Segas92 Δεκέμβριος 30, 2020 #2341 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 30, 2020 Παιδιά καλησπέρα. Χρόνια πολλά σε όλους με υγεία σε εσάς και στους δικούς σας ανθρώπους. Μετά από κάποια χρόνια αποφάσισα σιγά σιγά να επιστρέψω στον υπέροχο χώρο του sim racing κ θα ήθελα μερικές συμβουλές. Τιμόνι έχω αποφασίσει να πάρω το csl elite official set F1 της fanatec , ώστε να μην χρείάζεται μετά να ψάχνω αναβαθμίσεις, παρά μόνο ίσως το load cell brake, και καθώς η τσέπη σίγουρα δεν σηκώνει DD . Tα παιχνίδια που επικεντρώνομαι είναι F1 και ACC. Θα ήθελα να μου προτείνετε κάποιο rig η playseat, δεν έχω απαίτηση να είναι τοπ, αλλά να είναι άνετο και σχετικά να μην χρειάζεται ενα δωμάτιο μόνο του . Έχω δει το playseat του PS , αλλά δεν ξέρω αν αξίζει για αυτά τα λεφτά. Επίσης γνωρίζει κάποιος αν υπάρχει site που να μπορείς να βρεις second hand π.χ fanatec ? Αυτά από εμένα, οποιαδήποτε άποψη θα είναι πολύ χρήσιμη. Καλή χρονιά σε όλους ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
beastie Δεκέμβριος 30, 2020 #2342 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 30, 2020 Στο Facebook υπαρχει group Greek SimRacers που υπάρχουν και αγγελίες για διάφορα περι simracing. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PolomanGR Δεκέμβριος 31, 2020 #2343 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 31, 2020 (edited) On 30/12/2020 at 2:47 ΠΜ, το μέλος Segas92 έγραψε: Παιδιά καλησπέρα. Χρόνια πολλά σε όλους με υγεία σε εσάς και στους δικούς σας ανθρώπους. Μετά από κάποια χρόνια αποφάσισα σιγά σιγά να επιστρέψω στον υπέροχο χώρο του sim racing κ θα ήθελα μερικές συμβουλές. Τιμόνι έχω αποφασίσει να πάρω το csl elite official set F1 της fanatec , ώστε να μην χρείάζεται μετά να ψάχνω αναβαθμίσεις, παρά μόνο ίσως το load cell brake, και καθώς η τσέπη σίγουρα δεν σηκώνει DD . Tα παιχνίδια που επικεντρώνομαι είναι F1 και ACC. Θα ήθελα να μου προτείνετε κάποιο rig η playseat, δεν έχω απαίτηση να είναι τοπ, αλλά να είναι άνετο και σχετικά να μην χρειάζεται ενα δωμάτιο μόνο του . Έχω δει το playseat του PS , αλλά δεν ξέρω αν αξίζει για αυτά τα λεφτά. Επίσης γνωρίζει κάποιος αν υπάρχει site που να μπορείς να βρεις second hand π.χ fanatec ? Αυτά από εμένα, οποιαδήποτε άποψη θα είναι πολύ χρήσιμη. Καλή χρονιά σε όλους ! Θεσσαλονικη είσαι; Δίνω το παλιό μου cockpit,με σωληνες pvc,βεβαια είπες να μην πιάνει ένα δωμάτιο. Και γενικά, αν το θέλει κάποιος, ειδικα βόρεια Ελλάδα. Ειναι στην Ξάνθη, μπορώ να το φέρω κομοτηνη καβαλα Θεσσαλονίκη (οταν μας ανοίξουν). "Σπαει" σε 3 κομμάτια για ευκολότερη μεταφορά. Ειναι με την βαση για DD, εχω και τύπου τραπεζιου για τις υπόλοιπες τιμονεριες. Επίσης εχω προέκταση για πληκτρολόγιο και σωληνες για 3 συνολικα επιλογές για ύψος στο τιμόνι. Έγινε επεξεργασία Δεκέμβριος 31, 2020 από PolomanGR 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dimitris Pappas Ιανουάριος 6, 2021 #2344 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2021 (edited) Πολυ ενημερωτικο βιντεο για οσους το εχουν και για οσους θελουν να το αποκτησουν. Δυστυχως για simracing δεν κανει.Για ολα τα αλλα θελει λιγο πειραγμα σε firmware-drivers-DP cable και αλλα. Ο τυπος σε οτι λεει ειναι εγγυηση. Έγινε επεξεργασία Ιανουάριος 6, 2021 από Dimitris Pappas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dimitris Pappas Ιανουάριος 20, 2021 #2345 Κοινοποίηση Ιανουάριος 20, 2021 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
polakis Φεβρουάριος 23, 2021 #2346 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 23, 2021 Καλησπερα. Νεος στο φορουμ. Εχω αγορασει την t300rs gt τιμονιερα και θελω ενα πιο σταθερο σημειο για οδηγηση αλλα δεν εχω τον χωρο. Κοιταω τα πτυσσομενα next level gt lite και playseat challenge. Θα γινει η δουλεια ή θα τρεμει πολυ το τιμονι και θα χασω σε εμπειρια; Ειδα οτι παιζουν και mods για να τα σταθεροποιεις. Να προχωρησω λετε; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aris Teidis Φεβρουάριος 23, 2021 #2347 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 23, 2021 πριν 3 ώρες, το μέλος polakis έγραψε: Καλησπερα. Νεος στο φορουμ. Εχω αγορασει την t300rs gt τιμονιερα και θελω ενα πιο σταθερο σημειο για οδηγηση αλλα δεν εχω τον χωρο. Κοιταω τα πτυσσομενα next level gt lite και playseat challenge. Θα γινει η δουλεια ή θα τρεμει πολυ το τιμονι και θα χασω σε εμπειρια; Ειδα οτι παιζουν και mods για να τα σταθεροποιεις. Να προχωρησω λετε; Καλώς ήρθες! Φαντάζομαι πας σε πτυσσόμενο για να μπορείς να το μαζεύεις όταν δεν παίζεις; Τότε δεν έχεις και πολλές επιλογές. Αν όχι, κοίτα φυσικά για μόνιμο κόκπιτ, προσφέρουν πολύ καλύτερη στήριξη και σταθερότητα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dimitris Pappas Φεβρουάριος 23, 2021 #2348 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 23, 2021 Κοίτα και αυτό https://www.facebook.com/watch/?v=593503378156083 Link to comment Share on other sites More sharing options...
polakis Φεβρουάριος 24, 2021 #2349 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 24, 2021 πριν 21 ώρες, το μέλος Aris Teidis έγραψε: Καλώς ήρθες! Φαντάζομαι πας σε πτυσσόμενο για να μπορείς να το μαζεύεις όταν δεν παίζεις; Τότε δεν έχεις και πολλές επιλογές. Αν όχι, κοίτα φυσικά για μόνιμο κόκπιτ, προσφέρουν πολύ καλύτερη στήριξη και σταθερότητα. Ναι δεν εχω καθολου χωρο στο σπιτι για μονιμο κοκπιτ. Απο τα πτυσσομενα πιο πιστευεις οτι ειναι πιο σταθερο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dimitris Pappas Φεβρουάριος 24, 2021 #2350 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 24, 2021 3 minutes ago, polakis said: Ναι δεν εχω καθολου χωρο στο σπιτι για μονιμο κοκπιτ. Απο τα πτυσσομενα πιο πιστευεις οτι ειναι πιο σταθερο; Next Level Racing Wheel Stand Racer | Next Level Racing NEXTLEVELRACING.COM » Next Level Racing Wheel Stand Racer | Advanced Simulation Products Link to comment Share on other sites More sharing options...
polakis Φεβρουάριος 24, 2021 #2351 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 24, 2021 (edited) πριν 6 λεπτά, το μέλος Dimitris Pappas έγραψε: Next Level Racing Wheel Stand Racer | Next Level Racing NEXTLEVELRACING.COM » Next Level Racing Wheel Stand Racer | Advanced Simulation Products Αυτο η το DD ειναι πιο σταθερο; Με ενδιαφερει να μην εχει πολυ flex. Αλλα αν ειχε και καρεκλα μαζι θα ηταν καλυτερο απο το να καθομαι καναπε. Πιστευεις stand καλυτερα ή πτυσσομενο με καρεκλα ειναι πιο σταθερο; Έγινε επεξεργασία Φεβρουάριος 24, 2021 από polakis Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatalara Μάρτιος 29, 2021 Author #2352 Κοινοποίηση Μάρτιος 29, 2021 Παιδια το atsisento υπαρχει ακομα? Δεν τους βρισκω στο FB. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
beastie Μάρτιος 29, 2021 #2353 Κοινοποίηση Μάρτιος 29, 2021 4 hours ago, fatalara said: Παιδια το atsisento υπαρχει ακομα? Δεν τους βρισκω στο FB. Σου στελνω PM Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatalara Απρίλιος 21, 2021 Author #2354 Κοινοποίηση Απρίλιος 21, 2021 Fanatec csl DD base, με 5 η 8nm peak torque αναλογα το τροφοδοτικο στα 350. Αν εχει την ιδια ταχυτητα με τα υπολοιπα μολις εσβησε τους παντες απο τον χαρτη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
beastie Απρίλιος 21, 2021 #2355 Κοινοποίηση Απρίλιος 21, 2021 Ειναι πολλά τα στοιχεία που πρέπει να δούμε για να κρίνουμε αννα το μοτερ ειναι πολυ μικρο.... ακομα και με το Booster Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatalara Απρίλιος 22, 2021 Author #2356 Κοινοποίηση Απρίλιος 22, 2021 πριν 8 ώρες, το μέλος beastie έγραψε: Ειναι πολλά τα στοιχεία που πρέπει να δούμε για να κρίνουμε αννα το μοτερ ειναι πολυ μικρο.... ακομα και με το Booster Ειναι μικρο σε σχεση με τα υπολοιπα DD. Με ολα τα υπολοιπα ειναι το ιδιο. Δεν βλεπω λογο να αγορασει κανεις κατι αλλο, ακομα και απο fanatec μερια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeoF1 Απρίλιος 22, 2021 #2357 Κοινοποίηση Απρίλιος 22, 2021 Και η Trustmaster εβγαλε ενα κουκλι ζωγραφιστο 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatalara Απρίλιος 22, 2021 Author #2358 Κοινοποίηση Απρίλιος 22, 2021 Μία ώρα πριν, το μέλος GeoF1 έγραψε: Και η Trustmaster εβγαλε ενα κουκλι ζωγραφιστο Ναι, αλλλα να το βαλεις που? Στην Τ300? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeoF1 Απρίλιος 23, 2021 #2359 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2021 Καλα και να το θελαμε τωρα το τιμονακι δεν υπαρχει..Καλο αυγουστο σεπτεμβριο και αν...Αλλα ναι και η βαση θα θελει μια γερη αναβαθμιση...Αξιζει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatalara Απρίλιος 23, 2021 Author #2360 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2021 πριν 3 ώρες, το μέλος GeoF1 έγραψε: Καλα και να το θελαμε τωρα το τιμονακι δεν υπαρχει..Καλο αυγουστο σεπτεμβριο και αν...Αλλα ναι και η βαση θα θελει μια γερη αναβαθμιση...Αξιζει? Οχι δεν με καταλαβες. Η thrustmaster δεν εχει και καμια βαση της προκοπης να πεις οτι θα δωσεις 400 ευρω για τιμονι. Ας βγαλουν κατι σοβαρο και μιλαμε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts