheel? - Inside Sim Racing Έγινε επεξεργασία Μάϊος 22, 2015 από Aris Teidis Link to comment Share on other sites More sharing options...
wolves Μάϊος 22, 2015 #375 Κοινοποίηση Μάϊος 22, 2015 ^^ Logitech G29 – First Photo Leaked? EXCLUSIVE: Logitech G29 Driving Force Racing Wheel Info Logitech G29 for PS4? Logitech G29 Driving Force Wheel leaked image / rumors 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fuz10n Μάϊος 22, 2015 #376 Κοινοποίηση Μάϊος 22, 2015 ιδια βαση βλεπω πισω... τα ιδια 2 μοτερακια θα χει.... ο νοων νοειτω η δικια μου στα 28V με 4 μοτερ παντως τα σπαει ακομα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakjim Μάϊος 22, 2015 #377 Κοινοποίηση Μάϊος 22, 2015 (edited) Άσχημη και console orientated από ότι φαίνεται.... Με βλέπω κάποια στιγμή σε DYI τύπου Άκη. Όλα τα άλλα είναι μεζοβέσικες λύσεις. (εκτιμώ ότι με ψάξιμο θα ρίξω το κόστος) . @akis_z80 στείλε ρε συ με link το μοτερ σου για να ξέρω τί ψάχνω. Επίσης αφού το έχεις σε Gain μόνο 20~30% , φαντάζομαι είναι overkill.Επίσης μπορώ να μοιραστώ κ το κόστος μεταφορικών/εκτελωνισμού με κάποιον άλλον? Έγινε επεξεργασία Μάϊος 22, 2015 από liakjim Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Μάϊος 22, 2015 #378 Κοινοποίηση Μάϊος 22, 2015 απαίσια ειναι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djkostas Μάϊος 22, 2015 #379 Κοινοποίηση Μάϊος 22, 2015 (edited) Κουκλί ζωγραφιστό είναι!!! Μέχρι χτες όλοι γκρίνιαζαν για τα λίγα κουμπιά που έχουν οι G25/27 και τώρα που βάλανε περισσότερα τους κακοφαίνεται!!Στην ουσία είναι μια μίξη DFGT+G27 αλλά αυτό που μετράει (και δεν μας λένε ακόμα) είναι τι βρίσκεται από πίσω και πολύ φοβάμαι πως θα είναι ακριβώς το ίδιο σύστημα την G27. hint: Συγκρίνετε το με το Universal hub της Fanatec να δούμε ποιό είναι πιο άσχημο! Έγινε επεξεργασία Μάϊος 22, 2015 από djkostas Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Μάϊος 22, 2015 #380 Κοινοποίηση Μάϊος 22, 2015 να με συγχωρας Κώστα (χρόνια πολλά και για χθες.Ότι επιθυμείς) αλλα η τιμονιερα δε βλέπεται.έχει ολα τα γεωμετρικά σχήματα σχεδιασμένα πανω της.χρωματα εντονα και δύσκολα.Δεν είμαι μονο τα κουμπιά σε μια τιμονιερα.πρεπει να σου αρέσει κιολας.Και δε νομίζω οι κατοχοι των g27 να γκρινιαζουν αντίθετα με των g25 που έχουμε μονο δυοβέβαια δεν αποτελει αναβαθμιση για τους κατόχους g25/27 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts