OceanMan1695 Μάϊος 3, 2018 #1941 Κοινοποίηση Μάϊος 3, 2018 Είχα ψάξει για G27 αλλα δεν εχω βρει καποια αγγελια που να ισχυει πια, αν ξερει καποιος κανεναν που να πουλαει παρακαλώ να μου στειλει. Οσο για την πλατφορμα που παίζω ειναι PC και δεν νομιζω να παρω καποια στιγμη PS4 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
troffeo Μάϊος 3, 2018 #1942 Κοινοποίηση Μάϊος 3, 2018 [mention=32192]Maximvs[/mention],το συγκεκριμενο μαιμου τιμονι θελει να αντιγραψει το momo mod.29. Παρα το ονομα,mod29,ειναι 27mm! Για οδηγηση GT αγωνιστικου νομιζω δεν θελει μεγαλυτερο. Αλλο με απασχολει εμενα,αυτο το 50mm PCD,η αποσταση των τρυπων.Ολα μου τα τιμονια εχουν 75mm. Μαλλον θα φαει drill! [mention=32192]Maximvs[/mention] Δημήτρη καλησπέρα!Εχω ένα motamec τιμόνι 350 mm flat και ποιοτικά ειναι ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ. Το αγόρασα από ραλλυτζιδικο σάιτ στην Αγγλία και θα το έβαζα και σε κανονικό αυτοκίνητο. Οπως σου είπε και ο@Maximvs ειναι οριακό το 270αρι για GT. Επίσης «θέμα» ειναι ότι βγαίνει σε 50 pcd και όχι 70 pcd που έχεις περισσότερες επιλογές με qr η με απευθείας προσαρμογή στην βάση σου. Αν τα καταφέρνεις με το «τρύπημα», μην σου πω ότι ψηνομαι και εγώ αν αναλάβεις και το δικό μου!!!Σε ότι έχει να κάνει με την χρήση του, ΜΟΝΟ με γάντια αλλα για εμενα που εχω μόνο suede (3) τιμόνια, φορώντας ωραία ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΑ alpinstars (φθηνά) γάντια δεν εχω κανενα πρόβλημα! Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dimitris Pappas Μάϊος 10, 2018 #1943 Κοινοποίηση Μάϊος 10, 2018 Μετα απο λιγο ψαξιμο βρηκα αυτο το τιμονακι.Εχω πολυ καιρο να ψωνισω απο Κινα και δεν ξερω τι παιζει τωρα με τελωνεια και λοιπα. Μια μικρη βοηθεια! https://www.aliexpress.com/item/Carbon-Look-Style-TRD-Steering-Wheel-350mm-Universal-Car-Steering-Wheel/32701918227.html?spm=a2g0s.8937460.0.0.17b22e0eykqEVB Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aris Teidis Μάϊος 10, 2018 #1944 Κοινοποίηση Μάϊος 10, 2018 πριν 42 λεπτά, το μέλος Dimitris Pappas έγραψε: Μετα απο λιγο ψαξιμο βρηκα αυτο το τιμονακι.Εχω πολυ καιρο να ψωνισω απο Κινα και δεν ξερω τι παιζει τωρα με τελωνεια και λοιπα. Μια μικρη βοηθεια! https://www.aliexpress.com/item/Carbon-Look-Style-TRD-Steering-Wheel-350mm-Universal-Car-Steering-Wheel/32701918227.html?spm=a2g0s.8937460.0.0.17b22e0eykqEVB Αν δεν το ανοίξουν δεν έχεις πρόβλημα, αν το ανοίξουν και κάνει κάτω από 25€ θα πληρώσεις κάτι ψιλά για τον κόπο τους (που το άνοιξαν), αν το ανοίξουν και κοστίζει παραπάνω θα πληρώσεις και εκτελωνισμό (φπα κτλ.) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dimitris Pappas Μάϊος 10, 2018 #1945 Κοινοποίηση Μάϊος 10, 2018 Η τιμη του τιμονιου ειναι 68ευρω. Αν το ανοιξουν τι τελωνειο και αλλες χρεωσεις χρεωνουν? Απο τις επιλογες αποστολης συμφερει καμια? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aris Teidis Μάϊος 10, 2018 #1946 Κοινοποίηση Μάϊος 10, 2018 Δεν ξέρω ρε Δημήτρη λεπτομέρειες αλλά κανά 20άρι τουλάχιστον μπορεί και να δώσεις... γιατί μετά πληρώνεις ένα κάρο υπηρεσίες! Να μην λέω όμως βλακείες, κάτσε διάβασε: https://www.eett.gr/opencms/opencms/admin/News_new/news_0697.html 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maximvs Μάϊος 10, 2018 #1947 Κοινοποίηση Μάϊος 10, 2018 13 minutes ago, Dimitris Pappas said: Η τιμη του τιμονιου ειναι 68ευρω. Αν το ανοιξουν τι τελωνειο και αλλες χρεωσεις χρεωνουν? Απο τις επιλογες αποστολης συμφερει καμια? Αν στο περασουν τελωνειο -γιατι ειναι και μεγαλο μεγεθος πακετου- θα εχεις περιπου 23ευρω + φπα = 28,50 ευρω αν θυμαμε καλα.Τα δεματα που ανοιγονται μεχρι 150 ευρω καπου εκει πληρωνουν.Οποτε φτανεις συνολο κανενα 95αρι.... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
beastie Μάϊος 10, 2018 #1948 Κοινοποίηση Μάϊος 10, 2018 Θα σου ζητησουν παραστατικά και το FPA ειναι στο ποσο που θα αποφασισουν οτι κάνει... και οχι στο ποσο εκτελωνισμού. αν πουν οτι κανει 60 το φπα ειναι 24% του 60 + εξοδα εκτελωνισμου το κακο ειναι οταν το αντικειμενο υπαρχει σε μαγαζι στην ελλαδα (ή παρόμοιο) που μπορούν να ορισουν ως τιμή του την τιμη πωλησης του στην ελλαδα και οχι του παραστατικού σου. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aris Teidis Μάϊος 11, 2018 #1949 Κοινοποίηση Μάϊος 11, 2018 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Μάϊος 11, 2018 #1950 Κοινοποίηση Μάϊος 11, 2018 Επειδη δε παρακολουθω μηχανοκινητο αθλητισμο, γιατι του Verstappen ειναι παιδικο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatalara Μάϊος 11, 2018 Author #1951 Κοινοποίηση Μάϊος 11, 2018 πριν 2 λεπτά, το μέλος GoMaR έγραψε: Επειδη δε παρακολουθω μηχανοκινητο αθλητισμο, γιατι του Verstappen ειναι παιδικο; Γιατι ο τυπος εχει μετατρεψει την f1 σε συγκρουομενα σε ολους τους αγωνες απο την αρχη της σεζον. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aris Teidis Μάϊος 11, 2018 #1952 Κοινοποίηση Μάϊος 11, 2018 πριν 43 λεπτά, το μέλος fatalara έγραψε: Γιατι ο τυπος εχει μετατρεψει την f1 σε συγκρουομενα σε ολους τους αγωνες απο την αρχη της σεζον. Χαχα, μάλλον γι' αυτό, γιατί σε ηλικία υπάρχει και ακόμα μικρότερος απ' αυτόν... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gray_ceed Μάϊος 13, 2018 #1953 Κοινοποίηση Μάϊος 13, 2018 (edited) Γεια σας παιδια νεος στο φορουμ.. Ειμαι στην αναζητηση τιμονιερας για xbox one s. Ειμαι αναμεσα logitech g920 και thurstmaster tmx pro ( με τα 3 πεταλια) με budget 300 ευρω. H βασικη διαφορα στο θεμα τιμης ειναι οτι η g920 βγαινει γυρω στα 240 μαζι με επιλογεα ταχυτητων απο αγγλικο αμαζον ενω η tmx pro 350 περιπου αλλα με πολυ ανωτερο επιλογεα ταχυτητων(Ο οποιος στην συγκεκριμενη επιλογη θα αγοραστει αργοτερα). Οσο αφορα το ffb καθως και την αισθηση της πεταλιερας ποια θεωρειτε ειναι καλυτερη? Αν εχετε να προτεινεται κατι σε αυτα τα χρηματα ειναι ευπροσδεκτο αλλα δεν θελω να ξεφυγω πολυ. Υ.Γ.α) Αν ξερει καποιος ας μου πει αν αλλαζει το τιμονι της tmx pro β) Θελω κατι αξιοπιστο σε βαθος χρονου για οταν φτιαξω και καλο pc Έγινε επεξεργασία Μάϊος 13, 2018 από Gray_ceed Link to comment Share on other sites More sharing options...
OceanMan1695 Μάϊος 13, 2018 #1954 Κοινοποίηση Μάϊος 13, 2018 Δες εδώ, ουσιαστικά η G29 ειναι ιδια με την G920 απλα η μια παιζει σε PS4 και η αλλη σε XBOX αντιστοιχα και η T150 με την TMX. Μετα πας ή εδω ή σε αυτην. Δεν αλλάζει τιμονι η Τ150/TMX μονο απο T300/TX και πανω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gray_ceed Μάϊος 13, 2018 #1955 Κοινοποίηση Μάϊος 13, 2018 Ωραια ευχαριστω για την απαντηση σου λογικα προς την logitech g920 οδευω λογω της τιμης της και οτι τα δινει ολα σε εναν βαθμο αλλα οχι τελεια ενω οι αλλες χρειαζονται πολυ περισσοτερο χρημα για να τα δωσουν ολα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gray_ceed Μάϊος 13, 2018 #1956 Κοινοποίηση Μάϊος 13, 2018 Μου δημιουργηθηκε μια απορια σχετικα με τα πεταλια της τιμονιερας αυτη την στιγμη παιζω forza motorsport 7 με τα συστηματα βοηθησης ολα εκτος και χωρις abs και οταν φρεναρω το κουμπι στο χειριστηριο τρεμει με αποτελεσμα να φρεναρω σωστοτερα χωρις να μπλοκαρω τους τροχους και ποιο γρηγορα απο οτι με abs on. Αυτη η αναδραση και πληροφορηση υπαρχει στο πενταλ του φρενου μιας τιμονιερας? Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatalara Μάϊος 13, 2018 Author #1957 Κοινοποίηση Μάϊος 13, 2018 πριν 3 ώρες, το μέλος Gray_ceed έγραψε: Μου δημιουργηθηκε μια απορια σχετικα με τα πεταλια της τιμονιερας αυτη την στιγμη παιζω forza motorsport 7 με τα συστηματα βοηθησης ολα εκτος και χωρις abs και οταν φρεναρω το κουμπι στο χειριστηριο τρεμει με αποτελεσμα να φρεναρω σωστοτερα χωρις να μπλοκαρω τους τροχους και ποιο γρηγορα απο οτι με abs on. Αυτη η αναδραση και πληροφορηση υπαρχει στο πενταλ του φρενου μιας τιμονιερας? Fanatec clubsport pedals V3, μονο για pc με το fanaleds και παλι δεν υποστηριζεται απο ολα τα παιχνιδια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maximvs Μάϊος 14, 2018 #1958 Κοινοποίηση Μάϊος 14, 2018 Νεο στυλ παρουσιασης , γιατι οι φωτογραφιες δεν ειναι οτι καλυτερο....Mercedes AMG GT3 σε carbon εκδοση....παμε για το επομενο.... 5 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aris Teidis Μάϊος 21, 2018 #1959 Κοινοποίηση Μάϊος 21, 2018 Η τελευταία δημιουργία μου για τους "φανατικούς" F1 simracers: 5 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
konnos Μάϊος 21, 2018 #1960 Κοινοποίηση Μάϊος 21, 2018 Μπράβο ρε συ, φοβερή παραμετροποίηση. Πόσο εύκολο είναι να μπεις και να βγεις; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts