GeoF1 Νοέμβριος 27, 2017 #1761 Κοινοποίηση Νοέμβριος 27, 2017 Μου λες οταν το αποφασισεις να τα βαλουμε κατω!:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
konnos Νοέμβριος 27, 2017 #1762 Κοινοποίηση Νοέμβριος 27, 2017 Ελπίζω λίαν συντόμως. Χτύπησα accuforce black sunday... Ελπίζω να μην κλάψω! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aris Teidis Νοέμβριος 27, 2017 #1763 Κοινοποίηση Νοέμβριος 27, 2017 πριν 37 λεπτά, το μέλος konnos έγραψε: Ελπίζω λίαν συντόμως. Χτύπησα accuforce black sunday... Ελπίζω να μην κλάψω! Εξαρτάται από το πόσα έδωσες Link to comment Share on other sites More sharing options...
konnos Νοέμβριος 28, 2017 #1764 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2017 (edited) @GeoF1 Πάρε να καυλαντήσεις λίγο! Τα κοντινά για να δεις την κατάσταση του alcantara στις λαβές του τιμονιού, και το είχα πλύνει μόνο μια φορά πριν αρκετούς μήνες. Με σαπούνι και βούρτσισμα γίνεται καινούριο. Το έκανα λίγο με την οδοντόβουρτα για να στρώσουν τα "πολλά". Έγινε επεξεργασία Νοέμβριος 28, 2017 από konnos 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeoF1 Νοέμβριος 28, 2017 #1765 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2017 Σαλακι ετρεξε...Εχω ψηθει.Πες μου μονο οτι παιρνει και το f1 wheel της φερραρι..Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
konnos Νοέμβριος 28, 2017 #1766 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2017 Ναι βρε, όλα τα add-ons της ΤΜ παίρνει. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeoF1 Νοέμβριος 28, 2017 #1767 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2017 Ας βαλουμε μπρος σιγα σιγα λοιπον. Εγω εχω μια g27 για οποιον ενδιαφερεταΙ. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
troffeo Νοέμβριος 28, 2017 #1768 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2017 Ελπίζω λίαν συντόμως. Χτύπησα accuforce black sunday... Ελπίζω να μην κλάψω!Καλησπέρα φιλε μου,Αν δεν σου κάνει πρόβλημα, θα με ενδιέφερε να μου πεις 2 πραγματάκια όταν θα παραλάβεις με το καλό:1. Τυχών έξοδα τελωνείου. 2. Πως σου φαίνεται σαν τιμόνι (αίσθηση, απόδοση κλπ)Το έβλεπα και εγώ και επειδή έχει μπει και σε εμενα ο ... έξω από εδώ μέσα μου [emoji3], επιπλέον τα OSW παρουσιάζουν μεγάλη καθυστέρηση στην παραγγελία και την παράδοση τους, εχω μπει στην διαδικασία του ψαξιματος. Το πρώτο που εχω καταλάβει ειναι ότι το AF ειναι εντελώς διαφορετικό από τα OSW παρότι ειναι και τα 2 direct drive wheels. Η μεγαλύτερη διαφορά ειναι στους μαγνήτες του μοτέρ, το με AF πολλούς, τα δε OSW έως 4. Τα AF δουλεύουν πολυ καλύτερα σε χαμηλές στροφές τα OSW στις ψηλές. Αν κανεις σχετικό search στο γουγλη θα βρεις αρκετά θέματα, τα οποία τελικά δεν με φώτισαν αρκετά...Επιπλέον σε ότι συγκριτικό βρήκα στο YouTube βγαζει εύκολα και άκοπα καλύτερο το OSW. Εγώ εχω Fanatec CSW V2 (GT, G25, G27, Fanatec CSW v1 τα τιμόνια που είχα πριν) με BMW rim και CSW HUB και κανα 2 rim για gt και rally που ασχολούμαι κυρίως. Ευχαριστώ εκ των προτέρων Sent from my iPhone using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dimitris Pappas Νοέμβριος 28, 2017 #1769 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2017 (edited) @troffeo,καλοκοιταζω την CSW σου....!!! Έγινε επεξεργασία Νοέμβριος 28, 2017 από Dimitris Pappas 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
troffeo Νοέμβριος 28, 2017 #1770 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2017 [mention=64796]troffeo[/mention],καλοκοιταζω την CSW σου....!!![emoji4]ΧαχαχαΌταν με το καλό καταφέρω να την αντικαταστήσω, δικιά σου Δημήτρη με δώρο το BMW χαχαχαSent from my iPhone using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeoF1 Νοέμβριος 28, 2017 #1771 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2017 Ετσι παιδια να γυριζουν....τα τιμονια!!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dinossim Νοέμβριος 29, 2017 #1772 Κοινοποίηση Νοέμβριος 29, 2017 Eγω παλι σκεφτομαι να αναβαθμιστω σε fanatec csl για ps4 απο t300rs, μηπως το εχει κανεις να μας πει εντυπωσεις ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
wargasm Νοέμβριος 29, 2017 #1773 Κοινοποίηση Νοέμβριος 29, 2017 CSL έχω εγώ, t300 έχει ο αδερφός μου.Είναι ένα κλικ καλύτερη η CSL, αλλά δεν ξέρω αν αξίζει να πας από t300 σε CSL.Αν ήσουν από g27 θα σου έλεγα με κλειστά μάτια. Αλλά πιστεύω προσωπικά πως δεν αξίζει καθώς η t300 είναι αξιοπρεπέστατη.Στάλθηκε από το Redmi 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wolves Νοέμβριος 29, 2017 #1774 Κοινοποίηση Νοέμβριος 29, 2017 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dinossim Νοέμβριος 29, 2017 #1775 Κοινοποίηση Νοέμβριος 29, 2017 πριν 2 ώρες, το μέλος wargasm έγραψε: CSL έχω εγώ, t300 έχει ο αδερφός μου. Είναι ένα κλικ καλύτερη η CSL, αλλά δεν ξέρω αν αξίζει να πας από t300 σε CSL. Αν ήσουν από g27 θα σου έλεγα με κλειστά μάτια. Αλλά πιστεύω προσωπικά πως δεν αξίζει καθώς η t300 είναι αξιοπρεπέστατη. Στάλθηκε από το Redmi 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Πραγματικα ειμαι πολυ ευχαριστημενος με την t300, αυτο που μου την σπαει ειναι η ποιοτητα κατασκευης (πλαστικουρα) και το τιμονι που ειναι μικρο. Μαλλον θα παω στο καινουριο sparco add on την thrustmaster μεχρι να βγει η v3 της fanatec που ελπιζω οτι θα ειναι συμβατη με το ps4. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
beastie Νοέμβριος 29, 2017 #1776 Κοινοποίηση Νοέμβριος 29, 2017 Εγω με t300 gte ειμαι πολυ ευχαριστημένος και ήταν καλή η μετάβαση απο την G27 που ειχα πριν. Και στην παλαια αλλά και στην καινούργια δεν χρησιμοποιώ τα πετάλια τους γιατι εχω fanatec csp v2. Σκεφτόμουν για F1 Wheel αλλα δεν το πήρα γιατί ειναι πολλες οι περιπτώσεις με τα paddles της (ειτε χανουν αλλαγές είτε διπλοαλλάζουν). Αυτό λένε ότι λύνεται με αλλαγή των εσωτερικών διακοπτών με καλύτερης ποιότητας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
konnos Νοέμβριος 29, 2017 #1777 Κοινοποίηση Νοέμβριος 29, 2017 (edited) Σε κάποιες περιπτώσεις διάβασα οτι απλώς μπορεί να θέλει σφύξιμο η βίδα τους από πίσω. Στο δικό μου τιμόνι δεν έτυχε. Πάντως το F1 τιμόνι είναι κάπως πιο ελαφρύ κι έτσι περνάνε πιο καθαρές οι δυνάμεις. Δε ξέρω πόση διαφορά μπορεί να έχει, αλλά μια μικρή διαφορά θα υπάρχει. Έγινε επεξεργασία Νοέμβριος 29, 2017 από konnos Link to comment Share on other sites More sharing options...
beastie Νοέμβριος 29, 2017 #1778 Κοινοποίηση Νοέμβριος 29, 2017 περιπου 100 γραμ. διαφορά απο το gte που εχω Link to comment Share on other sites More sharing options...
konnos Νοέμβριος 29, 2017 #1779 Κοινοποίηση Νοέμβριος 29, 2017 Χμ άκυρο, μόλις κοίταξα πόσο βαριά είναι, δεν ισχύει αυτό που είπα. Πάντως σε reviews το έχω ακούσει σίγουρα να το λένε, οτι αισθάνεσαι τις δυνάμεις πιο άμεσα, και υπέθεσα οτι είναι πολύ ελαφρύ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeoF1 Νοέμβριος 30, 2017 #1780 Κοινοποίηση Νοέμβριος 30, 2017 On 28/11/2017 at 4:37 ΜΜ, το μέλος konnos έγραψε: @GeoF1 Πάρε να καυλαντήσεις λίγο! Τα κοντινά για να δεις την κατάσταση του alcantara στις λαβές του τιμονιού, και το είχα πλύνει μόνο μια φορά πριν αρκετούς μήνες. Με σαπούνι και βούρτσισμα γίνεται καινούριο. Το έκανα λίγο με την οδοντόβουρτα για να στρώσουν τα "πολλά". Αχχχ σε λιγες μερες... Το deal εγινε. Αυριο αναχωρει η τιμονιερα που βλέπετε και ερχεται σε μενα 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts