konnos Φεβρουάριος 8, 2019 #2141 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2019 Τα λεφτά είναι για να χαίρεσαι όταν είναι ζεστά! Χαχαχα. Δεν έχω μετανιώσει ούτε δευτερόλεπτο το direct drive μου. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatalara Φεβρουάριος 8, 2019 Author #2142 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2019 πριν 13 ώρες, το μέλος konnos έγραψε: Και να τα πουλήσεις και να πάρεις direct drive και δε συμμαζεύεται. Μετά αντίο ζωή! Κατσε να βγει κανα παιχνιδι πρωτα γιατι αυτα που βλεπω δεν μου γεμιζουν το ματι και καπως ετσι θα γινει. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeoF1 Φεβρουάριος 27, 2019 #2143 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 27, 2019 Μια μικρη αλλαγη απο 3drap.it 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση Maximvs Φεβρουάριος 27, 2019 Δημοφιλής Δημοσίευση #2144 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 27, 2019 Ηρθε η ωρα του αποχωρισμου.....Με μεγαλη συγκινηση αποσυνδεσα και τοποθετησα στο κουτι της (ναι το εχω μετα απο 7 χρονια) την Thrustmaster T500RS μου που με συντροφευσε αυτα τα χρονια στο Sim Racing.Αποδειχτηκε παληκαρι και εβγαλε τα λεφτα της με το παραπανω!...Ηρθε ομως το πληρωμα του χρονου και αυτο το OSW ηρθε να την αντικαταστησει.... Καλοριζικο.....και θα επανελθω οταν τοποθετηθει.... 9 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
beastie Φεβρουάριος 27, 2019 #2145 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 27, 2019 Καλοτάξιδο !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maximvs Φεβρουάριος 27, 2019 #2146 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 27, 2019 11 minutes ago, beastie said: Καλοτάξιδο !!! σε ευχαριστω πολυ!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeoF1 Φεβρουάριος 28, 2019 #2147 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 28, 2019 Μεγεια. Αυτο περιμενα για να κανονισουμε με τον Σταμάτη Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maximvs Φεβρουάριος 28, 2019 #2148 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 28, 2019 1 hour ago, GeoF1 said: Μεγεια. Αυτο περιμενα για να κανονισουμε με τον Σταμάτη Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ευχαριστω πολυ...οταν τοποθεετηθει μπορεις να παρεις το Σταματη και να ερθετε.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
troffeo Φεβρουάριος 28, 2019 #2149 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 28, 2019 Μεγειες με πολυ ευχαρίστηση!!!Sent from my iPhone using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maximvs Φεβρουάριος 28, 2019 #2150 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 28, 2019 17 minutes ago, troffeo said: Μεγειες με πολυ ευχαρίστηση!!! Sent from my iPhone using Tapatalk ευχαριστω πολυ ... ειμαι σιγουρος για αυτο. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
konnos Μάρτιος 6, 2019 #2151 Κοινοποίηση Μάρτιος 6, 2019 (edited) Θα γκαυλώσεις άσχημα, σ το λέω Έχεις ασχοληθεί καθόλου με μετατροπή τιμονιού από π.χ. Fanatec σε Accuforce? Έγινε επεξεργασία Μάρτιος 6, 2019 από konnos Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maximvs Μάρτιος 6, 2019 #2152 Κοινοποίηση Μάρτιος 6, 2019 35 minutes ago, konnos said: Θα γκαυλώσεις άσχημα, σ το λέω Έχεις ασχοληθεί καθόλου με μετατροπή τιμονιού από π.χ. Fanatec σε Accuforce? οχι φιλε γιατι δεν ειναι ευκολο να βρεις quick release για να κουμπωσουν...και δεν εiχa και Fanatec ποτε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maximvs Μάρτιος 14, 2019 #2153 Κοινοποίηση Μάρτιος 14, 2019 Το Augury 18nm τοποθετήθηκε....αλλα ενα νεο OSW δεν παει χωρις νεο τιμονι.....Audi R8 LMS Version 2 λοιπον και ειμαστε ετοιμοι για δοκιμες τις επομενες μερες... 6 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maximvs Μάρτιος 17, 2019 #2154 Κοινοποίηση Μάρτιος 17, 2019 Ετοιμο λοιπον και το Augury και το τιμονι.....οι εντυπωσεις μου για το OSW περιγραφονται απλα με μια φραση..."...τοσο καιρο νομιζα οτι επαιζα simrace"...Αυτο το ειχα καταλαβει οταν βρεθηκα στο cockpit του @Aris Teidis , αλλα αν δεν κατσεις να ρυθμισεις να πειραματιστεις και να δεις πως λειτουργει αυτο το πραγμα δεν το καταλαβαινεις...Και φυσικα παιρνει κι αλλη βελτιωση ,απλα εγω δεν τα εχω βρει ακομα.Αγορασα και το iRacing , γιατι ολοι (Ελληνες και ξενοι) μου ελεγαν πως δεν υπαρχει OSW αν δεν εχεις iRacing....Και ειχαν και παλι δικιο....απο προχτες που το πηρα και μπηκα στη διαδικασια να παρω τα διπλωματα , δεν ανοιξα αλλο simracing....Ναι μεν το κοστος ειναι αρκετο (αναλογα βεβαια τι θελει να αγορασει ο καθενας) αλλα αυτο που σου δινει απο αισθηση και λειτουργια νομιζω πως δεν το δινει κανενας αλλος.....Θα κλεισω με το poster απο το Audi R8 LMS Version 2019 και θα τα ξαναπουμε συντομα!....Επισης οποιος ειναι απο Αθηνα και θελει μπορει να ερθει να τα δοκιμασει κι απο κοντα.... 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
paninio Μάρτιος 26, 2019 #2155 Κοινοποίηση Μάρτιος 26, 2019 (edited) Καλησπέρα παιδιά , νέος στο Sim racing και θα ήθελα την βοήθειά σας στο θέμα της οθόνης και των περιφεριακών. Καταρχήν έχω μία T500 πάνω σε ένα Pvc cocpit του Αρη (υποκατασκευή) και παίζω Ασσέτο +dirt rally, τί οθόνη προτείνετε (ίντσες -pcmonitor - tvmonitor) ? Στο θέμα των περιφερειακών έχω βρεί ένα χειρόφρενο απο Κίνα στα 60-70 ευρώ αλλα φοβάμαι τα τελωνεία γιατί πρόσφατα περίμενα κάτι ρούχα και η DHL μου πήρε και αυτά που φόραγα. Έγινε επεξεργασία Μάρτιος 26, 2019 από paninio 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dimitris Pappas Μάρτιος 26, 2019 #2156 Κοινοποίηση Μάρτιος 26, 2019 (edited) 25 minutes ago, paninio said: Καλησπέρα παιδιά , νέος στο Sim racing και θα ήθελα την βοήθειά σας στο θέμα της οθόνης και των περιφεριακών. Καταρχήν έχω μία T500 πάνω σε ένα Pvc cocpit του Αρη (υποκατασκευή) και παίζω Ασσέτο +dirt rally, τί οθόνη προτείνετε (ίντσες -pcmonitor - tvmonitor) ? Στο θέμα των περιφερειακών έχω βρεί ένα χειρόφρενο απο Κίνα στα 60-70 ευρώ αλλα φοβάμαι τα τελωνεία γιατί πρόσφατα περίμενα κάτι ρούχα και η DHL μου πήρε και αυτά που φόραγα. Για αρχη.Υποψιν το VR καθε μερα κερδιζει πολλους! https://www.isrtv.com/forums/topic/20970-ideal-screen-size-for-triple-monitors/ Για τα τελωνεια δεν μπορεις να κανεις κατι,δυστυχως... Έγινε επεξεργασία Μάρτιος 26, 2019 από Dimitris Pappas Link to comment Share on other sites More sharing options...
paninio Μάρτιος 26, 2019 #2157 Κοινοποίηση Μάρτιος 26, 2019 (edited) Δυστυχώς το vr ήταν καταπληκτική εμπειρία αλλα είχα ανακατοσούρα ολόκληρη μέρα.Έπαιξα μόνο 3 λεπτά Έγινε επεξεργασία Μάρτιος 26, 2019 από paninio Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aris Teidis Μάρτιος 26, 2019 #2158 Κοινοποίηση Μάρτιος 26, 2019 πριν 7 ώρες, το μέλος paninio έγραψε: Δυστυχώς το vr ήταν καταπληκτική εμπειρία αλλα είχα ανακατοσούρα ολόκληρη μέρα.Έπαιξα μόνο 3 λεπτά Νομίζω είχες πει ότι έχεις μια tv 40 ιντσών? Απλώς πρέπει να βρούμε γιατί σου κάνει lag... Link to comment Share on other sites More sharing options...
konnos Μάρτιος 28, 2019 #2159 Κοινοποίηση Μάρτιος 28, 2019 Εξαρτάται την οθόνη, δεν είναι έχουν όλες καλή απόκριση. Προσωπικά δεν είχα ποτέ πρόβλημα με lag από οθόνη, σε σημείο να μην μπορώ να παίξω. Για δείξε καμιά φωτό το cockpit, ίσως να μην μπορείς να βάλεις τη 40αρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
paninio Απρίλιος 2, 2019 #2160 Κοινοποίηση Απρίλιος 2, 2019 Αυτή η 32 άρα δέν κάνει , έχει χάλια ανάλυση και τα ποδαράκια της είναι στις άκρες και εξέχουν δέν ξέρω άν φαίνετε στις φώτο.Με βλέπω για 27άρι μόνιτορ ,προτιμώ καλύτερη ανάλυση πάρα μιά 40άρα που θα ξεχωρίζω τα pixels Το setup όπως βλέπετε δέν εχει ολοκληρωθεί , ο Άρης έχει κάνει καταπληκτική δουλειά (περιμένω shifter και handbrake ). 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts